Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Makeover

Hrajete online hru Harry Potter Makeover

Zdařile zpracovaná online hra pro všechny fanoušky Harryho Pottera. Jde o jednoduchou oblíkačku a hlavně o make-up a stylování. Vyberte ideální makeup, účes, oblečení a doplňky pro nový natáčecí den.

ovládání hry Harry Potter Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 1.92 MB • 1061x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cody Dressup 56
Hry pro dívky - 26x
Krásná CODY půjde dnes na super prestižní bál, který navštíví nejvýznamnější osobnosti z jejího království a ona chce každopádně vypadat skvěle. Tak teď je pouze na tobě, jak se s tím vypořádáš!!! Příjemnou zábavu.
Movie Dressup 9
Hry pro dívky - 21x
Victory girl, krásná slečna, která žije na divokém západě. To však neznamená, že tam se nikdo nechce líbit. Móda je tam stejně důležitá a pro tuhle slečnu tedy moc! Dnes chce, abys jí model vybrala ty!
School Winter Outfits
Hry pro dívky - 42x
Tato dívka je nejvíce talentováná ze třídy. Studuje design a zajímá ji právĚ móda. Dnes si šla se svými kamarádky vybrat oblečení v obchodě. vaším úkolem je jí pomáhat. tak se do toho dejte v tétot super hře.
Monster High New Scaremester Catty Noir
Hry pro dívky - 593x
Seznamte se se studentkou Strašidelné školy Scaremester Catty Noir, která si potrpí na luxusní originální oblečení. Na výběr máte celou řadu oblečení a doplňků.
Hair Dresser 6
Hry pro dívky - 24x
Zahraj si na kadeřnici se vším všudy v této krásné online hře pro dívky. Nejprve vlásky umyj, pak osprchuj. Poté je vysuš fénem. Pak přichází na řadu stříhání. Poté barvení, natáčky žehlička na vlasy a nakonec ozdůbky:)
Happily Ever After
Hry pro dívky - 70x
Jessica byla požádána, aby pro její přátele zařídila slavnostní svatební pohoštění. Na vás nyní bude, abyste společně s Jessicou obsloužili hosty a rychle plnili jejich objednávky a přání. Podaří se vám dokončit oslavu až do konce bez jediné chyby?
Model Dressup 154
Hry pro dívky - 1745x
Tahle slečinka je velice svérázná a přátelská, nezkází legraci. Podle jejíhi šatníku můžeš usoudit, že v módě dává přednost pohodlí a možnosti předvést své krásné dlouhé nohy. utvoř skvělý make-up a slaď jej.
Make Mario Up
Hry pro dívky - 33x
Nelíbý se ti už starý a okoukaný vzhled hrdiny Maria? Oblékni ho podle svého gusta jak se ti to bude zdát pěkné. Určiťe nebudeš zklananá z této hry protože nabýzí opravdu pěkné obleěení pro hrdinu Maria.
Model Dressup 115
Hry pro dívky - 27x
To je ale krasavice co? Ano, ale dnes jde na večírek a potřebuje být ještě větší krasavice než je. Potká tam možná svého idola a tím pádem samozřejmě musí vypadat báječně. Staň se na chcvíli její kamarádkou a porď jí, co je nejvhodnější vzít si na sebe:)
Cashier
Hry pro dívky - 5x
Pěkná online hra pro dívky. V této hře je tvým úkolem hledat stejné obrázky (sušenky a krabičku s bonbóny). V průběhu hry se ti budou objevovat pomosné obrázky, jakým jsou okřídlená srdíčka nebo slunce, co dokážou poznáš sama:)
Selena Gomez Make Up
Hry pro dívky - 1211x
Selena Gomez je aktuální láskou Justina Biebera. Oboum to velice sluší, podle nás tedy více Seleně ;-). V této dívčí online hře můžete obléci Selenu Gomez do nejlepších šatů. Samozřejmostí jsou módní doplňky.
Model Dressup 43
Hry pro dívky - 214x
Tahle slečinka nemá s m´dou pčividný problé. Jenže to není ale zas tak úlná pravda. Tahle slečna má sice šatník nabouchaný až ke stropu, ale nedá se říct, že by ho až zas tak uměla sladit! :) Pomoz jí!
Refrigerator
Hry pro dívky - 26x
Hravá online hra pro dívky:) Unavená paní domácí právě přijela z nákupu a snažně tě prosí, aby jsi jí pomohla s úklidem nákupu. Je pravda, že to není zrovna malý nákup, ale ty jsi šikovná a jistě to zvládneš:)
Violetta Makeover
Hry pro dívky - 37x
Naše oblíbená postava Violetta chce jeden den vypadat jako blázínek do technologií, druhý den jako nekompromisní šprtka a jindy zas jako sympatická mladá kočanda. Jak ji upravíte pro dnešek, je jen na vaší fantazii.
Girl Dressup 1
Hry pro dívky - 14x
Krásná slečinka jde dnes odpoledne na vycházku se svým novým idolem, on ji pozvla na rande. Chce se pečlivě připravit, tak buď tak hodná a pomoz jí. Můžeš jí dát naušničky, čelenky i sponečky a také paruku:)