Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Original Blast Billiards
sponzorované odkazy

Original Blast Billiards

Hrajete online hru Original Blast Billiards

Dokážete v této sportovní hře nahrát 4000 bodů a zařadit se mezi skutečné mistry kulečníku? Tato skutečně třaskavá verze má několik vylepšení. Předně to jsou koule, které po určité době vybuchnou, proto hrajte rychle.

ovládání hry Original Blast Billiards

myší, viz instrukce ve hře • 0.22 MB • 662x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Crossing Cup
Sport - 1x
Jediné co musíte je vybrat si tým a začít hrát. Startujete rohovým výkopem, kde jen nasměrujete balón a zvolíte sílu. Poté se přepnete na hráče před bránou a když se vám povede trfit míč tak už jen skórujete..
Puppet Soccer 2014
Sport - 37x
Povedená sportovní online hra od českých tvůrců. V pěkné grafice a s dobře zvládnutou hratelností si vyzkoušejte hlavičky a kopy v oblíbeném herním modelu. Velmi chytlavá fotbalová gameska!
Toto and Sisi Play Tennis
Sport - 43x
Toto a Sisi se dnes vydali na tenisové kurty, kde si chtějí užít pěknou dávku sportovní zábavy. Přidejte se k nim a otestujte své tenisové schopnosti. Ukažte nové triky a smeče.
Outrageous Obstacle Course
Sport - 22x
Perfektní hra pro milovníky běhu přes záludné překážky. Vašeho sportovce ovládáte šipkama. Vždy je nutné pečlivě načasovat překonání překážky.
Crazy Pool 2 - bláznivý kulečník
Sport - 41x
Crazy Pool je trochu netradiční kulečník. Se skutečným kulečníkem toho nemá moc společného, snad jen stejný kopec zábavy. Tahle minihra je dost návyková:).
Disco Bowling
Sport - 75x
Máte rádi bowling? Tak to se u této hry určitě pobavíte. V této ne zrovna složité hře je Vašim úkolem shodit všechny kuželky, které máte na své hrací dráze. Chce to namířit určit sílu letu a poté už jen doufat, že to bylo správně a že nezůstane stát ani jedna kuželka.
Queen Peace Cup
Sport - 40x
Fotbal s trochu Asijským nádechem. Kopete penalty do soupeřovy brány a jediné co vás tlačí je počet nastřílených gólů. Systém střelby je velice vypracovaný, máte celkem tři různá nastavení vašeho kopu.
Epic Celeb Brawl: Miley
Sport - 29x
Další díl s tématem mlátičky s celebritou. Tentokrát si autoři vzali na paškál oblíbenou Miley Cyrus. Ta může dostat pěknou nakládačku, a nebo to budete vy, kdo odejde z ringu s přeraženým nosem?
Elastic Soccer - stolní fotbálek
Sport - 29x
Kdysi dávno, když ještě nebyly ty internety:) a online hry, tak byl velmi populární pinkací stolní fotbálek. Jeho flashovou podobu si nyní můžete zahrát i na našich stránkách. Cíl je jasný - vstřelit víc gólů než soupeř. Hráči se ovládají myší, brankář myší + klávesou SHIFT.
X-HOC
Sport - 13x
Podle názvu této hry by nikdo neřekl, že se bude jednat o fotbal. Budete nejspíše překvapeni, vzhled této hry tomu takné nenapovídá. Kdo zná pravidla fotbalu, pochopí i tuhle hru, dostaňte míč k soupeři do brány a vítězství máte v kapse.
Stolní fotbálek
Sport - 57x
Stolní fotbálek je bezvadná hra, která nesmí chybět v žádné hospodě. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, zcela zdarma. Své hráče ovládáte šipkama. Hra není vůbec lehká.
12 Holes of Christmas - vánoční minigolf
Sport - 48x
Vánoce se opět neodvratně blíží. Zpříjemněte si čekání při hraní tohoto vánočního minigolfu. Ve hře 12 Holes of Christmas si projdete celkem 12 jamek. Vždy záleží na přesném odhadu, s jakou silou a v jakém úhlu míček trefíte. Hra se ovládá myší, na začátku je nutné zadat jméno.
Football Kicks
Sport - 35x
Pěkná fotbalová webhra, ve které na vás čeká exekuce trestných kopů. Velmi pečlivě zvažte sílu a úhel kopu a snažte se vstřelit gól. Podaří se vám s vaším týmem zdolat všechny soupeře a zvítězit na mistrovství?
King of skeleton
Sport - 23x
King of skeleton je hra pro milovníky rychlosti a větru svištícího v uších. Budete se prohánět na svých bobech na ledové sjezdecké dráze a snažit se nejlépe vybírat zatáčky. Sbírejte mazivo pro lepší skluz.
Dumbolf
Sport - 12x
Dumbolf vypadá sice jako hloupý golf se slonem, nicméně i přesto, že tomu tak skutečně je, tak je to zároveň i pěkná zábavná hra na odreagování. Ovládání je snadné - zkrátka dostaňte míček do jamky.