Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

World of Science

Hrajete online hru World of Science

Zajímavá strategicko naučná hra, ve které budete řídit svou malou planetu. Budete vydělávat peníze, vylepšovat svůj domeček a spoustu dalších herních činností. Třeba si dozvíte, jak některé věci kolem nás fungují.

ovládání hry World of Science

myší, viz instrukce ve hře • 4.62 MB • 768x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Apple Shooter - jako Vilém Tell
Ostatní - 581x
Chytlavá online hra, ve které je vaším úkolem sestřelit jablko z hlavy vašeho přítele. K postupu do další úrovně stačí jednou sestřelit jablko, avšak pozor - pokud trefíte přítele, hra pro vás končí.
Music catch
Ostatní - 502x
V této hře se stáváte nájemným vrahem. Vašim úkolem je plnit mise za které dostanete zaplaceno. Za vydělané peníze si můžete nakoupit lepší vybavení, které Vám může zachránit krk. Dokážete se probojovat do dalších kol?
Ping Pong - pinkání do zblbnutí
Ostatní - 28x
Hra Ping Pong od Miniclip, ve které si budete pinkat s míčkem, nic víc. Ikdyž se to zdá být velice snadné, není tomu tak. O čemž se brzy přesvědčíte. Míček totiž neustále uskakuje a pokud správně neodhadnete místo dopadu, budete mít problém :).
Spitwad - souboj s flusačkama
Ostatní - 33x
Taky jste ve škole stříleli papírové náboje z tužky, tzv. versatilky? V této online hře si to můžete virtuálně zopakovat. Jedná se o souboj buď proti počítači, a nebo proti druhému hráči. Je nutné dobře odhadnout směr a sílu vyflusnutí :-).
Hanger 2: Endless Level Pack
Ostatní - 29x
V této hře se musíte přehoupnout do cíle. Dávejte si velký pozor, aby se vaše tělo po cestě nerozpadlo, protože do cíle musí dolétnout alespoň kousek těla. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.
Sniper Assasin
Ostatní - 19x
V této hře je Vašim úkolem odstranit v každém kole špióna. Záleží jen na Vás, jak to uděláte a jakou mušku budete mít. Dávejte si pozor, aby jste netrefili někoho jiného. Stihnete ho zabít dříve, než Vám uteče? Pusťte se do hry.
Spongebob Helicopter
Ostatní - 38x
Spongebob miluje létání v helikoptéře. Pokuste se posbírat veškeré energetické cihličky a to tak, že je sestřelíte. Dávejte si pozor, abyste jich měli dostatek, protože se může lehce stát, že žádné nebudete mít.
Copter
Ostatní - 28x
Luxusní návykovka, ve které ovládáte malou helikoptéru v bludišti. Vaším úkolem ve hře Copter je doletět co nejdále a ani jednou nenarazit do překážky. I jediná srážka totiž znamená konec hry. Vrtulník se ovládá klikáním myši.
Fallen King
Ostatní - 34x
Sesadili vašeho krále z království a vyhodili ho někde v lese. Vaším úkolem mu toto království dopřát na zpátek. Musíte si projít peklem. V lese na vás číhá několik nepřátel.
Parking Perfection 3 The Exam
Ostatní - 55x
A je tu další pokračování parkovací hry Parking Perfection 3. Tentokrát vás čeká závěrečná zkouška v parkování auta. Musíte pečlivě a velice přesně plnit úkoly od vašeho instruktora. Tentokrát je to velice těžké, navíc jste omezeni časovým limitem. Hra se ovládá pouze šipkama.
Pacman 2005
Ostatní - 711x
Pacman je jistě nesmrtelná herní klasika, proto vzniká obrovský počet jeho různých předělávek a kopií. Tahle se dá směle zařadit mezi ty lepší - základní princip je zachován, jíte tečky a vyhýbáte se monstrům.
hra v Unity3D
Hide and Seek
Ostatní - 25x
Zajímavá escape hra, ve které musíte utéci před smrtí. Hra je docela strašidelná, slabší povahy mohou mít menší problémy s blátem na hřišti :). Jednejte rychle, ale dobře své kroky promýšlejte. Hra je v unity3D a je docela zdařilá, pusťte se do hraní.
Park My Car
Ostatní - 797x
V této hře se stanete parkovačem na jednom prestižním večírku a budete parkovat auta.Tato luxusní drahá auta patří světoznámým hvězdám.Proto je nesmíte poškrábat ani nijak jinak poškodit.Hra je omezena časem a tak musíte pracovat rychle a precizně.
Nudist Trampolining - naháč na trampolíně
Ostatní - 17x
Vtipná minihra s naháčem v hlavní roli. Hrdina oděný pouze ve fíkovém listu předvádí parádní triky na trampolíně. Ovládá se šipkama a numerickou klávesnicí.
Monster Hummer 2
Ostatní - 29x
Monster Hummer 2 je opět zpátky s novými úrovněmi. Jeďte přes překážky a nezastavujte se. Dokončete každou úroveň v této hře. Posbírejte veškeré mince, abyste měli body do skóre. Užijte si spoustu zábavy!