Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Final Siege

Hrajete online hru Final Siege

Jednoduše skvělá obranná online hra ve stylu tower defense. Tentokrát na vás budou útočit vlny nepřátelských zombíků. Vaším úkolem bude rozmístit chytře obranné věže a odolat útoku.

ovládání hry Final Siege

myší, viz instrukce ve hře • 11.66 MB • 37x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Gemcraft Zero
Strategie - 12x
Další z mnoha skvělých strategických her. V této hře je Vašim úkolem ubránit své území před nepřáteli, kteří se na Vás ženou. Uděláte to tak, že kolem přístupové cesty rozestavíte děla, která Vám pomohou nepřátele zabít.
Xeno Tactic 2
Strategie - 19x
Pokračování kvalitní a velice úspěšné akční strategické hry. Xeno Tactic 2 je jedna z nejlepších Tower Defence her, kdy je vaším úkolem zabránit nepřátelským jednotkám projít z jednoho konce bludiště do druhého. Váš úspěch je velmi závislý na zvolené taktice. Důležité je stavět věže na strategická místa a hlavně vylepšovat.
Long Way
Strategie - 31x
Ve hře Long Way se ocitnete na Divokém Západě, kde se všichni museli obávat loupežných přepadení. Dostanete na starost farmu s dobytkem, jenž potřebujete před zlotřilými lupiči ochránit. To provedete taktickým rozmisťováním obranných jednotek podél příchozí cesty. Nesmí proniknout skoro žádný z banditů. Hra má velice širokou nabídku zajímavých zážitků, které můžete prozkoumávat.
Minecraft Tower Defense
Strategie - 18x
Prvky z herní pecky Minecraft se dostaly už i mezi tower defense hry. Tedy hry, ve kterých musíte postavit obranné věže a zabránit postupu nepřátelských jednotek. Zabraňte příšerkám, aby se dostaly k vašemu domku.
Relic Of War
Strategie - 36x
Máme tady strategickou hru, ve které budete muset ubránit vaší základnu. Hra se odehrává v roce 1947. Vytvářejte nové vojáky, vylepšujte si zbraně a posílejte je na boj. Pokud to je možné, tak se snažte, aby byli v úkrytu.
Robots Initiate
Strategie - 37x
Tato strategická hra je plná robotů a rozvoje jejich společnosti. Vaším úkolem je rozvinout jejich říši a postupem času je skvěle řídit. Od zajištění energie až po ekonomickou stránku.
hra v Unity3D
BATTLE RECRUITS HD
Strategie - 51x
Zdařilá 3d hra v Unity. Hra před vás staví nelehký úkol - vytrénovat svou udatnou armádu a poté zasadit smrtící úder vašemu nepříteli. Podaří se vám vycvičit vojáky tak dobře, aby bez problému zničili objekt útoku?
Pandemic 2
Strategie - 3x
Pokuste se zničit všechny obyvatele na naši planetě Zemi. K tomu vám poslouží bakterie, paraziti a viry. Snažte se je rozšířit mezi obyvateli pomoci pitné vody a dalších zdrojů, aby co nejdříve všichni umřeli.
Condemned World TD
Strategie - 42x
Další pecka ze série her na téma tower defense, tedy obranné hry, ve kterých stavíte a vylepšujete své věžičky. V této hře musíte zabránit postupu vlnám nepřátelských jednotek. Podaří se vám přežít všechny úrovně?
Cursed Treasure: Dont Touch My Gems!
Strategie - 15x
Ubraňte vaše vzácné kamenny před zlými hrdiny, kteří je vám chtějí ukradnout. Máte u sebe veškerou sílu se kterou byste měli tento útok odvrátit. Snažte se dobře umístit různé věže, které je zabijou.
Adventure Ho!
Strategie - 29x
Adventure Ho! je pěkná tahově založená strategická online hra. Nejprve si zvolíte jednoho ze čtyř hrdinů a poté se již vydáte za bojovým dobrodružtsvím. Postupně svého bojovníka vylepšujte.
Sea of Fire
Strategie - 9x
Hra Sea of Fire patří mezi podařené strategické gamesy. Na mapě máte omezený počet sektorů, ve kterých můžete stavět různé budovy (kasárna, továrny, kulometná hnízda atd.). Až vybudujete celou základnu, je na čase poslat jednotky na nepřítele. Pokud jednotka dojde až k nepřátelské základně, způsobí její poškození. Cílem hry je postupným útokem zničit všechny protivníkovy budovy. Pro pochopení hry doporučuju hrát nejdříve "Skirmish".
VR Defender Y3K
Strategie - 20x
Je rok 3000 a vy se v roli bezpečnostního inženýra utkáte s nebezpečnými počítačovými viry, které se snaží prolomit firewall na serveru. Virusy útočí ve vlnách každých 20 sekund. Postavte obranné věže a snažte se firewall ubránit. Věže můžete vylepšovat postupnými upgrady. Doporučuji hru spustit ve větším okně a na menší detaily (low quality).
Worlds Guard
Strategie - 0x
Rozmístěte v této super super hře věže, které budou sestřelovat příchazející nepřátele. Můžete položit i granáty, které je hned zabijou. Tak se do toho pusťte a udržte své věže stále aktivní.
Youda Marina
Strategie - 36x
Hry od studia Youda jsou vždy skvěle hratelné a oplývají skvělou grafikou. V této hře se stanete manažerem podniku, kam se snažíte přilákat turisty a dostat z nich pár zlaťáků navíc. Vybudujte své turistické impérium.