Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mad Day

Hrajete online hru Mad Day

Velmi pěkná akční online hra, ve které budete v roli neohroženého vojáka kosit zlé mimozemské vetřelce. Na alieny vystřelujte rakety, sbírejte mince, překonávejte překážky a samozřejmě nezapomeňte na vylepšování.

ovládání hry Mad Day

myší, viz instrukce ve hře • 6.13 MB • 1722x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Polar Bear
Akční hry - 39x
Hlavním hrdinou hry Polar Bear je naštvaný lední medvěd, kterému už došla trpělivost s lidmi a chystá se je roztrhat na maličké kousky. Hra je vhodná pro starší hráče, protože se v ní objevuje opravdu velké množství krvavých scén. Vy se vžijete do role rozzuřeného medvěda, který se vydá zlikvidovat všechny zlé lovce.
Stop GMO 2
Akční hry - 45x
Střílečka s názvem Stop GMO se dočkala již druhého pokračování a právě nyní si ho můžete vyzkoušet. Dostanete se do podzemní oblasti, kde se pustíte do boje se zmutovanými rostlinkami. K dispozici máte celou řadu různých zbraní a trhavin, takže se nemusíte obávat, že by nebylo s čím bojovat. Nepřátel je ovšem velké množství.
S.W.A.T. stickman
Akční hry - 41x
V této hře se stanete tajným agentem, který má za úkol zničit skupinu teroristů. Zažijete mnoho nebezpečných přestřelek, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech. Dokážete úkol i přes přesilu nepřátel splnit?
Destructotruck
Akční hry - 884x
Máte opravdu velký a silný tahač, velkou rampu a velké množství věcí, které čekají pouze na to, až budou zničeny ničící silou vašeho tahače. Čím více spouště docílíte, tím více bodů získáte. Ve hře nechybějí upgrady.
hra v Unity3D
Zombies Fps
Akční hry - 35x
Luxusní 3d herní pecka v podobě střílečky se zombíky. Coby zkušený voják jste uvězněni v oblasti, která je jako na potvoru zamořena mozkožroutskými zombíky. Snažte se přežít a prostřílet si cestu ven.
Intruder: Combat Training 2x
Akční hry - 26x
Luxusní klučičí střílečka, ve které si zahrajete za ultimátního člena elitní vojenské jednotky. Vrhněte se do boje a sbírejte zkušenosti, kterými posléze odemknete lepší zbraně a vybavení. Svého vojáčka můžete docela hodně upravit - od zbraní, vzhledu až po doplňky.
Ben 10 Energy Hunter
Akční hry - 34x
Vilgax ukradl energií od Bena. Pomozte mu ho najít a zabít tyto roboty. Buďte opatrní s radary. Tak se do této super hry pusťte a zničte všechny nepřátelské jednotky na tomto území.
Savage Pursuit
Akční hry - 19x
Vžijte se do role malého chlapce, který není jen tak obyčejným klukem. Tento mladík bojuje se zvířecími zrůdami. Sám má schopnost změnit se v mnoho zmutovaných zvířat. Vyhrajete boj proti nepřátelům?
Abduction
Akční hry - 31x
Staňte se alespoň na chvíli jedním ze členů mimozemské civilizace, která se rozhodla unést co největší počet lidí. Za tímto účelem dostanete k dispozici vesmírnou loď, ze které můžete paprskem posbírat lidi na planetě. Musíte si občas dávat pozor na nebezpečí. Vyzvedávat do vzduchu můžete různé předměty.
hra v Unity3D
Killing Zombie
Akční hry - 39x
V našem bláznivém světě je nepřeberné množství nejrůznějších nebezpečí. Mezi nimi nemůžeme nezmínit ani krvelačné zombie a monstra. Věříme, že máte dostatečně silný žaludek a všechny zombíky zprovodíte ze světa.
Anyway Fish
Akční hry - 1185x
Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.
Tank 2010
Akční hry - 35x
Ujměte se role odvážného tankisty, který musí stůj co stůj ubránit válečnou linii. Zničte všechny útočící lodě a nenechte si poškodit váš obrněný tank. Hra není vůbec lehká, ale zase vydrží na dlouho.
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 15x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.
Jacksmith
Akční hry - 51x
Zajímavá originální strategie, která před vás nestaví úkol bojovat s nepřátely, ale budete výrobcem zbraní. Vaším úkolem bude výroba zbraní přesně podle požadavku vojáků. Vše závisí na správném postupu.
Last Line Of Defense
Akční hry - 18x
Luxusní střílečka se zombíky. Díky záhadnému viru se svět plní mutanty. Dosud přežila pouze hrstka nešťastníků, kteří se musejí bránit hordám nepřátel. Jedním z nich jste i vy. Vyzbrojte se a koste vlny mutantů. Hra je poměrně těžká, skládá se z 25 vln nepřátel.