Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Gladiator

Hrajete online hru Gladiator

Luxusní gladiátorská řežba pro milovníky zápasů v aréně. Půjde opravdu o život, protože protivníků je dost a jsou poměrně silní. Sbírejte bonusy, vylepšujte bojovníka, zbraně a doplňky. A teď již vzhůru do boje.

ovládání hry Gladiator

myší, viz instrukce ve hře • 28.1 MB • 1448x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Undo the End
Akční hry - 25x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.
Doom - klasická akční řežba
Akční hry - 22x
Utkejte se s krvelačnými příšerami v této online hře, která je na motivy legendární akční hry Doom. Cílem je vymanit se z útoku příšer a co nejvíce jich sejmout.
Robot Territories
Akční hry - 39x
Tahle akční vojenská hra vás jistě vtáhne do víru splašeného děje. Nepřátelé se na vás hrnou jeden za druhým a vy se musíte nějak bránit. Zničte v každém kole určitý počet protivníků a proveďte komba pro postup.
D day
Akční hry - 20x
V této skvělé akční hře se píše červen roku 1944. Statisíce mužů a spousta tun těžké techniky čekají na povel k útoku. Vašim úkolem je vést své oddíly Evropou od vylodění v den D po kapitulaci Německa. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Magi: The Fallen World
Akční hry - 34x
Magi: The Fallen World vypadá jako opravdu hodně zajímavá hra. Jedná se o poměrně složitý kousek, takže hned ze začátku dostanete všechny potřebné instrukce v rámci tutorialu. Během okamžiku se setkáte s prvními nepřátelsky naladěnými tvory, kteří se vrhnou do útoku a vy je musíte zlikvidovat. Odhalte tajemný příběh.
Black Sails Game
Akční hry - 23x
Plavíte se s pirátskou lodí a pokoušíte se dobýt anglické území. Vaším úkolem je v této hře určit směr plavby. Musíte zničit ostatní lodě, které se nacházejí v této hře. Určitě se zabavíte, protože to je super hra.
Bridge savior
Akční hry - 20x
Pokuste se postavit most a dostat se na druhou stranu břehu ke své přítelkyni, kterou chtějí zabít. Most vám budou bourat lodě a ryby, takže si obrňte nervy. Vše musíte provést co nejrychleji. Vyhrajete tuto hru?
Immortals Siege
Akční hry - 65x
Jak už sám název této superhry napovídá, půjde o dobývání pevnosti hordou nemrtvých zombíků. Ta pevnost je vaše, a taky povinnost ji ubránit. Takže vylepšujte zbraně a mějte opravdu přesnou mušku.
Battle Garden
Akční hry - 26x
Pěkná střílečka pro chlapské hráče. Cílem je vyčistit zahradu od nepřátel. Ti jsou poměrně zdatní a navíc mají oproti vám jednu výhodu - dokáží být částečně neviditelní. V boji vám přijdou vhod lékárničky.
Intruder: Combat Training 2x
Akční hry - 26x
Luxusní klučičí střílečka, ve které si zahrajete za ultimátního člena elitní vojenské jednotky. Vrhněte se do boje a sbírejte zkušenosti, kterými posléze odemknete lepší zbraně a vybavení. Svého vojáčka můžete docela hodně upravit - od zbraní, vzhledu až po doplňky.
Ninja Rinseout
Akční hry - 14x
Zajímavá atmosférická hra, ve které se převtělíte do samotného bojovníka Ninja. Využívej stínů a své obratnosti k poražení mnohem početnějšího nepřítele. Pouze profesionální Ninja dokáže bojovat se vší ctí za svou věc.
Steel Grinder
Akční hry - 49x
Ve hře Steel Grinder si vezmete na starost pěkně vyzbrojený tank, se kterým potřebujete zlikvidovat všechny přijíždějící nepřátelské tanky. Kromě tanků narazíte na různé zaměřené střely, jež potřebujete sestřelit dříve, než by vaše pláty utrpěly poškození. Celkově se jedná o zajímavě zpracovanou tankovou bitvu.
Dog Hunter
Akční hry - 11x
V této hře musíte postřílet veškeré psy, kteří po vás budou střílet. Dávejte si velký pozor, aby vás netrefili a nezabili. Vyhýbyjte se jim a nasbírejte nějaké vysoké skóre. Tak se snažte a ukažte, co ve vás je.
hra v Unity3D
Ninja Slash
Akční hry - 51x
Zběsilá akční online hra v Unity3D plná krvelačných ninjů a zombíků. V roli neohroženého ninji se vydáte na boj proti nemrtvým zrůdám. Chopte se své katany a začněte si prosekávat cestu k cíli.
Avatar Arena
Akční hry - 18x
Otestujte vaše bojové schopnosti ve hře Avatar Arena. Nejprve si vyberete národ a pak si upravíte vlastního hrdinu. Po tréninku, ve kterém se naučíte útočné i obranné chvaty, se zúčastníte velkého turnaje. Abyste zvítězili, musíte porazit celkem 20 borců. Hra se ovládá mezerníkem a šipkama.