Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mad Day

Hrajete online hru Mad Day

Velmi pěkná akční online hra, ve které budete v roli neohroženého vojáka kosit zlé mimozemské vetřelce. Na alieny vystřelujte rakety, sbírejte mince, překonávejte překážky a samozřejmě nezapomeňte na vylepšování.

ovládání hry Mad Day

myší, viz instrukce ve hře • 6.13 MB • 3876x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Super Karoshi
Akční hry - 24x
Super Karoshi je svým pojetím opravdu velice netradiční hrou. Ve většině akčních her se totiž snažíte o to, aby hlavní hrdina přežil. Zde se však pokoušíte o pravý opak! Musíte hlavního hrdinu dostat do takové situace, kdy se rozprskne po celé hrací ploše. Občas musíte využít i pořádnou porci logiky, abyste na kýžený efekt dosáhli.
Moby Dick
Akční hry - 58x
V jedné knize se můžete setkat s tajemnou a nebezpečnou bílou velrybou, která se jmenuje Moby Dick. Tato velryba se stane i hlavním hrdinou stejnojmenné flashové hry. Dostanete jí na starost a musíte zařídit, aby velryba řádně rostla. To ovšem musí být spojeno s krmením, takže se vydejte vstříc mořským tvorům a rybářům.
Fighter Patrol 42
Akční hry - 23x
Parádní letecká válečná hra. Proleťte se bojovým letadlem P51 Mustang a zneškodněte německé jednotky Luftwaffe s vašimi přáteli za kulomety. Hra obsahuje těžkých 18 úrovní. Nechybí možnost upgradu zbraní a letadla. Výborná hra s výbornou hratelností.
B29 Assault - letecká střílečka
Akční hry - 20x
V arkádové střílečce B29 Assault je vaším úkolem zneškodnit teroristická semeniště na celém světě. Přicházíte z nevlídné budoucnosti, na pomoc máte vylepšený bombardér B29. Ovládání hry se dá nastavit, nicméně otřesná hudba vypnout zřejmě nejde.
Cooperation Part 4
Akční hry - 48x
Čtvrtá a část skvělé střílečky. Opět zde musíte zničit všechny nepřátele dříve, než oni zničí Vás. Máte zde dva monitory, díky kterým Vám to půjde lépe. Stačí zamířit, vystřelit a počkat, jestli kulka zasáhne cíl.
Sift Heads Assault
Akční hry - 28x
Pokuste se sestřelit veškeré nepřátelske jednotky. Hra má velice dobrou hratelnost. Snažte se o co nejlepší výsledek. Dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Tak se do toho dejte a přežijte, co nejdéle to půjde.
Los Simpsons
Akční hry - 35x
Všechny fanoušky jistě těší nový film The Simpsons Movie. Samozřejmě se najdou i odpůrci toho skvělého seriálu. Možná právě pro ně je určena tato poněkud brutální minihra.
hra v Unity3D
The Great Prank War
Akční hry - 17x
Unity3D super hra s perfektní grafikou a skvělou hratelností. Vrhněte se do války, jejíž konec závisí pouze na vás. Veďte svůj tým bojovníků a poražte všechny nepřátelské jednotky.
Ninja Stealth: Chapter 1
Akční hry - 1593x
Neohrožený bojovník ninja se vydává na dobrodružnou výpravu a pokusí se zlikvidovat veškeré nepřátele, kteří by se mu dovolili postavit do cesty. Vezměte si skvěle vycvičeného válečníka na starost a doveďte ho k velkým vítězstvím. Proti sobě máte poměrně zkušené nepřátele, ale jistě na ně najdete účinné útoky.
hra v Unity3D
Verdun
Akční hry - 27x
Hra v unity3D isnpirovaná krvavou řežbou z první světové války - bitvou u Verdunu v roce 1916. Unikátní online hra pro více hráčů, která vás zavede do zabahněných zákopů první světové války. Zkuste přežít,
Epic War 4
Akční hry - 1669x
vyberte si svého hrdinu a nechte ho vést vaší armádu. Bojujte proti nepřátelským jednotkám. Použijte velice silnou magií a skvělé armádu, kterou si sami vytvoříte. Vyhrajte tuto válku!
Castle Keeper
Akční hry - 42x
Váš hrad je pod palbou vašich nepřátel. Pokuste se ubránit pomocí lučištníků, kteří jsou umístěni na věži hradby. Lučištníky můžete využívat i na těžbu zlata a za vytěžené zlato si nakupte lepší obranu.
hra v Unity3D
ANIMAL HUNTER 3D AFRICA
Akční hry - 57x
Úkol v této 3d střílečce je jednoduchý. Udělejte vše proto, abyste ulovili co největší počet zvířat. Hra má výtečnou grafiku a je to opravdová zábava, ikdyž poměrně snadná. Přejeme hodně štěstí při zdolávání 12 úrovní.
Ninja Mafia Siege 2
Akční hry - 39x
Bojujte proti těmto nepřátelským jednotkám. Dávejte si pozor, aby vás nezabili. Tito mafiáni znovu vtrhli do města a vy máte za úkol tento útok odrážet. Tak se do toho dejte a ukažte jim, jak se bojuje.
hra v Unity3D
Broforce
Akční hry - 36x
Staňte se vůdcem jednotky elitních žoldáků, kteří musí projít nebezpečnou džunglí a porazit teroristy. Zachraňte rukojmí, odemkněte lepší zbraně a získejte co nejvíce bodů. Hra je v Unity3D.