Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Spider Solitaire
sponzorované odkazy

Spider Solitaire

Hrajete online hru Spider Solitaire

Kdo by neznal karetní hru Solitaire (známá i jako Spider Soliter). Nyní si jednu z jejích variací můžete zahrát i na těchto stránkách. Spider Solitaire je sice o něco těžší než windowsovský, ale o to víc skýtá zábavy...

ovládání hry Spider Solitaire

myší, viz instrukce ve hře • 0.16 MB • 742x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Golden Squirrel 2
Logické hry - 30x
Další oddechová super hra ve stylu Zuma. Pokud dosud hru Zuma neznáte, tak vězte, že jde o hodně chytlavou záležitost. Vaším úkolem je odstranit všechny kuličky dříve, než se dostanou až k vám. Vždy se snažte spojit alespoň tři stejné kuličky.
Sheepish
Logické hry - 29x
V této hře dostanete do opatrování ovečku,kterou budete muset vždy dopravit do chlíva. Klaďte jí na cestu různé překážky, které ovečku nasměrují na tu správnou cestu domů. Podaří se vám vyhrát?
Stinky Bean 2
Logické hry - 24x
V roli fazole budete mít za úkol přemístit sochy na označené místo. Nebude to ale tak lehké jak se na první pohled může zdát. Budete si muset rozbyslet, s kterou sochou budete hýbat, aby jste si nezablokovali cestu.
Blue Puzzle
Logické hry - 11x
V logické hře Blue Puzzle budete trápit váš mozek nad řešením zajímavé skládanky. V každé úrovni máte na hracím poli zhasnutá některá políčka. Vaším úkolem je je rozsvítit. Na tom by nebylo nic složitého. Neúprosné a nervydrásající je však omezení počtu tahů, které můžete provést. Ze začátku je superhra Blue Puzzle poměrně těžká, ale až pochopíte princip, skvěle se pobavíte.
Dragon Bomb
Logické hry - 28x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.
Fun da Vinci
Logické hry - 23x
Leonardo da Vinci byl renesanční osobností a dokázal dělat celou řadu užitečných činností. Zabýval se uměním, ale také fyzikou. A právě hrátky s fyzikálními zákony se stanou náplní této hry. Autoři si pro hráče připravili poměrně slušný počet úrovní, takže se nemusíte obávat, že hra skončí dříve, než si jí pořádně užijete.
Schrodinghost
Logické hry - 30x
Velmi zajímavá online hra, ve které budete v roli malé kočky utíkat z domu pana Schrodingera. Je to hra na přemýšlení, dobré uvažování a také na klikání na předměty kolem vás. Skvělá grafika zaručuje i skvělý herní zážitek.
Headless Joe
Logické hry - 39x
Posunujte stále tohoto robota bez hlavu vpřed. Tento robot chce svou hlavu zpátky. Vaším úkolem je sbírat šrouby a dostat se do cíle co možná nejrychleji, protože musíte také nasbírat co nejvíce bodů.
The Smurfs Mahjong
Logické hry - 45x
Zahrajte si mahjong v klasickém stylu, ovšem s obrázky šmoulů. Pokud máte tento kreslený seriál rádi, tak vám hra půjde určitě o poznání lépe. Hledejte dva stejné obrázky, které nejsou blokované a postupně je odebírejte. Zkrátka klasika mahjong.
Fit It Quick
Logické hry - 45x
Zajímavá logická super hra, která je stvořená přesně pro ty hráče, kteří chtějí dodat svému mozku pořádné cvičení. Hra je trochu ve stylu klasiky Tetris. Snažte se bloky dostat do předem určených pozic. Dokážete získat všechny hvězdy za správné řešení?
Tube Crisis
Logické hry - 42x
Mladá dívka cestuje metrem, ale dostane se do nečekané situace. Namačká se na ní dav lidí a všichni slečnu nějakým způsobem obtěžují. Staňte se v této hře jejím hrdinou a vysvoboďte ji.
Thief Assassin
Logické hry - 39x
Další z plejády logických her na hledání stejně barevných kostiček. Odstraňte z plochy stejně barevné kostičky  tím, že budete klikat na skupinky kostek se stejnou barvou. Troufnete si na všechny úrovně?
Raglan Pasians
Logické hry - 35x
Ve hře Raglan Pasians se musíte postarat o všechny karty, aby se ocitly na správném místě po pravé straně. Karty na sebe musíte umisťovat podle hodnoty počínaje kartou A a konče kartou K. Najednou můžete pohybovat pouze s jedinou kartou. Hra Raglan Pasians je opravdovou výzvou, pokud máte v oblibě karetní hry.
Flash Pipes
Logické hry - 16x
Ve hře Flash Pipes budete stavět vodovodní potrubí tak, aby ani kapka vody nepřišla nazmar. V každé úrovni máte červenou ryskou vyznačenu úroveň hladiny, kterou musíte dosáhnout. V opačném případě končíte. Při stavbě využijete různé typy potrubí a také slepé rozvaděče.
Cut The Monster 2
Logické hry - 42x
Pokračování úspěšné logické online hry. Ovládáte laserovou zbraň, se kterou musíte ničit všechny příšery. Není to tak snadné, protože v cestě jsou překážky - nad střelou tedy musíte dobře rozmýšlet.