Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Gladiator

Hrajete online hru Gladiator

Luxusní gladiátorská řežba pro milovníky zápasů v aréně. Půjde opravdu o život, protože protivníků je dost a jsou poměrně silní. Sbírejte bonusy, vylepšujte bojovníka, zbraně a doplňky. A teď již vzhůru do boje.

ovládání hry Gladiator

myší, viz instrukce ve hře • 28.1 MB • 1121x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
B29 Assault - letecká střílečka
Akční hry - 20x
V arkádové střílečce B29 Assault je vaším úkolem zneškodnit teroristická semeniště na celém světě. Přicházíte z nevlídné budoucnosti, na pomoc máte vylepšený bombardér B29. Ovládání hry se dá nastavit, nicméně otřesná hudba vypnout zřejmě nejde.
hra v Unity3D
Executioner
Akční hry - 45x
Poněkud brutální online hra, ve které si zahrajete na strážného ve věznici, ze které právě utíkají vězni. S každým zabitím vězněm dostanete body, za které si můžete vylepšit arzenál. Snažte se střílet a mířit co nejrychleji.
Pour The Fish: Level Pack
Akční hry - 41x
Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel. Tito zombíci vás chtějí sníst, ale vy se nesmíte dát! Vylepšujte neustále své schopnosti. Dávejte si pozor, aby se přes vám tito zombíci nedostali.
Super M
Akční hry - 3x
Jestli si myslíte, že je to Super Mario, tak jste na omylu. Ani Super Man není správná odpověď. Přichází totiž naše Super Myš! Letíte přes rušné velkoměsto a vyhýbáte se všem mrakodrapům a jiným překážkám.
Shadow Rising
Akční hry - 45x
Následujte statečného hrdinu jménem Kai v jeho boji proti démonům. Shadow Rising je výborná fantastická akční adventura, ve které zažijete pořádnou akční podívanou.
Thug
Akční hry - 33x
Vydejte se do pouličních šarvátek s hrou Thug. Dostanete se do opravdu nebezpečných střetů s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Boje probíhají ve čtvrti, kde byl váš domov, a proto se rozhodnete, že si svůj domov vybojujete pro sebe. Dejte se na pochod a zaútočte na každého, kdo by se vám postavil do cesty.
Barnville Massacre
Akční hry - 26x
Stala se strašlivá věc a díky tomu se proměnily mírumilovné druhy na vražedné zabijáky. Chystají se přepadnout vaši farmu a zničit jí, což nesmíte ani náhodou dopustit. Proto se chopíte obrany statku se zbraní v ruce. Postupem času si můžete nakoupit lepší vybavení, jelikož i nepřátelé se proti vám zlepšují.
Army of Destruction
Akční hry - 5x
Na vaši planetu opět zaútočili nezvaní hosté, které zajímá pouze kompletní likvidace vašich měst. Postavte se jim na odpor a odrazte jejich útoky. Nestačí pouze zběsile střílet, je nutné dobře mířit, aby vám neprošel ani jeden nepřátelský voják. Snažte se o headshoty, kterým jednotku sejmete jednou ranou.
Rounin Warrior
Akční hry - 15x
Snili jste někdy o tom, podívat se do Japonska? Kdysi za vlády mocných Shogunů to musel být úžasný zážitek. Hlavní slovo měli samurajové a Roninové - za jednoho z nich právě hrajete. Pěkně malovaná japonská mlátička.
Mass Mayhem 2
Akční hry - 17x
Ve druhém pokračování hry Mass Mayhem se vžijete do pocitů atentátníka, díky čemuž ze začátku proděláte speciální výcvik, kde se dozvíte, jak byste se měli chovat v akci. Ve hře narazíte na různé nepřátelské gangy, mezi něž patří Ku-klux-klan, americká armáda nebo nacističtí bojovníci. Snažte se zvítězit!
Gangsta Bean
Akční hry - 21x
Občas by si každý jistě chtěl vyzkoušet, jaké to musí být v kůži drsňáckého Gangstera, který pevnou rukou vládne ve své čtvrti. Vybojujte si co největší respekt a zničte všechny chuligány po ulicích.
Cyborg
Akční hry - 21x
Tato žena byla stvořena jako super společnice pro náruživé muže. Jenže něco se pokazilo a místo úsměvu rozdává rány. V roli této ženy je Vašim úkolem bojovat proti nepřátelům, dostat se k šéfovi a zabít ho. Aby jste se dostali do dalšího kola, musíte vždy postřílet všechny nepřátele v každém kole.
Killing Road
Akční hry - 280x
Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.
War games
Akční hry - 24x
Tuhle hru tu máme pro všechny fanoušky výborného Paint Ballu. Jste na vojenské výcvikové mapě a vašim úkolem je zasadit co nejvíce barevných ran do svých protivníků. Samozřejmě za to dostáváte body.
Zombie Invaders 2
Akční hry - 29x
V této hře hrajete za ničitele zombíků a Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem je zničit všechny zombíky, kteří se na Vás ženou. Zombíci si vybírají různé cesty, takže to bude chtít dobrou mušku. Dokážete dojít do dalších kol?