Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Makeover

Hrajete online hru Harry Potter Makeover

Zdařile zpracovaná online hra pro všechny fanoušky Harryho Pottera. Jde o jednoduchou oblíkačku a hlavně o make-up a stylování. Vyberte ideální makeup, účes, oblečení a doplňky pro nový natáčecí den.

ovládání hry Harry Potter Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 1.92 MB • 1772x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 35
Hry pro dívky - 23x
Jako kdyby sladká JANA ríkala:,, Jdeme pařit! ´´ Ano, ale teď je na tobě zda z ní uděláš pařmenku rocku nebo sladkou disco barbie:) Důležité je, aby jí to slušelo a tím pádem se dobře bavila!!! Je to na tobě:)
Sue meal baking
Hry pro dívky - 19x
Milá slečna Sue si přivydělává v jídelně. Peče tam speciální buchtičky s náplní, které přidává do všech jídel. Vy budete hrát za ni a snažit se v co nejrychlejším čase dělat další, abyste stihli obsloužit všechny.
Photo Model 44
Hry pro dívky - 6x
Tak tahle slečna je sice už tak velmi pohledná, ale jsou situace, kdy chce být ještě hezčí a jedna z nich právě nastala. Chystá se na rande, sice do kina, kde není moc světlo, ale stejně, dej se do toho a krásně ji nalič:)
Cody Dressup 34
Hry pro dívky - 18x
Malá Cody se dneska chystá na velkolepý karneval. chce každopádně vyhrát, neboť první cena je BARBIE v nadživotní velikosti. Jenže se stále nemůže rozhodnout, co si vzít na sebe. Pomoz jí. Příjemnou zábavu.
Dinner Table
Hry pro dívky - 18x
Stań se služebnou v domě bohatých lidí, v pěkné online hře pro dívky. Jde o to, aby jsi na dnešní večer připravila bezvadný stůl pro dvě osoby. Majitelé domu totiž slaví výročí. teď jsou v kině a až se vrátí vše musí být bez chyby!
Bratz Fish Tank
Hry pro dívky - 34x
Slušně propracovaná hra jak graficky tak hratelně. V této hře se staráte o rybičky. Na začátku hry si vyberete podle libosti z několika různých rybiček, podle které toho které se vám zalíbí. Tak do toho.
Sue Cake House
Hry pro dívky - 34x
Tahle slečinka má narozeniny a ty jí ho máš, v této pěkné online hře pro dívky, upéct. Má šest oblíbených dortů. Vyber jeden na který se cítíš, že ho zvládneš upéct a snaž se. Jak se ti povedl poznáš podle výrazu a ž ho ochutná!
Tearoom decoration 2
Hry pro dívky - 20x
Tentokrát si milá děvčátka budete moci vyzdobit svoji čajovnu. Na výběr máte nepřeberné množtví různého nábytku a ostatních věcí, a jak je rozestavíte je pouze na vaší fantazii. Hra je laděna dorůžova.
Colouring 2
Hry pro dívky - 30x
máš ráda podzim, když běháš s kamarády po louce a poštíte draky a pobíhate s pejsky? Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Beach Girl Costumes
Hry pro dívky - 22x
Oblékněte tuto krásnou dívku, která by ráda strávila celý den na pláži. Ostatně kdo by se nechtěl celý den jen válet na hřejivém písku a sluníčku. Zkuste dívce navrhnout nejhezčí a pohodlné oblečení na léto.
Model Dressup 57
Hry pro dívky - 211x
Pamatuješ, jak si dříve slečny princezničky musely brát toho, koho jim určí rodiče? Tak to jen myslíš, že už to není. V jedné tajné zemi se tato tradice přenesla a tato slečna si musí vzít jednoho prince. Pomoz jí, ať alespoň vypadá báječně:)
Movie Munchies
Hry pro dívky - 26x
Pracujete v multikině jako obsluha u občerstvení. Každý váš zákazník se nemůže dočkat na film a přeje si, aby jste mu co nejdříve udělali popcorn a ostatní dobroty. Zvládnete obsloužit všechny zákazníky včas?
Valeria make-up
Hry pro dívky - 58x
Skvělá make-up hra, která vám dá velkou volnost při tvorbě zajímavých a originálních motivů líčení. Budete moci měnit barvu pleti, různé styly tetování a obrazců. S hrou si užijete zábavu na dlouhé hodiny.
Beauty Maker 13
Hry pro dívky - 32x
Tahle malá rozverná slečinka si neví rady, co si dnes obléci na hřistě, kde bude řádit s kamarády. Maminka jí odjela na služební cestu a tatínek, ten si není jistý. ty si však jistě jistá jsi, tak neváhej a oblékej.
Longstocking
Hry pro dívky - 26x
Tahle zrzavá krasavice se dneska chce vymódit, a žádá vás o pomoc. Neví, jak se přesně nalíčit, a tak si říká, že vy byste jí s tím mohli pomoct. Zkuste zvolit co nejlepší souhru barev aby vypadala dobře.