Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Original Blast Billiards
sponzorované odkazy

Original Blast Billiards

Hrajete online hru Original Blast Billiards

Dokážete v této sportovní hře nahrát 4000 bodů a zařadit se mezi skutečné mistry kulečníku? Tato skutečně třaskavá verze má několik vylepšení. Předně to jsou koule, které po určité době vybuchnou, proto hrajte rychle.

ovládání hry Original Blast Billiards

myší, viz instrukce ve hře • 0.22 MB • 925x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Snowboard Slopes
Sport - 74x
Rychlá a zábavná hra se snowboardem nabízí několik těžkých úrovní, různé postavy, mnoho triků, velké skoky a spoustu dalších překvapení. Obujte se do snowboardu a pusťte to šusem z kopce.
Sports Heads Football
Sport - 54x
Herní série Sports Heads přináší další pokračování a nový sport. Tentokrát si můžete vyzkoušet fotbal s hlavami. Snažíte se trefit branku a v tom můžou pomáhat různé bonusy. Proti vám se postupně postaví různé osobnosti světového fotbalu s deformovaný jmény. Pro poznání některých hráčů musíte znát fotbalovou historii.
Dune bashing
Sport - 227x
V Dubaji je v tuhle roční dobu pěkně horko. Písek na poušti se tím vedrem málem taví, tak se pojďme trochu projet na terénní čtyřkolce. Pěkná sportovní hříčka, která odsýpá jak jen to jde. A pozor na převrácení.
n Soccer
Sport - 766x
Hrajete za italskou ligu, kde si vyberete svůj oblíbený tým a budete muset dávat do brány góly přes obranu, kterou soupeř má. Můžete získávat také bonusové body. Snažte se o co nejlepší výsledek a postupujte do vyšších lig.
King of Power
Sport - 25x
Zběsilé závody na motorových člunech je to co vám tato hra nabídne. Postupně při vyplnění kola odemykáte další a další nové kola, proto hratelnost hry je velmi dobrá. Tak na nic nečekejte a pojďte se skvěle projet..
Big Jump Challenge
Sport - 13x
Mysleli jste že na lyžích umí jen Aleš Valenta? V této hře ho můžete klidně trufnout. Není nic jednodušího než se rozjet ze svahu a ukázat co ve vás je. Po každém kole vás samozřemě ohodnotí nekompromisní porota..
Dumbolf
Sport - 12x
Dumbolf vypadá sice jako hloupý golf se slonem, nicméně i přesto, že tomu tak skutečně je, tak je to zároveň i pěkná zábavná hra na odreagování. Ovládání je snadné - zkrátka dostaňte míček do jamky.
Stunt Bike Draw
Sport - 23x
Tahle hra v sobě kombinuje logické přemýšlení a trochu fyziky, bude se vám totiž hodit znalost vlastností pohybujících se objektů. Našemu zkušenému kaskadérovi nakreslíte trať, po které pojede aby se vyhnul překážkám.
Elastic Soccer - stolní fotbálek
Sport - 29x
Kdysi dávno, když ještě nebyly ty internety:) a online hry, tak byl velmi populární pinkací stolní fotbálek. Jeho flashovou podobu si nyní můžete zahrát i na našich stránkách. Cíl je jasný - vstřelit víc gólů než soupeř. Hráči se ovládají myší, brankář myší + klávesou SHIFT.
Big Jump - akrobatické skoky na lyžích
Sport - 39x
Big Jump je parádní sportovní superhra. Coby akrobatický lyžař budete předvádět své nejlepší kousky. Nejprve rozjezd, perfektní odraz a pak líbivé triky ve vzduchu. Ta nejtěžší část vás ale teprve čeká - přistání zpět na zem. Chce to trochu cviku, abyste si pokaždé nenamleli :). Váš výkon budou nakonec hodnotit rozhodčí.
Tennis Champions
Sport - 37x
Bravurně zpracovaný online tenis ve flashi. Oblékněte si slušivý dres a hurá na centrální dvorec, kde se právě začíná s tenisovým turnajem. Podaří se vám díky vaší šikovnosti porazit všechny své soupeře?
Sumo Wrestling Tycoon
Sport - 55x
Zajímavý tycoon, který potěší nejednoho sportovního stratéga. Máte 50 dní na to, abyste vytrénovali a vykrmili svého sumo zápasníka. Musíte se pokusit porazit co nejvíce sumo zápasníků, kteří vám vstoupí do ringu. Sumo Wrestling Tycoon je herní bomba, patří mezi nejlepší hry roku 2013.
Put it in - super minigolf
Sport - 927x
Pěkně zpracovaný minigolf na vás čeká v online hře Put it in!, která pro vás přichystala hřiště s celkem 18 jamkami. Ovládání je jednoduché. Nejprve si umístíte míček a poté jej zvolením vhodného úhlu a síly odpálíte směrem k jamce. Hra se bude možná déle načítat, doporučuji spouštět ve větším okně.
BMX Master
Sport - 43x
Zajezděte si na kole a ukažte všem, jak jste dobří. Vašim úkolem bude předvést šílené triky, za které dostanete určitý počet bodů, které potřebujete pro splnění kola. Hra má dva herní módy, takže si budete moct vybrat.
Mini Sports Challenge
Sport - 42x
Zahrajte si tuto parádní gamesku, ve která na vás čeká několik sportovních disciplín. Jako první přijde na řadu běh. U této akce musíte být 6x první, čímž se vám zpřístupní další sportovní závod.