Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mad Day

Hrajete online hru Mad Day

Velmi pěkná akční online hra, ve které budete v roli neohroženého vojáka kosit zlé mimozemské vetřelce. Na alieny vystřelujte rakety, sbírejte mince, překonávejte překážky a samozřejmě nezapomeňte na vylepšování.

ovládání hry Mad Day

myší, viz instrukce ve hře • 6.13 MB • 450x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bazookitty
Akční hry - 832x
Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.
Tank Trouble
Akční hry - 9x
Vyberte počet hráčů a pusťte se do tankové bitvy. Hra Tank Trouble vás neoslní grafickým ztvárněním, ale svou skvělou hratelností. V bludišti můžete mít maximálně 5 střel, s kterými se snažte zasáhnout protivníky. Je to neskutečně zábavná a chytlavá online hra.
Ultimate Assasin
Akční hry - 22x
Chcete-li se alespoň na chvíli vžít do kůže nájemného zabijáka, pak ve hře Ultimate Assasin můžete. Nejedná se o nijak skvěle graficky zpracovaný kousek, nicméně hratelností je na hodně dobré úrovni. S černou tečkou se potřebujete dostat vždy ke svému barevnému cíli, ale cestou narazíte na nebezpečné nepřátele.
hra v Unity3D
Zombies Fps
Akční hry - 31x
Luxusní 3d herní pecka v podobě střílečky se zombíky. Coby zkušený voják jste uvězněni v oblasti, která je jako na potvoru zamořena mozkožroutskými zombíky. Snažte se přežít a prostřílet si cestu ven.
Dad and me
Akční hry - 26x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Zombie Splatter
Akční hry - 32x
Na váš pečlivě udržovaný trávník si dovolily vstoupit drzé zombies. To je vrchol! Chopte se zbraně a ukažte jim, kdo je tady pánem. Ve hře nechybí upgrady a pěkná dávka zábavy.
Deep Freeze
Akční hry - 26x
Navyková skákačka kde jako santa claus ozbrojený pistůlkou, která nepřítele po pár střelách zmrazí až do veklé ledové koule ta se dá poslat na nepřítele a způsobit mnohem větší škody. Z každého zničeného soupeře se objeví bonus, který vám přičte nějaké body..
Monster Hunt
Akční hry - 5x
V roli mladé dívky budete v této online hře bojovat proti všem monstrům na této zemi. Vaší zbraní se stane obyčejný luk a jeho šípy, kterými budete monstra odstřelovat. Dávejte si pozor na svůj vlastní život.
Captain Zambo Mission Storm
Akční hry - 23x
Iráčtí teroristé ukradli tajný dokument z amerického ministerstva obrany. Vy, jako kapitán Zambo, máte za úkol zneškodnit nepřátele a najít ukradený dokument. Jedná se o klasickou arkádovou akční hru. Tato minihra je ze začátku docela těžká, protože máte pouze jeden život. Hra se ovládá přes klávesnici.
City Siege
Akční hry - 59x
Skvělá akční hra, ve které budete hrát za chrabrého vojáka. Ten dostal zvláštní pověření zabít všechny nepřátelské vojáky a osvobit obyvatelstvo okupovaného města. Je to opravdu povedená střílečka. Můžete se před vojáky schovat a zaútočit v pravý moment.
Armada Tanks
Akční hry - 12x
Tato online hra vás zavede do bludiště, ve které budete bojovat se svým tankem proti nájezdům tankových jednotek. Musíte si chránit svou základnu. Ve hře sbírejte bonusy, které nesou mnoho výhod.
Wasted Colony
Akční hry - 27x
Máte tady několik pokojů ve kterých budete bojovat proti nepřátelům, kteří se vás snaží zničit. Můžete si později postavit další pokoje v této hře. Tento dům je vaše záchrané stanoviště, tak se snažte.
Psycho Gunner
Akční hry - 15x
V této super hře máme psycho střelce. V této hře bylo vaše město sestřeleno robotickými mimozemšťany a vy jste jediny, který zyl. Pokuste se přežít, jak nejdéle budete moct a zničte veškeré mimozemšťany, roboty a letadla k odemčení nových zbraní.
hra v Unity3D
Sniper Assassin Zombies
Akční hry - 28x
Zabijte všechny zombíky a vyčistěte náš svět od těchto zrůdných stvoření. Jste připraveni na ultimátní střílečku? Chopte se své sniperky a pusťte se do nelítostného boje s nemrtvými zrůdami. Hra je v Unity3D.
The Serum Aftermath
Akční hry - 37x
Her se zombie tématikou vychází poměrně dost, a proto už se pomalu těžko orientujeme. Jednou z dalších kvalitních her je i The Serum Aftermath. Dostanete možnost likvidovat poměrně velké množství nemrtvých, ale do boje naštěstí nepůjdete sami. Potřebujete zapálit oheň za pomoci benzínu, ale to zombie nechtějí dopustit.