Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Final Siege

Hrajete online hru Final Siege

Jednoduše skvělá obranná online hra ve stylu tower defense. Tentokrát na vás budou útočit vlny nepřátelských zombíků. Vaším úkolem bude rozmístit chytře obranné věže a odolat útoku.

ovládání hry Final Siege

myší, viz instrukce ve hře • 11.66 MB • 895x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Bloons Tower Defense 5
Strategie - 1150x
Dlouho očekávaný díl oblíbené tower defence hry Bloons je tady. Bloons Tower Defense 5 jde hrdě za titulem nejlepší současné TD hry - nabízí spoustu nových funkcí, nové upgrady pro věže a také dvě zbrusu nové obranné věže. Na nic nečekejte a pusťte se do strategické bitvy. Nezapomeňte ani na povedený třetí díl této hry.
Farmer - zahrajte si na farmáře
Strategie - 30x
Pěkná strategická hra nejen pro malé zahradníky a farmáře. Každý den je vaším úkolem starat se o vaši malou farmu, pěstovat ovoce a zeleninu a prodávat vajíčka na trhu.
Cursed Treasure: Dont Touch My Gems!
Strategie - 19x
Ubraňte vaše vzácné kamenny před zlými hrdiny, kteří je vám chtějí ukradnout. Máte u sebe veškerou sílu se kterou byste měli tento útok odvrátit. Snažte se dobře umístit různé věže, které je zabijou.
Tropical Ice Tycoon
Strategie - 57x
Zahrajte si na manažera rychlého občerstvení na tropickém ostrově. Servírujte chladivé nápoje, vydělávejte peníze a rozšiřujte vaši provozovnu. Podaří se vám dohrát hru až na samotný vrchol podnikání?
Warfare 1917
Strategie - 37x
Hodně dobrá válečná online hra, která vás zavede přímo na bojiště první světové války. Budete válčit o každý metr, o každý zákop. V každé bitvě je třeba důmyslné strategické myšlení. Hru spouštějte ve větším okně.
Attack of the Johnnies
Strategie - 41x
Bezvadná obranná online hra ve stylu tower defense. O co jde? Budete stavět věžičky a snažit se zabránit postupu nepřátelským jednotkám. Věžičky musíte samozřejmě vylepšovat a neustále sledovat vlny nepřátel.
Bug War
Strategie - 579x
Vašim úkolem v této hře je posílat své brouky do boje tak, aby obsadili stanoviště Vašeho protivníka. Tým, který bude mít více stanovišť vyhrává. Čím více brouků budete mít, tím snazší bude obsadit soupeřovo stanoviště.
Carrot Fantasy
Strategie - 220x
Skvělá obranná hra, ve které však místo věžiček budete stavět obranu ze zeleniny. Cílem je zabránit zvířatům, aby si pochutnali na princezne Karotce. S rozmyslem stavte věže a nezapomeňte je vylepšovat.
Castle Guard
Strategie - 16x
Perfektní strategická super hra, ve které budete bránit svou pevnost před vlnami kořistichtivých útočníků. A nebude jen u obrany - cílem je zneškodnit nepřátelskou pevnost a rozmetat vojenské jednotky.
Fox Fyre
Strategie - 15x
V této skvělé hře umisťujete svá děla na orbit a likvidovat tak nepřátelská děla. Vyzbrojte se 20ti různými zbraněmi a schopnostmi. Sbírejte bonusy, vydělávejte peníze, vylepšujte se a vyhrajte. Graficky hezky zpracováno.
Core Defense
Strategie - 31x
Braňte se před nepřáteli, kteří se snaží zničit Váši základnu. Sbírejte různé věci, které po nich zbudou a nakupujte si za ně mnohem lepší zbraně. Vylepšujte si svou základnu, ale také zbraně. Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
The Pocalypse Defense
Strategie - 42x
Pocalypse Defense je graficky i hratelně vydařená online hra pro milovníky strategií a tower defence her. K dispozici máte několik postav, s pomocí kterých musíte ubránit kolonii před krvelačnými zombíky.
Ink Battle
Strategie - 25x
Velmi působivá online hra s vojáky a se slovy. Že to je zvláštní kombinace? Ani ne, jen se sami přesvědčte. Braňte svoji knihu psaním slov a získáváním many. Jakmile budete mít dostatek many, tak můžete vypustit vlnu vojáčků.
The Dead Pirates Chest
Strategie - 39x
Vytvářejte stále nové jednotky, které se budou bránit proti nepřátelům. Stojíte na straně pirátů a tak se nenechte dobýt. Vytvářejte si stále různé vojáky, které přelstí vaše nepřátele. Tak se do toho dejte.
Crash Town
Strategie - 86x
Prvotřídní online hra na řízení městského provozu. Vaším úkolem je starat se o plynulou a bezpečnou dopravu. Můžete přidávat značky, silniční pruhy a semafory. Správnými změnami docílíte plynulé dopravy bez nehod.