Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Robolander

Hrajete online hru Robolander

Hlavní postavou v této chytlavé a na přemýšlení náročné online hře je robot. Ten se musí správným herním postupem dostat na plošinku. K tomu je nutné odebírat herní objekty ve správném pořadí. Zdoláte všechny úrovně?

ovládání hry Robolander

myší, viz instrukce ve hře • 0.63 MB • 57x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Trap o matic
Logické hry - 413x
Tom a Jerry je nesmrtelná dvojka jak na filmové tak na herní scéně. V této hře budete pomáhat chytit tu zatracenou otravnou myš. Poskládejte složitý mechanismus pomocí různých hejblátek a udělátek a vytvořte past.
Ball Revamped 2
Logické hry - 8x
Pokračování úspěšné logické hry, na které si tvůrci dali opravdu záležet, hra je totiž mnohem složitější. Snažte se dopravit míček do jeho cíle. A aby to nebylo tak lehké, míček je hodně neposedný a jen tak se nenechá ovládnout.
Bubble Shooter Exclusive
Logické hry - 254x
A je tu další ze zřejmě nejoblíbenějších online her - Bubble Shooter. Tentokrát s přídomkem Exclusive. Smysl a cíl hry se však nemění - vystřelujte barevné kuličky a snažte se tvořit trojice stejných kuliček. Hra navíc obsahuje pár bonusů.
Fluffy Ball
Logické hry - 36x
Bezvadná logická online hra se sympatickou kuličkou. Té budete připravovat cestu, aby se hezky v klidu a míru dokutálela až do cíle. Hra vyžaduje nejen rychlé přemýšlení, ale také dobrý postřeh, protože kulička je značně neposedná.
Idiot test - zábavný test
Logické hry - 454x
Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?
Aurum
Logické hry - 28x
Aurum je latinské pojmenování po cenný kov zlato. Ve stejnojmenné hře se musíte stát králem, který má jedno ošklivé prokletí. Všechno, čeho se dotkne, se promění ve zlato. To by na jednu stranu mohlo být výborné, ale na druhou stranu nemůže přijít do kontaktu s nikým živým, jinak by ho proměnil ve zlato. Naštěstí existuje oblast, po níž projde a může se dotknout i lidí. Najděte si pokaždé cestu k dívce a neproměňte ji ve zlato.
Kings Troubles
Logické hry - 33x
Další hra, ve které se setkáte s mohutným kanónem. Z něj co nevidět vyletí dělová koule, která si to namíří zrovna na vašeho krále. Ten je tedy v pěkných nesnázích. Vaším úkolem je nakreslit překážky tak, aby koule krále nezasáhla.
Circlo 2 - stejné barvy k sobě
Logické hry - 36x
Cíl hry Circlo 2 je jednoduchý - na hrací ploše máte balónky různých barev, spojte vždy alespoň tři stejné barvy a postupně je dostaňte všechny ven. V každé úrovni máte časový limit 120 sekund. Kromě osmi barevných balónků jsou ve hře i bonusové, např. bomba nebo duhovka, která změní automaticky barvu. Ikdyž je Circlo 2 graficky ne zrovna přitažlivá hra, herně se jedná o velice chytlavý kousek.
Protect Tommy 2
Logické hry - 1135x
Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.
Grow Island - parádní hra
Logické hry - 9x
Dostali jste se na pustý ostrov a máte sebou jen několik předmětu, které na první pohled jsou naprosto nepotřebné. Ale z těchto předmětů se musíte pokusit vytvořit na tomto ostrově život. Použijte je ve správném pořadí.
Deactivator
Logické hry - 43x
Ve hře Deactivator hraje prim malý robot, který byl zkonstruován speciálně k tomu, aby deaktivoval všechno, na co ho lidé naprogramují. Musí se dostávat přes nejrůznější překážky a logické zádrhele. Dostaňte k sobě všechno, co potřebuje deaktivovat. Autoři pro hráče připravili dostatečné množství misí.
Slush Tile Rush
Logické hry - 43x
Dokážete najít stejné obrázky a dát je k sobě? Není to nic světoborného, že? Ovšem ne tak v této zajímavé online hře s kartami. Najděte dva podobné bojovníky, kteří poté zmizí. Karty hledejte co možná nejrychleji.
Spider Sphere
Logické hry - 43x
Snažte se v této hře různě přichytávat o objekty v této hře. Vaším úkolem je se dostat na konec této úrovně. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste v této super hře nespadli někam dolů.
Paintworld 2: Monsters
Logické hry - 46x
Na začátku druhého pokračování hry Paintworld budete svědky krátkého videa, z něhož poznáte, o co vlastně jde. Následně se dostanete do první mise. V každé z misí potřebujete dát dohromady všechny barevné příšerky, které se nacházejí na hrací ploše. Autoři si pro hráče připravili celkem slušný počet úrovní.
Gunbrick
Logické hry - 27x
Ve hře Gunbrick si opět můžete užít zábavu jako za starých časů, čemuž samozřejmě plně odpovídá i grafické zpracování. Dostanete na starost kostku, se kterou se pokaždé potřebujete dostat na konec úrovně. Rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol a při hledání správného řešení si patřičně procvičíte mozkové závity.