Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Jungle Crash

Hrajete online hru Jungle Crash

Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.

ovládání hry Jungle Crash

myší, viz instrukce ve hře • 0.43 MB • 127x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Monkey Go Happy Stage 28
Logické hry - 240x
Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.
Monkey GO Happy 4
Logické hry - 59x
Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.
Cut The Rope
Logické hry - 4x
Luxusní záležitost slavná z mobilů je konečně také ve své flashové verzi, kterou si můžete zdarma zahrát. Zajistěte nakrmení příšerky bonbony díky vyřešení celé řady úkolů a překonání překážek. Opravdu hodně dobrá hra.
Cheese Hunt
Logické hry - 1x
Vyzkoušejte si hned třicítku misí v pěkně zpracované logické hře Cheese Hunt. Jak již anglický název napovídá, vydáte se na lov sýru. Potřebujete veškerý sýr dostat do myší díry, ve které se skrývá hladový obyvatel. Nepůjde o úplně jednoduché postupy, zvlášť v pozdějších misích, jež už jsou poměrně náročné na přemýšlení.
Wentworth
Logické hry - 0x
Vaším úkolem je postupovat podle instrukcí, které hra vybízí. Musíte plnit veškeré mise. Je to taková klikačka, kde sbíráte věci a snažíte se dostat pryč. Tak se do toho dejte a uvidíte, že si tuto super hru oblíbíte.
Tokyo Guinea Pop!
Logické hry - 1x
Trojice křečků si v klidu svojí klece kouká na televizi, když tu se náhle objeví reportáž, že v japonském hlavním městě Tokyo se objevil tajuplný cizinec, který unesl všechna zvířata z tamní ZOO. Křečci nelení a vydají se uneseným druhům na pomoc. Přesně v tuhle chvíli se jich ujmete a pokusíte se osvobodit všechna zvířátka.
Gunbrick
Logické hry - 0x
Ve hře Gunbrick si opět můžete užít zábavu jako za starých časů, čemuž samozřejmě plně odpovídá i grafické zpracování. Dostanete na starost kostku, se kterou se pokaždé potřebujete dostat na konec úrovně. Rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol a při hledání správného řešení si patřičně procvičíte mozkové závity.
The Ploy
Logické hry - 0x
Hra The Ploy se odehrává ve vesmírném prostředí. Potřebujete dostat všechno z hrací plochy, což budete provádět vzájemným vyrážením pryč. Nesmíte pouze svůj asteroid vypustit do volného vesmíru. Vyzkoušet si můžete na dvě desítky velice zajímavých logických úrovní, v nichž si osvědčíte svoje uvažování.
Devils Leap
Logické hry - 0x
Dobře hratelná chytlavá online hra Devils Leap má zajímavé akční prvky. V roli ďáblíka máte za úkol zničit všechny nevinné andělíčky. Hra je to zábavná a zdolání všech herních úrovní vám zabere dost času.
Car Ferry
Logické hry - 1x
Pokládejte veškeré bedny, klády, kruhy do trasy, kde musí přejet automobil. Vaším úkolem je přejet na druhou stranu. Snažte se, abyste zaparkovali na tomto trajektu a s autem nespadli do vody.
Joy Stacker
Logické hry - 5x
Zahrajte si tuto super logickou onlinehru. A co vás v této hře čeká? Úkolem je složit různé geometrické objekty tak, aby vytvořily stavbu, která se jen tak nezbortí. Zpočátku je to spíše oddechová hra, ale v dalších levelech začne přituhovat.
Feed The Figures
Logické hry - 0x
V této logické online hře máte možnost pěkně zaměstnat váš mozek. Vaším úkolem bude připravit různým objektům svačinku z hamburgerů, které musíte správně rozmístit, abyste mohli zdárně postoupit do další úrovně.
Death Row
Logické hry - 1x
Některé hry jsou jenom o ubližování a ničení, tady však máte příležitost prokázat, jaké je doopravdy vaše srdce. Jste s vězněm, kterého mají za 15 dní odvést na popravu - dokážete ho převychovat a zachránit?
Pearl Collector
Logické hry - 0x
Pearl Collector je vydařená superhra pro chytré hlavinky. Je založena na principu spojit tři stejné symboly. Vaším úkolem je přesunovat perly ve svislém nebo vodorovném směru, abyste docílili řady tří stejných perel.
Color Balls Solitaire
Logické hry - 19x
Zdařilá verze megaoblíbené kuličkové gamesky Bubble Shooter. Z minikanónu vystřelujte barevné kuličky a snažte se je trefit k dalším kuličkám stejné barvy. Dokážete se prostřílet až do posledního kola?