Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Spider Solitaire
sponzorované odkazy

Spider Solitaire

Hrajete online hru Spider Solitaire

Kdo by neznal karetní hru Solitaire (známá i jako Spider Soliter). Nyní si jednu z jejích variací můžete zahrát i na těchto stránkách. Spider Solitaire je sice o něco těžší než windowsovský, ale o to víc skýtá zábavy...

ovládání hry Spider Solitaire

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 836x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ancient Maya Treasures
Logické hry - 3x
Hezky barevná a velmi dobře hratelná předělávka klasiky Bejeweled. Tedy budete hledat alespoň tři stejné krystaly a pomalu tak čistit hrací pole. Unikátní vlastností je nutnost odstranit určené dílky, jinak se nedostanete do dalšího levelu.
Solitaire - Farm Edition
Logické hry - 6x
Vychází farmářská edice tradiční karetní hry známé pod názvem solitaire. Musíte hledat možnosti, jak se zbavit jednotlivých karet a přiřadit je do správné oblasti. Zahrát si můžete na jednoduchou nebo na těžkou obtížnost. Pod černou kartu můžete schovat jen červenou a stejně tomu je i v opačném gardu.
Deep Reef
Logické hry - 23x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy tři stejné obrázky. Musíte to udělat tak, aby jste se zbavili modrých kostiček. Každým tahem se Vám snižuje počet vody v jakési zkumavce v dolní části obrazovky. Dávejte si velký pozor, aby jste nedošli na nulu, jinak pro Vás hra končí.
Snowline
Logické hry - 6x
Výborná oddechovka, s kterou se můžete pobavit i ve společnosti přátel. Kreslíte sněžnou dráhu pro Santu Klause, který má po cestě sebrat všechny dárky. Poradím, že dělat prudké kopce hned na začátku se nevyplácí.
Pyramid Solitaire Deluxe
Logické hry - 1x
Pyramid Solitaire Deluxe není klasická solitairová hra, protože v ní musíte vyřazovat jednotlivé karty tím způsobem, že k dáte dohromady dvojici karet, aby jejich výsledná hodnota dala dohromady číslo třináct. Pokud nenajdete volné karty k odstranění, můžete si kliknout na balíček karet, odkud dostanete možnost vybrat si jednu ze tří dodatečných karet.
Kaero Jumping
Logické hry - 6x
V logické hře Kaero musíte žabkou skočit na všechny kameny. Skákat můžete dopředu, dozadu, doleva a doprava. Nelze skákat šikmo, což je právě prvek, který tuto hru činí v pozdějších úrovních pěkně těžkou. Hra Kaero Jumping se ovládá šipkama a klávesou Enter.
Trollface Quest Sports
Logické hry - 1x
Zábavná klikačka, ve které hraje hlavní roli blbeček Troll. Ten bere cvičení opravdu vážně, ale pokud se do toho vložíte vy, bude z toho pěkná taškařice. Hra obsahuje mnoho úrovní, ve kterých musíte vyklikat správný postup.
Stupid Balance
Logické hry - 1x
Rozmísťete po celé ploše tyto objekty a udělejte to tak, aby to bylo vyrovnané a žádná strana se nepřeklopila na zem. Pokud se ovšem tak stane, tak prohráváte a musíte hrát úroveň znovu.
Way of Tangram
Logické hry - 3x
V této hře je Vašim úkolem poskládat z kostiček obrazec, který máte v předloze. Určitě se u této hry nudit nebudete. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás a Vaší šikovnosti. Přetáčejte a kombinujte různé kostičky.
Cubis Creatures
Logické hry - 9x
Logická online hra, která v sobě spojuje pekelně těžké přemýšlení a známý herní princip spoj tři. Budetesledovat hrací pole ze všech stran a usazovat padající kostky. Velmi pěkná hra.
Trap o matic
Logické hry - 48x
Tom a Jerry je nesmrtelná dvojka jak na filmové tak na herní scéně. V této hře budete pomáhat chytit tu zatracenou otravnou myš. Poskládejte složitý mechanismus pomocí různých hejblátek a udělátek a vytvořte past.
Double 12 domino
Logické hry - 3x
Vyzkoušejte oblíbenou deskovou hru domino. V tomto případě se jedná o trochu upravené domino, ve kterém budete skládat dílky tak, aby váš konečný výsledek byl dělitelný sedmi a skóre bylo více než 120 bodů, abyste se dostali dál ve hře.
Tricky Rick
Logické hry - 2x
Rick je jméno robota, který ztroskotal a nedostává se mu paliva na cestu domů. Pomozte mu posbírat palivo, které je roztroušené různě po planetě, aby mohl nastartovat svoje vesmírné plavidlo. Cestou narazíte na různé nepříjemné překážky, ale také nepřátele, které potřebujete překonat, aby se Rick mohl šťastně vrátit.
Physical Bomb
Logické hry - 3x
Vystřelte z vašeho děla a pokuste se sestřelit hrad nebo člověka. Raketu, kterou vystřelíte samozřejmě ovládáte. Snažte se, aby zásah byl co možná nejlepší. Ukažte co ve vás je a dejte v této super hře všechno.
The Blue Beanie
Logické hry - 6x
Pomozte malé roztomilé příšerce v nalezení modré čepičky, kterou ji ukradl obrovský pták. Budete muset překonat mnoho nástrah, které na Vás čekají. Záleží jen na Vás, jestli tento nelehký úkol zvládnete.