Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Makeover

Hrajete online hru Harry Potter Makeover

Zdařile zpracovaná online hra pro všechny fanoušky Harryho Pottera. Jde o jednoduchou oblíkačku a hlavně o make-up a stylování. Vyberte ideální makeup, účes, oblečení a doplňky pro nový natáčecí den.

ovládání hry Harry Potter Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 1.92 MB • 379x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Beauty Maker 29
Hry pro dívky - 8x
Tak tohle je opravdu pestrá hra. Z této slečny můžeš udělat luxusní krasavici a hned v zápětí městskou slečinku, která jde na nákup. Je to jen na tobě. Hlavně se snaž, aby vypadala skvěle. Příjemně se bav.
Elsa Frozen Flu Doctor
Hry pro dívky - 47x
Malá Elsa je zřejmě nemocná, nezbývá než požádat doktorku o pomoc. S její podrobnou pomocí se ti určitě podaří Elsu vyléčit. Velmi poučná online hra nejen pro dívky.
Model Dressup 9
Hry pro dívky - 4x
Měly jsme tu již mnoho online oblíkaček, tahle je však vyjímečná už tím, že zde stojí muž a je to model, který se nechá obléknout tak, jak se to TOBĚ bude nejvíce líbit. Nemá méně možností než žena, tak se dej do oblékání:)
Red dollhouse
Hry pro dívky - 20x
Jistě se najde spousta dívek, které mají rády červenou barvu. Těm se bude určitě líbit i tahle hra. Dostanete svůj vlastní domeček pro panenky, celý laděný v červené barvě a budete ho muset pěkně uklidit.
Beauty Maker 20
Hry pro dívky - 4x
Je tu souboj o srdce chlapce, který si dívku vybírá podle vzhledu. Ty bys jistě takového nechtěla, ale tato dívky se o něj rozhodla bojovat. Potřebuje však pomoct s výběrem oblečení, účesu, doplňků, šperků aj. Pomoz jí a nakonec uvidíš koho si vybere:)
Rose girl
Hry pro dívky - 26x
Růženka vás žádá o pomoc, musíte jí vybrat správný makeup. Nalíčila by se sama, jenže si neumí vybrat nic stylového, co by jí slušelo. Věřím, že vy jistě budete schopni něco vhodného a slušivého vybrat.
Sushi Sue
Hry pro dívky - 58x
Myslíte si, že byste zvládli vedení oblíbeného podniku, ve kterém se servíruje především sushi? Zkuste si to v této pěkné superhře. Připravujte nejrůznější druhy sushi a starejte se o přání svých zákazníků.
Papas Donuteria
Hry pro dívky - 108x
Bezpochyby k nejoblíbenějším hrám patří hry s šéfkucharem Papa Louiem. Her už vyšlo dost, tento nejnovější díl nás zavede do továrny na nejrůznější koblihy. Zhostěte se role cukráře a připravte nejlepší donuty ve městě.
Cutie Makeover 6
Hry pro dívky - 20x
Udělej z této náctileté dívenky krásnou mldaou slečnu. Chce totiž dnes jít na fotbslový zápas, kde bude hrát její idol a chce na něj zapůsobit. Tak si trochu pohraj a změň ji k nepoznání. Příjemnou zábavu.
Model Dressup 165
Hry pro dívky - 10x
V této hře jde této mladé dívence o místo v novém moderním filmu. Hodnotit bude mladý chlapec, od 0 do 100. Poradit se s nápovědou můžeš v okénku HINT. Nápověda pomáhá. A přitom posloucháš skvělou uklidňující muziku.
Model Dressup 182
Hry pro dívky - 446x
Tohle je docela pěkná zjednodušená online oblíkačka pro dívky. je to velice módní slečna a má ráda velké změny, co se týče barvy vlasů a takové trošku kovbojské oblečení. Dej se do toho a krásně ji obleč.
Girl 11
Hry pro dívky - 759x
Super online hra pro dívky. Tak tahle slečinka nemá ve svém pokoji zrovna pořádek. Teď je jen na tobě, jak jí ho uspořádáš a uklidíš. Nemá tam zrovna málo věcí, ale to k jejímu věku vlastně patří. Dej se do toho!
Shape Drop
Hry pro dívky - 6x
Už jako malé holčičky jste tuto hru jistě hrály ve školce. Nyní se k vám vrací v online verzi. Stačí, když zvolíte správný otvor, kam má spadnout dané těleso a jste za vodou,ale překážkou je, v dalších kolech, vzrůstající rychlost. Dejte si pozor, hodně štěstí a příjemnou zábavu:)
Fairy Dressup 29
Hry pro dívky - 34x
Dobře se ovládající online hra pr dívky. Pokud chceš pěknou Fairy obléci, klikni na dřevěný rámeček v pravém dolním rohu. Pak ji jen mýší oblékni a dej jí i doplňky. Až budeš s prací spokojena klikni opět na dřevěný rámeček v pravém dolním rohu.
Party make over
Hry pro dívky - 47x
Dnes večer se chystá velká párty a dívka z téhle hry se na ni chystá přijít. Myslíte si, že dokážete vybrat něco co jí bude slušet? Chce totiž dneska všechny oslepit svojí krásou. Bez vaší pomoci to ale nebude snadné.