Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Jungle Crash

Hrajete online hru Jungle Crash

Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.

ovládání hry Jungle Crash

myší, viz instrukce ve hře • 0.43 MB • 719x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Blue Puzzle
Logické hry - 12x
V logické hře Blue Puzzle budete trápit váš mozek nad řešením zajímavé skládanky. V každé úrovni máte na hracím poli zhasnutá některá políčka. Vaším úkolem je je rozsvítit. Na tom by nebylo nic složitého. Neúprosné a nervydrásající je však omezení počtu tahů, které můžete provést. Ze začátku je superhra Blue Puzzle poměrně těžká, ale až pochopíte princip, skvěle se pobavíte.
Scooty Racing Match 3
Logické hry - 910x
Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.
Fluffy Ball
Logické hry - 40x
Bezvadná logická online hra se sympatickou kuličkou. Té budete připravovat cestu, aby se hezky v klidu a míru dokutálela až do cíle. Hra vyžaduje nejen rychlé přemýšlení, ale také dobrý postřeh, protože kulička je značně neposedná.
Brickshooter Deluxe
Logické hry - 200x
BrickShooter je jedinečná a naprosto návyková online hra ve stylu Spoj tři stejné symboly. Pokuste se vyčistit hrací pole od cihliček stejné barvy, v cestě vám stojí celkem 60 chytlavých úrovní.
Kermix - chytlavá gameska
Logické hry - 25x
Kermix je svým nápadem originální a hodně chytlavá online hra. Šipkama ovládáte červenou kostičku, s kterou musíte sebrat všechny zlaťáky a nakonec se dostat do zeleného teleportu. K hraní vám navíc hraje příjemná hudba.
Signum Project
Logické hry - 228x
Další logická pecka se sice jednoduchou grafikou, ale to není vůbec na škodu, spíše naopak. Spojujte tečky a snažte se je všechyn rozsvítit. A kolik na vás tvůrci přichystali úrovní? Těšte se na celkem 31 záludných levelů.
Trollface Quest Sports
Logické hry - 25x
Zábavná klikačka, ve které hraje hlavní roli blbeček Troll. Ten bere cvičení opravdu vážně, ale pokud se do toho vložíte vy, bude z toho pěkná taškařice. Hra obsahuje mnoho úrovní, ve kterých musíte vyklikat správný postup.
The Rise of Atlantis
Logické hry - 78x
Vašim úkolem v této hře je odstraňovat stejné symboly, které leží u sebe. Odstraníte je tím, že spojíte vždy tři stejné symboly. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Vehicles 2
Logické hry - 29x
Pokračování úspěšné a hodně hrané super hry Vehicles. Vaším úkolem je dojet s autem na místo určení a po cestě se vypořádat s černými auty. Velmi pěkná oddechová hra plná aut a karambolů.
Kahoots
Logické hry - 22x
Logická minihra s příjemnou grafikou a nezbedným klokanem, který hledá cestu ke dveřím. Jako pomocník při tomto hledání budete sloužit vy. Dobře přemýšlejte, jak dostat klokana ke dveřím.
Bubble Eraser 2
Logické hry - 38x
Dobrá logická online hra s bublinkama. Cíl hry je poměrně jednoduchý - vyzmizíkovat postupně všechny bublinky z hrací plochy. Ideální oddychová online hra pro zimní dlouhé večery.
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 57x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Cover Orange Players Pack
Logické hry - 67x
Udělejte v této super hře vše tak, aby se k vám nedostal kyselý déšť, protože ten by vás mohl zabít. Musíte udělat vše pro to, abyste posunuli jablíčka do skrýše a byli tak chráněni. Tak se do toho pusťte.
Egg 2 Mom
Logické hry - 35x
Hra s velmi příjemnou grafikou a skvělou hratelností. V hlavní roli se vám představí roztomilý dráček, který se musí dostat k vejci. Dobře přemýšlejte a přesunujte překážky tak, aby se vejce dostalo k dráčkovi.
Scoregamites
Logické hry - 31x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.