Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Gemtastic Journey

Hrajete online hru Gemtastic Journey

Pokud bysme dumali nad tím, který typ her je nejoblíbenější, tak jedním z horkých favoritů bude klasická hra bejeweled, ve které spojujete stejně barevné krystaly. A velmi podobná je i tato oddychová postřehovka.

ovládání hry Gemtastic Journey

myší, viz instrukce ve hře • 4.53 MB • 3244x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
How Dare You
Postřehové hry - 29x
Nikomu není povoleno přerušit hlubokou meditaci mistra mnicha. Ale co když k tomu nějakým zlotřilým způsobem dojde? Odpovědi se dočkáte v této graficky povedené super skákačce.
Eye See Things
Postřehové hry - 37x
Velmi příjemná oddechovka, ve které ovšem musíte předvést váš dokonalý postřeh. V levém panelu se vám budou zobrazovat symboly, které musíte najít v pravé herní části. Hledejte opravdu rychle, protože čas plyne velmi rychle.
Ice Cream Memory Game
Postřehové hry - 58x
Pěkně zpracované pexeso s motivy zmrzlin. Nenechte se vykolejit pohledy na lákavé obrázky zmrzlin a dobře promýšlejte, které obrázky otočíte. Chcete-li si cvičit paměť, je to ideální gameska pro tento případ.
Rest Zone
Postřehové hry - 23x
Pusťte se do této vynikající logické hřy a proleťte s hrdinou na konec labyrintu. Dávejte si velký pozor na nástrahy, které jsou na Vás nachystány. Zvládnete se prokousat do dalšího kola? Dejte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Brilliant Blocks
Postřehové hry - 172x
Hra Brilliant Blocks nabízí poměrně netradiční model, jak odstraňovat trojice kostiček z hrací plochy. Můžete totiž postupovat hned několika způsoby. Vyřazovat tedy lze trojice se stejným číslem či barvou a nezáleží, jestli se nachází vodorovně nebo svisle. Pokuste se vyčistit celý herní prostor, dokud to ještě půjde.
Fruita Crush
Postřehové hry - 143x
Skvělá online hra ve stylu spoj tři stejné symboly. A pokud jde o symboly, tak tentokrát to bude šťavnaté ovoce. Hledejte lepší kombinace (4 a více stejných), využívejte bonusy a zkuste zdolat všech 100 levelů.
Skunk Blaster
Postřehové hry - 25x
Tato hra vás zavede na louku plnou malých tchořů. Vy budete řídit jednoho, se kterým si musíte vhodně prdnout tak, aby si ve vašem okolí prdli i ostatní tchoři. Kolik tchořů dokážete rozprdět?
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 33x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Atlantis Jewels
Postřehové hry - 189x
Klasická postřehová online hra ve stylu bejeweled. Tedy, budete hledat vždy alespoň trojice stejných krystalů a ty pak po označení zmizí. Cílem je vyčistit celé herní pole. Dokážete projít všemi úrovněmi?
Magic Towers Solitaire
Postřehové hry - 104x
Skvělá verze klasické karetní hry Tri peaks solitaire. Je to zkrátka supr čupr hra pro všechny milovníky karetních her a zejména pro fanoušky solitéru. Zdarma si můžete zahrát partičku a trochu se odreagovat.
Blobi Pop
Postřehové hry - 21x
Střílejte se svého kanónu barevné kuličky. Princip je jednoduchý, pokuste se spojit aspoň tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli. Pokud se vám to nebude dařit, kuličky ze stropu na vás začnou padat.
Space Ball
Postřehové hry - 132x
Zajímavá minihra, ve které bude vaším úkolem ovládat míček a dostat se ke všem čtverečkům na hrací ploše. Ke splnění celé hry je zapotřebí, aby měl míček stejnou barvu jako čtverečky. Docela příjemná chytlavá gamesa.
Feed Us: Xmas Xpansion
Postřehové hry - 14x
Další pokračování brutální rybí akce Feed Us. Pojídejte vše, co vám přijde pod váš mlsný rybí rypáček. V roli nenažrané piraně se můžete neohroženě pohybovat v prostředí, kde na vás čekají nebozí lidičkové a celá řada bonusů.
Twiddle Stix
Postřehové hry - 23x
Vašim úkolem je dopravit rotující tyčku vodními kanálky až do cíle. Dávejte si velký pozor, aby jste nenarazili do stran. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Takže to chce pevné nervy. Kolik pokusů budete potřebovat než projedete určitým kolem?
Brain Bender - skvělý test
Postřehové hry - 207x
Brain Bender vás určitě pěkně potrápí. Na obrazovce se vám bude ukazovat název nějaké barvy, ovšem písmo bude v barvě jiné. A právě tlačítko s touto barvou musíte označit. Nápisy jsou v angličtině, takže ten kdo ji vůbec nezná, tak bude mít menší výhodu :).