Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Killing Road

Hrajete online hru Killing Road

Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.

ovládání hry Killing Road

myší, viz instrukce ve hře • 0.01 MB • 182x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Dragon Fist 2
Akční hry - 2x
Skvělá čínská bojová hra. Hra je určena pro jednoho i dva hráče. Pozvěte kamaráda a pusťte se do soupeření. Vašim úkole je porazit svého soupeře v ukrutném boji. Vyberte si postavičku, za kterou chcete hrát a pusťte se do toho.
Sift Heads
Akční hry - 35x
Zajímavá akční hra, ve které budete bojovat s gangstery s pomocí své přesné ostřelovací pušky. V každé úrovni máte zadaný přesný úkol - zastřelit konkrétní osobu. Hra se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem. Doporučuji hru spouštět ve větším okně.
Gunball Arena
Akční hry - 24x
Armor Games si pro hráče připravují neustále velké množství zajímavých her a ta s názvem Gunball Arena rozhodně není výjimkou. Ze začátku máte k dispozici pouze primitivní zbraň a to samé mají i nepřátelé. Postupem času ovšem musíte čelit mnohem lépe vyzbrojeným nepřátelům a sami získávat také výhody.
Mafia Revenge
Akční hry - 34x
Staňte se nejbližším pobočníkem mafiánského bosse, který se právě stal svědkem popravy svého šéfa. To samozřejmě nemůžete nechat jen tak bez povšimnutí, a proto se vydáte na cestu pomsty. Pozabíjejte veškeré nepřátele, kteří se vám postaví do cesty. Hra je plná akce, takže se připravte na rychlé reakce.
Armada Tanks
Akční hry - 11x
Tato online hra vás zavede do bludiště, ve které budete bojovat se svým tankem proti nájezdům tankových jednotek. Musíte si chránit svou základnu. Ve hře sbírejte bonusy, které nesou mnoho výhod.
hra v Unity3D
Zombies Fps
Akční hry - 30x
Luxusní 3d herní pecka v podobě střílečky se zombíky. Coby zkušený voják jste uvězněni v oblasti, která je jako na potvoru zamořena mozkožroutskými zombíky. Snažte se přežít a prostřílet si cestu ven.
Alias 3
Akční hry - 36x
Malý robotí muž se od svého stvoření zabýval pouze destrukcí. Na konci předchozího dílu však proběhla exploze, která ho připravila o část vzpomínek. Robot zjistil, že za jeho utrpení mohou lidé, a proto se vydá na cestu pomsty. Vžijte se do jeho pocitů a zničte všechno, co se vám pokusí postavit do cesty.
Showdown
Akční hry - 18x
Klasická akční arkádová hra, ve které si zvolíte jednu ze dvou postav a pak už jen chodíte, skáčete a ničíte vše co vám vstoupí do cesty. Později získáte lepší zbraně a hra se tak stane ještě víc zábavnější. Ovládání je šipkama, útok mezerníkem, zbraně si měníte klávesou C.
hra v Unity3D
Air War 3D Invasion
Akční hry - 27x
Máte rádi simulační hry na vzdušené souboje? V Air War 3D si několik takových soubojů můžete vyzkoušet. Cílem je zničit všechny nepřátelské jednotky, kterých je opravdu dost a nebudete se v žádném případě nudit.
Bloody Sunset
Akční hry - 14x
Hlavní hrdina rozhněval nemrtvé, když se chystal vykrást jejich hroby. To nemohly zombie nechat jen tak, a proto se ocitáte v poměrně nepříznivé situaci, kdy se musíte ubránit do svítání před pochodem nepřátelských jednotek. Hlavní hrdina se postupem času zlepšuje a můžete mu distribuovat body do dovedností.
Mario adventure
Akční hry - 42x
Náš hrdina Mario je zpátky se vší parádou. Přinášíme vám jeho další dobrodružství v zábavné akční skákačce se spoustou nepřátelských zrůdiček. Sice s trochu starší grafikou, ale pořád skvěle hratelné.
Spiderman Dangerous Journey
Akční hry - 16x
Tak toto bude opravdu nebezpečná jízda. Ale komiksový hrdina Spiderman to s vaší pomocí nepochybně zvládne. Snažte se překonat všechny překážky, jet co nejrychleji, ale zároveň držet rovnováhu a nespadnout z kola.
Mass Mayhem 3
Akční hry - 25x
Již potřetí máte tu čest si vyzkoušet hru s názvem Mass Mayhem. I třetí pokračování se nese v podobném duchu jako předchozí dvojice dílů. Opět máte za úkol zlikvidovat co největší počet nic netušících lidí za pomoci zbraní hromadného ničení. Lidé si chodí v okolí a musíte vybrat vhodný okamžik pro útok.
Teddy Bear Picnic Massacre
Akční hry - 25x
Super hra se skvělou hratelností a velmi zdařilou grafikou. Je to trochu brutalitka, ale velmi zábavná. Vaším úkolem bude ničit malé medvídky, kteří se tak trochu zbláznili. Samozřejmostí jsou různé bonusy, překvapení a upgrady.
hra v Unity3D
SCOPE PRO ALPHA
Akční hry - 33x
Originální střílečka v Unity3D, která vás zavede do světa, ve kterém vládnou klony. Bohužel poškozené klony se rozhodli rozpoutat revoluci a brutální peklo. Vaším úkolem nyní je porazit tohoto zákeřného nepřítele.