Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Jungle Crash

Hrajete online hru Jungle Crash

Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.

ovládání hry Jungle Crash

myší, viz instrukce ve hře • 0.43 MB • 312x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Guide Us Back Home
Logické hry - 1x
Pěkná oddychová logická online hra, ve které se budete snažit umístit barevné kuličky do kruhu stejné barvy. Není to úplně tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře své tahy promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně.
Demolition City 2
Logické hry - 53x
Perfektní pokračování demoliční hry, ve které budete v každé úrovni mít za cíl zničit budovu. A jak to provedete. Dobře promyslete rozmístění náloží, poté uvidíme, zda se konstrukce sesune k zemi.
BioGems
Logické hry - 30x
Zajímavé pojetí klasické logické a postřehové hry na téma spoj tři, která je namíchána společně s bojovou akcí. Vyberte si svoji postavičku a vydejte se na cestu vesmírem, kde potkáte řadu záporáků a bossů.
BoomBox 2
Logické hry - 6x
Tahle hra sází na starý a prověřený systém spojování objektů stejné barvy dohromady. Stačí tři kostičky v řadě a máte body. Podobné hře Crack Attack kterou možná znáte z PC. Neskutečně chytlavá a zábavná hra.
Student park
Logické hry - 18x
Pokud znáte dnes již legendární Lemmings, tak vám jistě nebude cizí ani tato hra. Princip je totiž úplně stejný. Máte hromádku studentů, které musíte dovést na párty. Cesta je klikatá a musíte používat různé vylepšováky, abyste to zvládli.
A Good Hunch
Logické hry - 8x
Zahrejte si tuto logickou hru, kde hrajete za dvě horské kozy, ty se postupně snažíte dostat co nejrychleji do cíle. Přitom musíte všemožně skákat a promýšlet trasu i přes to není tak jednoduché jak to vypadá..
9 Dragons Hexa
Logické hry - 14x
Seskupte alespoň tři stejné symboly, a celý postup opakujte, dokud hru nedohrajete do konce ;-). Tak by se v krátkosti dala charakterizovat tato logická online hra. Na každou úroveň máte pouze omezený čas, který však můžete jednou prodloužit. Hra má fixní rozměr, proto si ji pusťte ve větším okně.
Bipole
Logické hry - 24x
Skvělá hra u které se určitě pobavíte. Otáčejte hrací plochou tak, abyste spojili dva protikladné a navzájem se přitahující prvky, slunce a měsíc. V každém kole na vás čeká mnoho překážek, se kterými se budete muset vypořádat.
Candy Crush
Logické hry - 81x
Znáte mega úspěšnou hru Candy Crush na mobilech a tabletech? Tentokrát si ji můžete zahrát i online na našem herním webu. Pravidla hry zřejmě nemusíme opakovat, ale pro jistotu - snažte se hledat vždy alespoň tři stejné symboly a postupně tak čistit hrací pole.
Death Row
Logické hry - 13x
Některé hry jsou jenom o ubližování a ničení, tady však máte příležitost prokázat, jaké je doopravdy vaše srdce. Jste s vězněm, kterého mají za 15 dní odvést na popravu - dokážete ho převychovat a zachránit?
Dropsum Colours
Logické hry - 24x
Vašim jediným avšak poněkud složitým úkolem v této hře je zničit v každém kole co nejvíce barevných kuliček, které máte v herním poli. Záleží jen na Vás, jestli tento úkol zvládnete. Promyslete si dobře, které kuličky zničíte jako první.
Crystal clear
Logické hry - 59x
Další z logických klasik, ve kterých půjde o spojování stejných barev dohromady. Nebude to ale tak jednoduché, při každém tahu vám totiž další čtverečky přibudou. Jak to vyřešíte? Nezaplňte celou herní plochu.
Ninja Delivery
Logické hry - 20x
Ninja potřebuje doručit velice důležitou zprávu. Využijte tak vaše schopnosti k překonávání překážek. Udělejte si cestu do cíle. Je to spíše taková klikací hra, protože vše ovládáte na myši. Tak se ukažte v této super hře.
Turnament
Logické hry - 15x
Ze hry Turnament na hráče dýchne atmosféra starých počítačových her, které nedosahovaly ani zdaleka grafických kvalit dnešních her. S rytířem se vydáte na válečné tažení, během něhož se pokusíte získat veškeré zlaté penízky, jež se v rámci daného podlaží nacházejí. Celkově si projdete několik zajímavých úrovní.
Blockgineer 2
Logické hry - 21x
Rozmístěte objekty tak, aby se kulička dostala do dveří, které vás dovedou do další úrovně. Pokuste se udělat vše pro to, aby se tam dostala co nejrychleji, protože za to dostanete nejvíce hvězdiček.