Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Naruto Blast Battle
sponzorované odkazy

Naruto Blast Battle

Hrajete online hru Naruto Blast Battle

Pěkné zpracování legendární hry Bomberman ve stylu komiksu Naruto. Tuto super hru můžete hrát dva na jednom počítači a dobře se pobavit. Snažte se důmyslně pokládat vybuchující nože a přemoci nepřítele.

ovládání hry Naruto Blast Battle

myší, viz instrukce ve hře • 1.31 MB • 50x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Grannie-Fu
Akční hry - 12x
Bojových her je na internetu poměrně dost. Ovšem online hra s babičkami, které předvádějí své kung-fu umění je zřejmě jen jedna:). Nejdříve potrénujte a pak ukažte, co umíte.
Shadow Rising
Akční hry - 42x
Následujte statečného hrdinu jménem Kai v jeho boji proti démonům. Shadow Rising je výborná fantastická akční adventura, ve které zažijete pořádnou akční podívanou.
Revenge of the Hulk
Akční hry - 17x
Zelené monstrum zvané Hulk se vymklo kontrole a vydává se ničit úplně všechno, co se mu postaví do cesty. Vezměte si ho pod kontrolu a likvidujte veškerá auta, stánky a předměty, které se před vámi vyskytují. Pro postup do další úrovně potřebujete splnit stanovený finanční limit. Snažte se neminout, jinak se Hulk chvíli vzpamatovává.
The Great Tree of Asgard
Akční hry - 28x
Posvátný strom Vikingů musí být bráněn, o což se postará malý létající válečník. Pomozte mu bránit strom před rozmanitými škůdci. Ze začátku si bohatě vystačíte s kladivem, ale později si za ušetřené finance můžete pořídit vylepšené zbraně. Občas musíte dobře zamířit, aby se kladivo trefilo do nepřítele.
Zombies in Space
Akční hry - 41x
Zombíkovská střílečka plná akce, střeliva, astronautů a tajemné atmosféry. Pusťte se do boje s krvelačnými nemrtvými tvory, kteří baží po vašem mozečku. Střílejte přesně a vylepšujte svůj arzenál.
Star Defence 101
Akční hry - 2x
Braňte vaši planetu před útokem nepřátel z vesmíru. Online hra Star Defence 101 před vás staví nelehký úkol, při kterém vám pomohou obranné satelity a váš dobrý postřeh. Hra se ovládá myší, satelity umisťujete klávesami Z, X, C, V.
Batman: The Brave and the Bold
Akční hry - 30x
Známý bojovník z lidského rodu Batman se vydává do hlubokého vesmíru, kde se pokusí zachránit civilizaci. Naštěstí se proti nepřátelům nepostavíte sami, ale tamější civilizace má také své hrdiny. Ovládání je hezky popsané přímo ve hře, takže se jistě neztratíte. Nezapomeňte posbírat modré skaraby k naplnění ukazatele.
Monster Legions
Akční hry - 360x
Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.
Metal Slug Rampage 4
Akční hry - 24x
Jste neohrožený bojovník se samopalem sakra nízko u pasu. Proti vám je celá horda po zuby ozbrojených nepřátel. Poradíte si? Aneb klasická akční střílečka ve stylu jeden proti všem ;-). Hra má vynikající grafiku.
Stick Squad
Akční hry - 11x
Vynikající sniperská akce vás čeká v této poněkud brutálnější online hře. Celkem na vás čeká 60 budoucích nebožtíků, které musíte zneškodnit pomocí své přesné mušky. Hra obsahuje 20 prostředí, takže se nudit rozhodně nebudete.
The Sniper
Akční hry - 41x
V této online hře se stanete klíčovou postavou, která bude mít za úkol vyčistit pobřeží od nepřátelských vojsk a tím zajistit další postup jeho jednotky. K tomu, aby se vám to povedlo musíte být ostražití a provést váš úkol v daném čase.
The Return of Psyphon
Akční hry - 22x
V této Benové hře budete muset zastavit Psyphona ze zničeného podzemí. Je tady několik podzemních úrovní, takže se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Vyhrajte tuto hru na plné čáře.
Delivery Man
Akční hry - 46x
Ve akční super hře Delivery Man se vžijete do role profesionálního doručovatele tajných zásilek. Problém je, že na vás mají spadeno najatí žoldáci. Vašík úkolem je všechny útočící jednotky zneškodnit. Velmi chytlavá hra.
Cooperation Part 1
Akční hry - 22x
V této hře je Vašim úkolem vydat se do nepřátelského teritoria a postřílet všechny útočníky. Tato hra je speciální v tom, že můžete ovládat hned 2 hráče na rozdělené herní obrazovce. Nudit se určitě nebudete.
Head Defence
Akční hry - 9x
Vaším úkolem v této superhře je zničit protívníkův hrad tím, že na něj navedete padající bomby. Čím výše hrad zasáhnete, tím více dostanete bodů.