Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Gladiator

Hrajete online hru Gladiator

Luxusní gladiátorská řežba pro milovníky zápasů v aréně. Půjde opravdu o život, protože protivníků je dost a jsou poměrně silní. Sbírejte bonusy, vylepšujte bojovníka, zbraně a doplňky. A teď již vzhůru do boje.

ovládání hry Gladiator

myší, viz instrukce ve hře • 28.1 MB • 168x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Madness Regent
Akční hry - 14x
Vydejte se svým panáčkem do podzemí, kde si chcete vyřídit účty se svým nepřítelem. Nejprve si k němu ale budete muset prostřílet cestu skrz jeho pomocníky, kteří se vás budou snažit zabít.
hra v Unity3D
Edge of Tomorrow: L.D.R
Akční hry - 47x
Epická bitva na vás čeká v této vynikající 3d hře v unity3D. Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy zemi atakují nepřátelští vetřelci. Vydejte se tedy na nelítostná boj a snažte se hlavně přežít, vedle toho můžete zachránit naši nebohou planetu.
Undo the End
Akční hry - 23x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.
Mobs Down
Akční hry - 20x
Vydejte se do ulic velkoměsta, které opravdu nepatří k bezpečným, protože se na vás ze všech stran vrhají nepřátelsky naladění lidé, jež musíte porazit, jinak by vám ublížili. Zpočátku máte pouze vlastní holé ruce, ale postupem času narazíte na různé objekty, které by mohly být nápomocné při likvidaci protivníků.
Doodle Defender
Akční hry - 15x
Originální akční online hra, ve které si nejprve nakreslíte svou bojovou loď a poté se vydáte na nekompromisní bitvu na listu papíru v sešitě ;).
Ownage Burst
Akční hry - 24x
Parádní akční online hra Ownage Burst vás zavede do boje proti hordám nepřátel. Zpočátku si chabým nepřítelem poradíte, ovšem velice záhy nastoupí elitní střelci s lepšími zbraněmi a to už není taková brnkačka. Využívejte úkryt za auty a nebojte se použít granáty :).
Bunnies and Zombies
Akční hry - 11x
Tato super hra je ještě nedodělaná, ale je opravdu hodně zábavná. Na vývoji se podílel jen jeden vývojář, který schání profesionální programátory, aby mu pomohli pracovat na jiných projektech. V této hře ochraňte malé dítě.
Battle Over Berlin
Akční hry - 19x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 22x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
Ice cream from space
Akční hry - 14x
Superhra, ve které budete hrát za zmrzlinové monstrum, které ovládá celou řadu nadlidských schopností. Sbírejte srdíčka, kupujte klíče k otevírání hnízd, zabíjejte ostatní monstra a samozřejmě nemůžeme zapomenout na Bossa.
Last Guardian
Akční hry - 166x
Ubraňte váš hrad před přicházejicími nepřáteli. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Střílejte do nich vašimi šípy a splňte veškeré cíle v této hře. Tak se do toho dejte a zničte je! Nebojte se ničeho v této super hře.
hra v Unity3D
Motor Wars
Akční hry - 44x
Naprosto luxusní 3D online hra pro více hráčů po internetu. Skvělou grafiku zajišťuje engine Unity3D (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Braňte svou základnu a snažte se ukrást soupeři vlajku.
Killer affairs
Akční hry - 184x
Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.
AZ Tanks
Akční hry - 24x
Na první pohled velmi jednoduchá tanková online hra, ovšem s maximálním stupněm hratelnosti a zábavy. Na jednom počítači mohou hrát až 3 hráči s tím, že dva hrají na klávesnici a jeden s myší. Dobře miřte, sbírejte náboje a vyhrajte.
Spear and Katana 2
Akční hry - 30x
I ve druhém pokračování hry s názvem Spear and Katana se dostanete do starověkého Japonska, kde se postavíte proti velkému množství nepřátelsky naladěných válečníků. Nejprve si zvolíte svého bojovníka nebo bojovnici a vyberete mu zbraň spolu s vlastnostmi. Poté už se můžete vydat vstříc všem nebezpečím.