Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Makeover

Hrajete online hru Harry Potter Makeover

Zdařile zpracovaná online hra pro všechny fanoušky Harryho Pottera. Jde o jednoduchou oblíkačku a hlavně o make-up a stylování. Vyberte ideální makeup, účes, oblečení a doplňky pro nový natáčecí den.

ovládání hry Harry Potter Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 1.92 MB • 1362x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
New House 2
Hry pro dívky - 5x
Krásné nové letní sídlo, ve kterém teď na pár týdnů budou bydlet jen dvě slečinky. Jenže chtějí překvapit rodiče, kteří jeli na dovolenou do Egypta. Jenže neví jak, tak se dej do toho a trochu jim pomoz:)
Bratz Fish Tank
Hry pro dívky - 33x
Slušně propracovaná hra jak graficky tak hratelně. V této hře se staráte o rybičky. Na začátku hry si vyberete podle libosti z několika různých rybiček, podle které toho které se vám zalíbí. Tak do toho.
Cutie Makeover 46
Hry pro dívky - 530x
tato slečna se rozhodla dát na kariéru herečky. Dokonce ji přijali na vedlejší roli nového seriálu pro mladistvé. Pochopitelně potřebuje skvělou stylistku. Tou se stáváš nyní ty! Dej se do upravování!
Fairy Dressup 25
Hry pro dívky - 10x
Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Elf Dressup
Hry pro dívky - 25x
Oblékni krásnou ELFKU v nové online hře pro dívky. Po levé straně se nachází tabulky s názornými obrázky. Po kliknutí na tabulku ti vyjede množství možností, které můžeš krásné elfce obléknout. Příjemnou zábavu!
Pet Dressup 5
Hry pro dívky - 12x
Velice rozkošná oblíkačka pro pejska. Můžeš mu obléci pěkné trikotky, pěkné sluneční i jiné brýle. a pak uspořádat, kde bude sedět, kde bude mít jídlo chladící box apod. Sice to bude pár minutek trvat, ale výsledek stojí za to.
Barbie Puzzle
Hry pro dívky - 3x
Slož si překrásné barbie puzzle v nové online hře pro dívky. Náročnost hry je nízká, neboť puzzlíky jsou předkresleny. Berete jeden pzzlík po druhém a snažte se v daném časovém limitu poskládat barbie puzzle:)
Pop Pixie Chatta Dress Up
Hry pro dívky - 32x
Malá kouzelná víla potřebuje pomoc! Sice jí nehoní žádný zlý černokněžník, ale přesto by ráda něčí asistenci. A co že to vlastně tak životně důležitého dělá? Chystá se na důležité setkání, a proto potřebuje perfektně vypadat. Vybírejte z nabídky ty nejlepší možné změny vzhledu, jaké jen dokážete udělat.
Model Dressup 4
Hry pro dívky - 10x
Tak tohle je docela legrační online oblíkačka. Tato slečna se však zase tak legračně necítí. Pro ni totiž začíná konkurz na hlavní postavu nového amerického filmu. Dej se do úpravy a udělej z ní hvězdu plátna:)
Frost Yo Nails
Hry pro dívky - 17x
nehty jsou nezdílnou součástí našeho těla, tedy musí vypadat taky skvěle. Vyber si jednu ze čtyř krasavic a uprav jí nehty dle svého vkusu. je to jen na tobě. Lak se třpytkami nebo bez? Ozdoby nebo ne?
Model Dressup 151
Hry pro dívky - 31x
Tato slečinka je velice cool a moderní, jak si můžeš všimnout hned na první pohled, podle jejího výrazu v tváři a hned i na druhý pohled dle jejího bezvadného moderního oblečení. Vytvoř skvělý outfit!
Haloween house
Hry pro dívky - 758x
Připravujete se na Haloweenskou oslavu a už nezbývá moc času. Zjišťujete ale, že nic není na svém místě. Musíte teď všechno rozestavět, aby se hosté nenudili. Zábavné i strašidelné příslušenství už čeká.
Model Dressup 50
Hry pro dívky - 1361x
Tahle slečna má za úkol za celou školu vybrat školní uniformy pro dívky. Byla vybrána neboť je miss dané školy. Tento úkol přenechala tobě a ty na ni můžeš vyzkoušet, co dívkám ze školy nejvíce padne.
Model Dressup 164
Hry pro dívky - 26x
Dnes je karneval. Taky jsi ho nestihla? Pak je pro tebe tato hra ta pravá. Zde se můžeš vyřádit. Ne na sobě, ale na této kraasvici. Je na tobě zda z ní uděláš červenou Karkulku nebo snad prodavačku. :)
Beauty Maker 67
Hry pro dívky - 2129x
Zde na tebe čeká velmi těžký úkol. Překonat sokyni této dívky a stát se královnou školy. Na to ji však musíš opravdu dobře a vkusně obléci. A nejen to, taky namalovat, učesat, ošperkovat apod. Ohodnocení čeká na konci.