Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Final Siege

Hrajete online hru Final Siege

Jednoduše skvělá obranná online hra ve stylu tower defense. Tentokrát na vás budou útočit vlny nepřátelských zombíků. Vaším úkolem bude rozmístit chytře obranné věže a odolat útoku.

ovládání hry Final Siege

myší, viz instrukce ve hře • 11.66 MB • 622x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
My Pet Protector 3
Strategie - 10x
Tato super hra se odehrává v takové polorozpadlé vesničce. Vaším úkolem je vytvářet stále nové vojáky, stavět nové domy a také si celou svou armádu na nepřátele vytrénovat. Naučte se nějaké schopnosti a pusťte se do toho.
Forge of Empires
Strategie - 34x
Zahrajte si skvělou browserovou strategickou hru Forge of Empires. Začněte v době kamenné a postupně se přes jednotlivé epochy dostaňte na výsluní. Ve hře nechybí nic, co by správná strategie měla mít. Plánujte strategii, vylepšování a další úkoly ve hře.
Stormy Castle
Strategie - 36x
Graficky úžasná strategie, ve které budete bránit svou základnu a trénovat vojenské jednotky. Pokuste se vycvičit silnou armádu a zaútočit na nepřátelský hrad. Ve hře nechybí ani celá řada vylepšení. Opravdová herní pecka pro všechny hráče,
Youda Farmer 3
Strategie - 49x
Bezvadná farmářská online hra vhodná nejen pro dívky, které obecně mají farma hry rády nejvíce. Zkuste si to, jaké to je vést malou farmičku. Od péče o plodiny až po jejich prodej a investice do zázemí.
Strategy Defense
Strategie - 27x
První díl oblíbené strategické online hry Strategy Defense. Úkolem není nic menšího než zničit všechny nepřátelské jednotky na mapě. Hra je založena na tahové strategii, proto je důležité si své tahy dopředu pečlivě promyslet.
Battle Gear 2.5
Strategie - 63x
Herní série Battle Gear se dočkala dalšího zajímavého pokračování a jistě ještě bude pokračovat. Jedná se o poměrně pěkně udělanou strategickou hru, ve které si vyberete jednu z nabízených aliancí a vydáte se bojovat o nadvládu nad světem. Volit také můžete hned z několika různých úrovní obtížnosti, což napomáhá hratelnosti.
Gangster War
Strategie - 6x
V ulicích propuká válka mezi Ruským a Americkým gangem. Vyberte si stranu, za kterou chcete bojovat a pokuste se nenáviděný soupeřův gang pobít. Taktizujte a vybírejte muže, které pošlete do boje.
Big Mansion
Strategie - 34x
A nyní něco pro milovníky her, ve kterých si můžete vydělat pořádný balík peněz. Sice jen virtuálních, ale i to snad trochu potěší. Staňte se realitním makléřem, nakupujte domy a prodávejte je se ziskem. Sledujte cenu nemovitostí a prodávejte, dokud cena roste. Podaří se vám koupit nejdražší dům?
GemCraft
Strategie - 10x
V této obranné hře se setkáte se svými nepřáteli. Budete je muset zastavit, když budou procházet po příjezdových cestách. K tomu využívejte obranné věže, které aktivujete za pomoci krystalu.
Tower Breaker 2 Across the Sea
Strategie - 23x
Pěkná hra vhodná pro kluky. Vaším úkolem je přemoci všechny pevnosti, které dosud obývají nepřátelské jednotky. Musíte dobře promýšlet útok, protože zásoba střeliva je omezená a protivníci nejsou hloupí.
Noodle Shop
Strategie - 38x
V této super hře si otestujete své kuchařské schopnosti. Počkejte na prvního hladového zákazníka, poté přijměte objednávku. Nyní je na vás, jak rychle objednávku vyřídíte. Musíte připravit jídlo přesně podle přání.
Bloom Defender
Strategie - 43x
Bloom Defender je zástupce strategických super her na téma tower defense. Vaším nelehkým úkolem bude nastolit přírodní rovnováhu a strategicky bránit mateřský strom před útoky podivných přírodních sil. Upgradujte své tři obranné stromy a využijte i dostupná kouzla.
Attack of the Johnnies
Strategie - 36x
Bezvadná obranná online hra ve stylu tower defense. O co jde? Budete stavět věžičky a snažit se zabránit postupu nepřátelským jednotkám. Věžičky musíte samozřejmě vylepšovat a neustále sledovat vlny nepřátel.
Defender Hold the Holly Pig
Strategie - 42x
Naprosto perfektní online hra ve stylu tower defense. Budete tedy chránit svaté prasátko. Rozestavte obranné věžičky a snažte se zabránit postupu příšerek, které mají zálusk na vaše prase.
Ink Battle
Strategie - 16x
Velmi působivá online hra s vojáky a se slovy. Že to je zvláštní kombinace? Ani ne, jen se sami přesvědčte. Braňte svoji knihu psaním slov a získáváním many. Jakmile budete mít dostatek many, tak můžete vypustit vlnu vojáčků.