Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Jungle Crash

Hrajete online hru Jungle Crash

Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.

ovládání hry Jungle Crash

myší, viz instrukce ve hře • 0.43 MB • 331x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Poco2 Escape
Logické hry - 490x
Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...
Monkey Go Happy Tales 2
Logické hry - 37x
Další ze snad nekonečné řady her série Monkey Go Happy. I tentokrát na vás čeká spousta úkolů, kterými se budete snažit rozveselit opičky. Splnit správný postup nebude snadné, ale pokud se dobře zamyslíte, tak pro vás hra bude zábavou.
Deactivator
Logické hry - 41x
Ve hře Deactivator hraje prim malý robot, který byl zkonstruován speciálně k tomu, aby deaktivoval všechno, na co ho lidé naprogramují. Musí se dostávat přes nejrůznější překážky a logické zádrhele. Dostaňte k sobě všechno, co potřebuje deaktivovat. Autoři pro hráče připravili dostatečné množství misí.
Paintball The Game
Logické hry - 49x
Vaším úkolem ve hře Paintball The Game je nakreslit dráhu pro kuličku, která se musí dostat k červenému čtverci. Snažte se kreslit co nejméně a tak, aby se kulička dostala do cíle co nejrychleji. Je to celkem zábavné.
Civiballs
Logické hry - 15x
Vašim úkolem v této hře je dostat barevné kuličky do stejně barevných kalíšků. Pomocí myšky odstraňujte různé řetězy a uvolňujte ostatní kuličky, aby Vám barevné kuličky dojely až do cíle. Chce to přemýšlet, než se rozhodnete, jaký tah zvolíte.
Monster Basement
Logické hry - 10x
Náhle se ocitnete v temném a studeném sklepu. Za boha si nemůžete vzpomenout, jak jste se do tohoto tajemného místa dostali. Jediná myšlenka je dostat se ven, a to za jakoukoli cenu. Vyřešíte tuhle záhadu?
Travel Memo
Logické hry - 22x
Otestujte svou paměť v tomto skvěle zpracovaném pexesu, které je zaměřeno na cestování. Celkem hra nabízí 10 levelů se zvyšující se náročností. Cílem je najít dva stejné obrázky.
Devils Leap
Logické hry - 28x
Dobře hratelná chytlavá online hra Devils Leap má zajímavé akční prvky. V roli ďáblíka máte za úkol zničit všechny nevinné andělíčky. Hra je to zábavná a zdolání všech herních úrovní vám zabere dost času.
Columns Master
Logické hry - 46x
Srovnejte krystaly podle barev - najděte vždy alespoň tři krystaly se stejnou barvou. Tato online hra je originální tím, že můžete spojovat krystaly i diagonálně (křižmo).
Witchery
Logické hry - 20x
Jednoduchá, zábavná a naprosto klasická hra ve stylu Spoj 3. Přesunujte krystaly a snažte se vykouzlit alespoň tři stejné symboly v řadě. Sledovat vaše počínání bude milá čarodějka.
Ninja Cannon
Logické hry - 20x
Démon se rozhodl vzít útokem celý širý svět. Nacházím se ve starověkém Japonsku, kde v tu dobu patřili mezi důležité osoby válečníci ninja. Vezměte si na starost obranu před démonovými přisluhovači a za pomoci kanónu vystřelujícího ninja bojovníky se pokuste zlikvidovat všechny ošklivé démony ohrožující svět.
Zuma Kangaroo
Logické hry - 58x
Zuma je už takřka legendární logicko postřehová super hra. V této verzi je místo mayské postavičky klokánek. Cíl hry je opět jasný - spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Návykovka prvního stupně :)
Splitter
Logické hry - 7x
Vašim úkolem v této mini hře bude dostat hlavní postavu do cíle, který je označen hnědým kolečkem. K tomu, aby jste jí tam dostali, budete muset nařezávat dřevo, provazy a jiné věci. Máte omezený počet řezů.
Free The Pharaoh
Logické hry - 15x
V této hře se budete jakožto egyptský stavitel snažit dostat ven červený sarkofág.Pohybujte s nimi než se bude dát vyjmout červený z hrobky.V každém levelu je stále více a více sarkofágů, takže se nade hrou opravdu budete muset zamyslet.
Meeblings
Logické hry - 11x
Malé kulaté postavičky s nakreslenými obličejíky se vydávají na výpravu, při níž potřebují zvládnout cestu přes různé překážky. Vezmete si na starost některého z velitelských tvorů, který svým křikem dokáže přesunout všechny panáčky. Potřebujete vždycky dostat k východu stanovený počet příšerek. Celkem se připravte na padesát úrovní.