Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Jungle Crash

Hrajete online hru Jungle Crash

Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.

ovládání hry Jungle Crash

myší, viz instrukce ve hře • 0.43 MB • 1204x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Single Noble
Logické hry - 19x
Luxusní, ale těžká logická superhra, která je tak trochu podobná dámě. Na hracím poli máte kameny, které musíte postupně vyskákat ven tím, že je přeskočíte druhým kamenem. Pokud na nějaký kliknete, tak se v případě, že je to možné, objeví směr kam můžete skočit (viz obrázek). Hra vás určitě vtáhne, neboť je graficky pěkná a hlavně ne zrovna lehká :).
Rabbit Fell in Love with the Wolf
Logické hry - 33x
V této perfektní online hře budete vést malého roztomilého zajíčka, kterého ošálila láska a zakoukal se do vlka. Samozřejmě vlk to vidí jinak a rád by zajíce sežral. Váš úkol bude dostat vlka do klece.
Bongo Balls
Logické hry - 249x
Jednoduchá hra Bongo Balls je postavena na stejném principu jako například logická hra Pinboliada. Střílíte kuličku mezi ostatní tak, aby se sešly vždy 3 kuličky stejné barvy. Úroveň je dokončena, pokud na dráze nejsou žádné další kuličky. Bongo Balls má tři úrovně, které se postupně zrychlují.
Spark your neurons
Logické hry - 7x
Logická zábava s nebývalým nápadem. Vašim úkolem je odstranit z hracího pole co nejvíc neuronů - a to můžete udělat tak, že je budete přeskakovat, až vám zbyde jeden jediný, který už nebude jak přeskočit.
Numbers
Logické hry - 26x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
Underwater
Logické hry - 55x
Další povedené zpracování legendární online hry mahjong. Pro tentokrát je vše ve stylu podmořského světa. Vaším úkolem není nic jiného než postupně hledat dvojice stejných hracích značek. Vyklidíte celé pole během nejkratšího času?
Jewels Hero
Logické hry - 26x
Vydařená logická super hra ve stylu klasiky Bejeweled s prvky strategie. Útok s nepřítelem probíhá na hrací ploše, kde hledáte a odstraňujete stejně barevné krystaly. Hra má super atmosféru a skvělou hratelnost.
Submachine
Logické hry - 1837x
Submachine je skvělá logická adventura, která vás chytne a nepustí, dokud ji celou nevyřešíte. Ocitnete se v domě s nějakým záhadným strojem a pomocí vhodné kombinace různých předmětů zjišťujete co a jak funguje.
Zuma Kangaroo
Logické hry - 78x
Zuma je už takřka legendární logicko postřehová super hra. V této verzi je místo mayské postavičky klokánek. Cíl hry je opět jasný - spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Návykovka prvního stupně :)
Monster Mover
Logické hry - 28x
Malé různobarevné postavičky se potřebují dostat do červeno-černého portálu, který se neustále točí. Nesmíte dopustit, aby se některá z postaviček nedostala do portálu a vypadla pryč. Ne všechny postavičky jsou ovšem hodné, ty zlé jistě poznáte podle jejich vzezření a ty nesmíte do portálu vpustit ani náhodou.
Orcs Attack
Logické hry - 40x
Zajímavý zástupce online her ve stylu Angry Birds. Nevystřelujete však ptáčky z praku, ale vaším nástrojem je dělo. Cílem je zničit vojáčky, kteří se ukrývají v pevnosti. Různé střely mají různé účinky, proto postup dobře promyslete.
Hide Caesar Player Pack 2
Logické hry - 45x
V této hře bude zapotřebí schovat caesarovou minci tak, aby se k ní padající kameny nedostali. Udělejte vše proto, abyste zablokovali jakýkoliv přístup těchto kamení k této minci.
Mahjong Classic
Logické hry - 394x
Klasický mahjong, který nabízí stovky levelů a dva módy. V prvním můžete hrát relaxačně bez omezení časem, ve druhém se pak snažíte dokončit hru co nejdříve a získat tři hvězdy. Pokud se zaseknete, využijte funkci Shuffle, která trochu promíchá destičky.
Connect It
Logické hry - 64x
Jak již název hry Connect It napovídá, potřebujete pokaždé něco spojit. Spojujete složitý mechanismus díky různým udělátkům. Logicky potřebujete umisťovat všechny předměty, které máte k dispozici, aby se dala dokončit úroveň. Ze začátku ještě vše půjde hladce, ale postupně se navyšuje úroveň obtížnosti.
Cut The Rope
Logické hry - 38x
Luxusní záležitost slavná z mobilů je konečně také ve své flashové verzi, kterou si můžete zdarma zahrát. Zajistěte nakrmení příšerky bonbony díky vyřešení celé řady úkolů a překonání překážek. Opravdu hodně dobrá hra.