Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Jungle Crash

Hrajete online hru Jungle Crash

Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.

ovládání hry Jungle Crash

myší, viz instrukce ve hře • 0.43 MB • 1212x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mindly Puzzle
Logické hry - 43x
Použijte vaši bystrou mysl a postřeh k řešení různých hádanek v této super hře. V každé úrovni na vás čeká zajímavý rébus, který musíte vyřešit v co nejkratším čase.
Cake Swap
Logické hry - 35x
Hodně dobrá hra, která vás nenechá v klidu. Nejen, že se jedná o populární herní žánr bejeweled a spoj tři, ale hra má jako obrazce nejrůznější sladkosti. Takže to bude boj a někomu by se mohly sbíhat sliny :). Hledejte trojice stejných sladkostí a postupně zdolávejte všechny úrovně.
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 46x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.
Bounzy Halloween
Logické hry - 33x
Halloweenské příšery se objevují všude v okolí, čemuž se rozhodnete učinit přítrž, a proto se vybavíte střelnou zbraní, se kterou se pokusíte všechny ty ohavné ničemy zlikvidovat. Potřebujete přesně zamířit, aby se nepřátelské stvoření nedostalo pryč živé. K dispozici ovšem dostanete též jen omezený počet nábojů.
Deactivator
Logické hry - 48x
Ve hře Deactivator hraje prim malý robot, který byl zkonstruován speciálně k tomu, aby deaktivoval všechno, na co ho lidé naprogramují. Musí se dostávat přes nejrůznější překážky a logické zádrhele. Dostaňte k sobě všechno, co potřebuje deaktivovat. Autoři pro hráče připravili dostatečné množství misí.
The Successful Experiment
Logické hry - 26x
Ve škole se často při hodinách fyziky či chemie provádějí různé pokusy a experimenty. Právě to je i tématem následující počítačové hry, kde si převedete několik experimentů z roviny teorie do praxe. Cílem je dostat kulečníkovou kouli do cílové oblasti, což musíte provést díky různým pomocným prvkům.
Funny Bees
Logické hry - 31x
Se včelami může být poměrně dost zábavy, o čemž se nás pokouší přesvědčit i autoři hry s názvem Funny Bees. V určeném čase potřebujete dostat stanovený počet včelek do jejich úlu. Cestou je zapotřebí také sebrat soudky s medem. Ze začátku se jedná o velice jednoduchou hru, ale postupně přibývají různé komplikace.
Parking Zone
Logické hry - 55x
Zadání je jasné - máte pět aut a šest pozic na parkování. Vaším úkolem je zaparkovat auta tak, aby každé stálo na místě podle své barvy. Není to tak snadné, jak se může zdát...
Guide Us Back Home
Logické hry - 1x
Pěkná oddychová logická online hra, ve které se budete snažit umístit barevné kuličky do kruhu stejné barvy. Není to úplně tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře své tahy promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně.
The smurfs - šmoulové
Logické hry - 20x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.
The Masterpiece Murders
Logické hry - 33x
Velmi povedená logická superhra pro všechny přemýšlivé hráče. Zahrajte si na detektiva, který musí vyřešit několik záhadných vražd. Postupně skládejte mozaiku příběhu z indicií. Ve hře budete luštit řadu hádanek.
Jellydad Hero
Logické hry - 56x
Zajímavá logická webhra, ve které budete hledat dvojice stejných obrázků. Cílem pak bude vyprázdnit celé hrací pole. Ve hře můžete vyměňovat jednotlivé kameny a usnadnit si tak práci. Ovšem pozor - vyměněné kameny poté musí vytvořit trojici.
Protect Tommy 2
Logické hry - 4577x
Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.
Telepoultry
Logické hry - 49x
Docela zábavná a trochu poblázněná online hra plná kuřat a vajíček. Kuřata mají jediný cíl - dostat se rychle do pece a nechat se voňavě upéct. Při pomoci kuřeti budete muset zapojit své logické myšlení.
Escape 3 - Telefonní budka
Logické hry - 30x
Další z řady oblíbených superher, ve kterých je vaším úkolem dostat se ven z uzamčených místností. Tentokrát jste se ocitli v telefonní budce... dokážete v budce najít potřebné předměty, které vám pomohou dostat se ven?