Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mad Day

Hrajete online hru Mad Day

Velmi pěkná akční online hra, ve které budete v roli neohroženého vojáka kosit zlé mimozemské vetřelce. Na alieny vystřelujte rakety, sbírejte mince, překonávejte překážky a samozřejmě nezapomeňte na vylepšování.

ovládání hry Mad Day

myší, viz instrukce ve hře • 6.13 MB • 4101x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Cobra Squad 3
Akční hry - 69x
Vrhněte se do bitevní vřavy a chraňte svou základnu před útoky zkušených vojenských jednotek. Třetí díl oblíbené strategické hry Cobra Squad přináší řadu vylepšení a novinek. Dokážete svou základnu ubránit?
Spiderman Dangerous Journey
Akční hry - 18x
Tak toto bude opravdu nebezpečná jízda. Ale komiksový hrdina Spiderman to s vaší pomocí nepochybně zvládne. Snažte se překonat všechny překážky, jet co nejrychleji, ale zároveň držet rovnováhu a nespadnout z kola.
All Star Dodgeball
Akční hry - 6x
All Star Dodgeball je výborná vybíjená s celebritama. Nejprve si vyberete osobnosti do svého týmu a poté začíná nemilosrdný zápas. Cílem je porazit soupeřův cíl. Míč si můžete nahrávat a ve vhodný okamžik ho velkou silou poslat na soupeře. All Star Dodgeball je pěkná hra graficky i svou hratelností. Ovládá se myší.
Cooperation Part 1
Akční hry - 24x
V této hře je Vašim úkolem vydat se do nepřátelského teritoria a postřílet všechny útočníky. Tato hra je speciální v tom, že můžete ovládat hned 2 hráče na rozdělené herní obrazovce. Nudit se určitě nebudete.
Batman: Mystery of the Batwoman
Akční hry - 60x
A máme tu další bojovou střílečku s neohroženým netopýřím mužem Batmanem. Ten se opět vydal na boj se zločinem, který v jeho městě vzrůstá. Chopte se zbraní a vydejte se do boje, snažte se vyhrát.
Bomb Dropper
Akční hry - 23x
Pokud si rádi hrajete s bombama, tak toto je minihra právě pro vás. Svou postavičku ovládáte šipkama. Nejprve se dotkněte výbušného mechanismu, abyste jej aktivovali, po aktivaci stiskněte mezerník, čímž se vypustí bomba. Opětovné stisknutí mezerníku bude znamenat odpálení bomby a tím i zničení nepřátel (doufejme).
hra v Unity3D
Zombix 2: Robot survival
Akční hry - 30x
Druhý díl oblíbené 3D zombie hry v technologii Unity3D. Ve hře se ocitnete na poměrně malém území, kde musíte nalézt zbraně a zabít všechny zombíkovské roboty. Zombix patří mezi nejlepší a nejoblíbenější unity hry.
Super Ninja Strike
Akční hry - 5x
Jste velice obávaný ninja, který se rozhodl konat dobro. I za cenu obětí na straně nepřátelských zločinců. Nejprve vás však čeká malý trénink u mistra bojových umění. Poté můžete vyrazit do akce, která není zrovna jednoduchá. Super Ninja Strike se ovládá šipkama a klávesami A, S, D.
Hobo
Akční hry - 14x
Staňte se hlavní postavou této hry, která je povalečem, opilcem a sprosťákem. Čeká vás putování po městě a mlácení obyvatel. Maté také své tajné zbraně jako například prdy, plivance, zvratky nebo výkaly.
Toast of War
Akční hry - 44x
Válka, ve které hlavní roli hraje malý Toast se jistě nikdy neodehrála. Nebo znáte z Dějepisu velký útok vojáků z másla v roce 1654? Jistě ne. Tady se jedná o to, projít level až do konce a nenechat se zničit máslem.
Mushroom Madness 3
Akční hry - 31x
Hra Mushroom Madness přichází již se třetím pokračováním. Musíte se postarat o obranu houbiček před hladovými zvířaty, která se snaží sníst, co uvidí. To nesmíte dopustit a musíte všechny darebné živočichy ničit. Za dobrý postup obdržíte více bodů. Vždy máte více úkolů, za něž získáte patřičné ocenění.
Super Fighters Rampage
Akční hry - 36x
Východní bojová umění patří k těm nejlepším na světě a své uplatnění najdou jistě i ve hře s názvem Super Fighters Rampage. Vezměte si na starost zkušeného válečníka, který před sebou má souboje s celou řadou nejrůznějších protivníků. Setkáte se s různými bojovými styly, ale musíte si najít svůj jedinečný, kterým porazíte každého.
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 27x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
Stick Fighter
Akční hry - 20x
V online hře Stick Fighter vás čeká souboj hadrových panáků. Můžete hrát buď dva hráči proti sobě nebo jeden proti počítači. Ovládání hry je pěkně zobrazeno přímo ve hře. Takže první kolo...
Crazy Steven
Akční hry - 30x
Šílený Steven potřebuje pomoc. Dokážete ho dovést až ke zdárnému konci? Jeho cílem je pozabíjet co nejvíce lidí a posbírat velké množství financí. Za posbírání hodin obdržíte další čas navíc. Ve hře narazíte na různé náhodné události, které se pokaždé mění, takže každé spuštění hry bude jiné, což podporuje variabilitu.