Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Makeover

Hrajete online hru Harry Potter Makeover

Zdařile zpracovaná online hra pro všechny fanoušky Harryho Pottera. Jde o jednoduchou oblíkačku a hlavně o make-up a stylování. Vyberte ideální makeup, účes, oblečení a doplňky pro nový natáčecí den.

ovládání hry Harry Potter Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 1.92 MB • 98x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Pet Grooming Studio
Hry pro dívky - 19x
Domácí mazlíčci také chtějí být čistí a vypadat skvěle. Bohužel si nedokážou sami vyčistit zuby, nebo vykartáčovat svou srst. To už bude váš úkol v této hře; postarejte se o svá zvířátka a udělejte vše proto, aby byla šťastná. Výtečná hra na starání se o zvířata.
Model Dressup 162
Hry pro dívky - 12x
Tahle slečna si potrpí na to, aby ukázala své dlouhé sexy nožky a za žádnou cenu nenosí úplně dlouhé kalhoty:ú má ráda spíše romantickou módu a důležité je pro ni, aby se líbila. Oblékej! Příjemně se bav:)
Foto modelka 3
Hry pro dívky - 23x
Krásné fotomodelce onemocněla stylistka, jenže večer má životní příležitost. Bude fotit na titulku časopisu! Musíš jí pomoct. Oblékni ji, namaluj, ošperkuj, změň účes a dej kontaktní čočky. Musí vypadat perfektně!
Style Decorate 4
Hry pro dívky - 4x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být cukrářkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento rozházený pokrm tak, jak nejlépe dovedeš.
Movie Dressup 7
Hry pro dívky - 12x
Tak tahle slečna je pořádné kvítko. Co se oblečení a módy týče, tak vůbec neřeší, co říká na její vkus okolí. A to je správné! Tvým úkolem je bez časového limitu krásně dle svého výběru obléci a ošperkovat tuhle tvrdou slečnu!
Holly Puzzle
Hry pro dívky - 12x
Vyber si jeden ze dvou obázku a klikni na ,,shuffle,, (zamíchat) a počítač ti náhodně rozhází časti obrázku, přičemž jeden odebere. Ty musíš poté klikat na části a posouvat je logicky tak dlouho, dokud se neobjeví celý obrázek:)
Cameron Diaz
Hry pro dívky - 26x
Jistě znáš štíhlou, krásnou Cameron Diaz. Teď se můžeš stát její hlavní stylistkou. Tak neváhej a pusť se do toho. Ve svém nemalém šatníku má na výběr od romantického přez elegantní až po sexy kousky.
Where is ABC
Hry pro dívky - 17x
Online hra zaměřena na postřeh a hlavně musíš mít dobrá očka, tedy hlavně papej mrkvičku. A pak se dej do hraní této hry. Cílem této hry je najít v džungli všechna písmenka abecedy. Klikni na ně tužkou.
Decor your pizza
Hry pro dívky - 30x
Zahrajte si super hru Decor Your Pizza, ve které, jak už sám název dost výmluvně říká, budete zdobit jednu velice chutnou pizzu. Hra se hodí zejména pro dívky. Ozdobit pizzu můžete zcela podle své fantazie - přidejte cibuli, rajčata, sýr a další pochutiny.
Barbie Wedding
Hry pro dívky - 19x
Velice pěkná online hra pro dívky. Před vámi stojí překrásná nevěsta,která potřebuje poradkyni pro outfit na svatbu. A ty jsi ta pravá,co jí může pomoci. Pomoz jí s výběrem nejen svatebních šatů, ale i make-upu, bot a účesu.Užij si mnoho zábavy:)
Beach Girl Costumes
Hry pro dívky - 19x
Oblékněte tuto krásnou dívku, která by ráda strávila celý den na pláži. Ostatně kdo by se nechtěl celý den jen válet na hřejivém písku a sluníčku. Zkuste dívce navrhnout nejhezčí a pohodlné oblečení na léto.
Garden decor
Hry pro dívky - 4x
Dalčí z nesčetné řady dívčích her, která se tentokrát bude odehrávat na zahradě. Právě uplynula zimní sezóna a tak se musíte zařídit svoji zahrádku za domem tak, abyste se nestyděli tam pozvat návštěvu.
Movie Dressup 9
Hry pro dívky - 0x
Victory girl, krásná slečna, která žije na divokém západě. To však neznamená, že tam se nikdo nechce líbit. Móda je tam stejně důležitá a pro tuhle slečnu tedy moc! Dnes chce, abys jí model vybrala ty!
Beauty Maker 56
Hry pro dívky - 10x
Mezi nejlepší online oblíkačky patří právě tato. Zde se můžeš opravdu vyřádit a nejlepší je, že tě na konci ohodnotí opravdový odborník. Dej se do toho. Oblékni ji, nalič ji, změň účes a ošperkuj ji. Vše je jen na tobě.
Star Dressup 9
Hry pro dívky - 6x
Opravdu převelice těžký úkol tě čeká zde! Musíš obléci bohyni. Dnes večer je sraz cšech bohů na nebi a pochopitelně chce vypadat báječně! Na výběr je tedy požehnaně, tak to nezkaz, ať je krásná:) Příjemnou zábavu!