Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Ice Cave Rush

Hrajete online hru Ice Cave Rush

Jeďte rychle přes ledové překážky a udělejte maximum proto, aby se vaše auto dostalo v bezpečí až do cíle. Nebude to v žádném případě lehké. Budou na vás totiž padat ledové rampouchy a také se dočkáte útoku podivných monster.

ovládání hry Ice Cave Rush

myší, viz instrukce ve hře • 3.6 MB • 440x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
The Racer
Závodní hry - 808x
Pěkná závodní online online The Racer vás zavede na vzrušující závody v ulicích města. Ovládání hry je snadné, stačí vám pouze šipky a pevné nervy při vytáčení zatáček.
hra v Unity3D
HYDROSTORM 2
Závodní hry - 68x
Velmi zdařilá 3d hra skvělá hlavně pro milovníky rychlosti a akčních soubojů. V roli jezdce na vodním skůtru budete bojovat o prvenství v závodě. Bude to dřina, protože soupeři jsou velice zdatní.
hra v Unity3D
Renault Trucks Racing
Závodní hry - 2x
Jestli máte rádi velká a silná auta, tak je tahle 3D závodní hra přesně pro vás. Užijte si tuhle onlinovku s kamiony od firmy Renault. Můžete jen tak jezdit po trati, dát si jednoduchý závod a nebo se zapojit do šampionátu.
Pro Racing GT
Závodní hry - 3x
Bezvadná online hra se skvělou hratelností. Pokuste se vybudovat kariéru jako automobilový závodník. V každém závodu budete mít tři protivníky, které se budete snažit porazit. Zvolte si auto, trať a hurá na smyky.
Gotham race
Závodní hry - 4x
Návyková gameska s Batmanem. Tentokrát se opět utkáte s Jokerem, který našeho hrdinu vyzval na souboj v rychlosti. Dokážete ovládat motorku lépe než Joker a porazit ho? Není to vůbec lehké, protože Joker je fakt třída.
hra v Unity3D
Mud Fire
Závodní hry - 1x
Excelentní závodní 3d online hra, ve které budete řídit silný, ale docela vratký automobil s náhonem na všechna čtyři kola. Šlápněte na plyn a vydejte se na trať, dorazíte do cíle jako první?
Evil Musclecars
Závodní hry - 0x
Vyjeďte se svým silným auťákem na dálnici a zničte určená auta. Hra od vás očekává velmi rychlé reakce a sešlápnutý plyn na podlaze. Cestou za označenými auty musíte kličkovat mezi dalšími řidiči v provozu.
KGB Hunter
Závodní hry - 0x
Skvělá závodní hra u které se určitě nudit nebudete, kromě rychlého kličkování a honiček můžete zneškodnit zákeřnou střelou, každého kdo vám příjde pod kola. Navíc je každé kolo zakončeno bojem s hlavním Bossem.
Hell Cops
Závodní hry - 1x
V této bezvadné hře usedáte za volant policejního auta. Vašim úkolem je dojet až do cíle a dostat se tak do dalšího kola. Po cestě přejíždějte různá auta a dokonce i chodce. Nic Vás nesmí zastavit ve Vašem úkolu.
Army Rider
Závodní hry - 1x
V této skvělé hře se posadíte na motorku a vaším náročným úkolem bude projet přes zaminované pole. K tomu se přidá poměrně náročný terén, takže projet celou úroveň nebude vůbec jednoduché. Předveďte i nějaké slušné triky.
Moto Trial Fest
Závodní hry - 1x
Perfektní webová online hra, ve které budete zdolávat překážky a různé nástrahy v těžkém terénu. Ovládat motorku chce trochu cviku, ale určitě to zvládnete a dojedete do cíle ve výborném čase bez nehody.
Mini Metro Racers
Závodní hry - 2x
Ovládejte tyto malé automobily na kuchyňské lince. Snažte se hlavně v této hře vyhrávat. Vraťte se zpátky do dětských let, tak se snažte a udělejte vše pro to, abyste vyhráli. Máte na to. Tak se do toho pusťte.
Motorbike Madness
Závodní hry - 2x
V téhle hře nebude rychlost tím prvním a posledním faktorem. Bude také záležet na vaší preciznosti a opatrnosti - kdo by si také užil jízdu na motorce, když si ji celou rozbije? Tak dávejte pozor, šťastnou cestu.
hra v Unity3D
Country Ride 2
Závodní hry - 0x
Opravdu pěkné pokračování závodní hry Country Side v Unity3D. Vyberte si luxusní závoďák Ford Mustang a vyzkoušejte své schopnosti na několika tratích. Samozřejmě se snažte zajet tratě co nejrychleji.
Speedway Challenge
Závodní hry - 1x
Přidejte se k adrenalinovému závodu na dálnici. V závodě startují pouze mega rychlá auta, nechybějí ani zkušení soupeři. Podaří se vám držet plyn na podlaze po celou trasu závodu?