Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mad Day

Hrajete online hru Mad Day

Velmi pěkná akční online hra, ve které budete v roli neohroženého vojáka kosit zlé mimozemské vetřelce. Na alieny vystřelujte rakety, sbírejte mince, překonávejte překážky a samozřejmě nezapomeňte na vylepšování.

ovládání hry Mad Day

myší, viz instrukce ve hře • 6.13 MB • 145x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Ant City
Akční hry - 12x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
Arcane
Akční hry - 70x
V této hře přijměte roli bojovníka, který svede boj s ne jedním mužem. Pokuste se vždy vyhrát a vybudovat si tak silnější pozici. Máte možnost nakupovat si i různé druhy zbraní, štítů a vylepšovat si své schopnosti.
Star Defence 101
Akční hry - 2x
Braňte vaši planetu před útokem nepřátel z vesmíru. Online hra Star Defence 101 před vás staví nelehký úkol, při kterém vám pomohou obranné satelity a váš dobrý postřeh. Hra se ovládá myší, satelity umisťujete klávesami Z, X, C, V.
Simpsons Shootout
Akční hry - 0x
Díky novému filmu The Simpsons Movie je rodinka ze Springfieldu nesmírně populární, proto je tu další hra s oblíbenými kreslenými postavičkami. V této online hře je vaším úkolem trefit prakem co nejvíce obyvatel Springfieldu. Za postavy schované za stromem získáte dvakrát tolik bodů. Hra končí v momentě, kdy vám dojdou koblihy nebo čas.
Mad Skulls
Akční hry - 11x
Sestřelte veškere tyto zomvíky v této hře. V této hře se hlavně prověří, jak dobře dokážete mířit, protože tady není žádný zaměřováček, který by vám v tom pomohl. Tak se snaŽte a zabijte je úplně všechny.
Attack Time
Akční hry - 19x
Chytlavá akční hra, ve které budete ovládat bojovou motorku a střílet po všem, co se hýbe (i nehýbe). Sbírejte bonusy pro lepší zbraně, vyhýbejte se nebezpečným minám.
Zombie Situation
Akční hry - 33x
Ubraňte se veškerým zombíkům, kteří se vás snaží zabít. Máte u sebe pouze zbraň se kterou je musíte sestřelit. Tak se do toho dejte a nikoho nepusťte k sobě. Všechny zombíky postřílejte a postupujte stále dále.
International Karate
Akční hry - 8x
Klasická mlátička známá ze starších počítačů Amiga, to je legendární International Karate. Tato flashová verze je trochu obtížně hratelná, chce to trochu cviku. Svého bojovníka ovládáte šipkama, klávesou P je útok.
Happy and smile
Akční hry - 8x
Hra, ve které se odehraje bankovní loupež a spousta ozbrojených zlodějů půjde proti vám. Vy je ale musíte všechny překonat - jak, je pouze na Vás. Doporučuji se podívat do instrukcí na ovládání - nemusí být hned jasné.
Plazma Burst 2
Akční hry - 28x
Poměrně úspěšná akční hra Plazma Burst se dočkala druhého pokračování, které by rádo navázalo na úspěšnost dílu prvního. Na začátku se stanete svědky toho, jak hlavní hrdina hry vypadne z kapsle a vydává se do boje proti nepřátelům, kterých se všude v okolí nachází dostatek. Zahrajte si všechny mise a vyhrajte!
Wolfenstein 3D
Akční hry - 20x
Ocitáte se v neznáme pevnosti a Vašim úkolem je zneškodnit všechny nepřátele, kteří na Vás číhají. Jak daleko se dokážete probojovat záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti. Šetřete náboji a vydejte se na cestu plnou dobrodružství.
Blood Battle Boy
Akční hry - 25x
Graficky přitažlivá bojová onlain hra, ve které budete se svým udatným bojovníčkem zápasit s přesilou nepřátel. Jakmile překonáte vlnu útočících protivníků, tak nezapomeňte na vylepšení své postavy.
hra v Unity3D
Wrath of the Titans
Akční hry - 17x
Hodně zdařilá akční super hra vytvořená v Unity3D (nezapomeňte stáhnout plugin a povolit ho na našem webu). Vydejte se na strastiplnou cestu, na které vás čeká horda nepřátel. Ty však přemůžete díky své odvaze a svému ostrému meči. Docela solidní bojová gamesa.
Indestructotank
Akční hry - 1x
Návyková hra Indestructotank má velmi originální nápad. V nezničitelném tanku chytáte nepřátelské bomby, díky kterým pak sejmete protivníkovu letku. Snažte se tank ovládat tak, aby při jednom odrazu trefil co nejvíce vrtulníků. Hra se ovládá pouze šipkama, před začátkem je nutné si přečíst "How to play".
Police Sniper 2 - prima snajpr hra
Akční hry - 16x
Sniper hry jsou oblíbené především mezi chlapci. Každý asi v mládí toužil stát se policistou nebo vojenským ostřelovačem. V této superhře si to můžete vyzkoušet virtuálně. Vykonejte misi, která spočívá ve zničení všech teroristů.