Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Final Siege

Hrajete online hru Final Siege

Jednoduše skvělá obranná online hra ve stylu tower defense. Tentokrát na vás budou útočit vlny nepřátelských zombíků. Vaším úkolem bude rozmístit chytře obranné věže a odolat útoku.

ovládání hry Final Siege

myší, viz instrukce ve hře • 11.66 MB • 154x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Warfare 1917
Strategie - 0x
Hodně dobrá válečná online hra, která vás zavede přímo na bojiště první světové války. Budete válčit o každý metr, o každý zákop. V každé bitvě je třeba důmyslné strategické myšlení. Hru spouštějte ve větším okně.
Robot Factory
Strategie - 3x
Řadíte se mezi ty, které vždycky bavilo si něco stavět ze stavebnice? A co takhle postavit robota? Získávejte peníze, vyrábějte součástky a skládejte čím dál víc robotů, abyste vytvořili silný průmyslový koncern.
Billy Makin Kid
Strategie - 2x
Udělejte vše pro to, abyste se ubránili. Vytvářejte si nové jednotky a umísťujte je na správná místa. Musíte se snažit, jak nejlépe umíte. Nesmí se stát, že se tito nepřátele přes vás dostanou. Zahrajte si tuto super hru.
Hospital fun
Strategie - 0x
V této strategické online hře se podíváme do nemocnice. Vaším úkolem bude toto středisko řídit tak, aby bylo vše v nejlepším pořádku. Budete se starat o pacienty, ale také o vybavení nemocnice. V každé části je nutné ošetřit konkrétní počet klientů.
Kombat Fighters
Strategie - 371x
V této hře se setkáte z mnoha počítačovými hrdiny, které znáte s jiných her. Pokuste se takticky vymyslet, jak se svými bojovníky porazíte soupeře. Připravujte si své tahy dopředu. Hru mohou hrát dva hráči.
Stormy Castle
Strategie - 2x
Graficky úžasná strategie, ve které budete bránit svou základnu a trénovat vojenské jednotky. Pokuste se vycvičit silnou armádu a zaútočit na nepřátelský hrad. Ve hře nechybí ani celá řada vylepšení. Opravdová herní pecka pro všechny hráče,
Age of Warriors
Strategie - 2x
Pěkný herní kousek, který osloví zejména hráče milující různé tower defense a obranné hry. Úkolem bude ubránit vaši vikingskou základnu před vpádem Římanů. Starejte se o zisk surovin a trénování jednotek.
Kings Guard
Strategie - 1x
Zajímavá online hra, která spojuje herní prvky spoj tři a tower defense. V čem je tato hra originální? Rozhodně je to samotný princip hry - hledejte vždy alespoň tři stejné symboly, spojte je a tím si vytvoříte obranu proti postupujícím nepřátelským jednotkám.
VR Defender Y3K
Strategie - 0x
Je rok 3000 a vy se v roli bezpečnostního inženýra utkáte s nebezpečnými počítačovými viry, které se snaží prolomit firewall na serveru. Virusy útočí ve vlnách každých 20 sekund. Postavte obranné věže a snažte se firewall ubránit. Věže můžete vylepšovat postupnými upgrady. Doporučuji hru spustit ve větším okně a na menší detaily (low quality).
Worlds Guard
Strategie - 0x
Rozmístěte v této super super hře věže, které budou sestřelovat příchazející nepřátele. Můžete položit i granáty, které je hned zabijou. Tak se do toho pusťte a udržte své věže stále aktivní.
Shibakou
Strategie - 0x
Shibakou je chytlavá strategická online hra, ve které je vaším úkolem vybudovat moderní civilizovaný ostrov. Postupně budujete základny pro 8 oborů, které se vylepšují podle toho, v jakém pořadí budovy stavíte. Proto dobře čtěte charakteristiky jednotlivých staveb, jinak váš ostrov brzy skončí... Hru spouštějte ve větším okně.
Antbuster - chraňte koláč před mravenci
Strategie - 0x
Minihra Ant Buster je jednou z těch her, od kterých se jen tak neodtrhnete. Vaším úkolem je ochránit koláč před útoky dotěrných mravenců. Postavte obranné věže a dejte se do boje.
Micro Life - starejte se o mikropotvůrky
Strategie - 1x
Hra Micro Life vás zavede do života malinkých potvůrek. Vaším úkolem je starat se o ně, krmit je, chránit před hladovými nepřáteli a hýčkat je, aby vám neutekly. Když pidi stvoření trochu povyrostou, nakladou jedno vajíčko, za které získáte peníze. Život mikrozvířátek je ve vašich rukách! :)
Awaken 2: Rise of Heroes
Strategie - 1x
Definujte si vaše vojáky a vytvořte skvělý defenzivní tým, který dokáže zarazit veškeré útočící zombíky. Tak se snažte všechno sbírat a vylepšovat sami sebe. Je to opravdu super strategická hra.
Bananageddon
Strategie - 0x
Ve hře máte za úkol se ubránit proti zvířecím příšerkám, které se snaží k vám proniknout a zničit vás. Musíte dobře rozmístit, promyslet a načasovat svoji obranu, abyste dosáhli vítězství nad příšerkami.