Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Killing Road

Hrajete online hru Killing Road

Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.

ovládání hry Killing Road

myší, viz instrukce ve hře • 0.01 MB • 49x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Siegius Arena
Akční hry - 0x
Staňte se mladým gladiátorem, který se chystá vstoupit do arény, aby si získal pro sebe válečné ostruhy a zničil všechny protivníky, které potká. Těšit se můžete hned na několik na sebe navazujících vln, kde musíte porazit všechny nepřátele. Málo jich opravdu nebude, takže se musíte otáčet a snažte se i získat si přízeň davu.
Ben 10 In War
Akční hry - 0x
Ben se dostal do křížku s těmito zombie mozky. Vaším úkolem je vŠechny tyto zombíky zabít. Tak se do toho dejte a nedejte se. Všechny postřílejte. Tak se do toho dejte a ukažte co v této super hře dokážete.
Flash point
Akční hry - 0x
Podivný podivín unese vaši holku a je vašim úkolem získat ji zpátky. Hra má na výběr spoustu levelů, které se losují a jeden je těžší než druhý. Letíte ve svém vznášedle a sestřelujete protivníky dokud nezemřete.
Driving Demolition
Akční hry - 1x
Pěkná akční onlinovka především pro klučičí hráče. Budete ovládat jeep, s kterým si zahrajete vražednou misi. Rozjeďte se na plný plyn a hupsněte na skupinku vojáků a výzbroje. Ve vhodný okamžik auto odpalte a kochejte se spouští.
Toast of War
Akční hry - 0x
Válka, ve které hlavní roli hraje malý Toast se jistě nikdy neodehrála. Nebo znáte z Dějepisu velký útok vojáků z másla v roce 1654? Jistě ne. Tady se jedná o to, projít level až do konce a nenechat se zničit máslem.
St. Pattack
Akční hry - 0x
Postava svatého muže se vydává zachraňovat Irsko. Nebezpečí na ostrově představuje mnoho věcí, se kterými si budete muset postupně poradit. Nejedná se o nijak snadnou úlohu, protože nepřátelé dokáží pořádně zatopit. Cestou narazíte na nejrůznější vylepšení, která sbírejte, aby se svatý muž mohl posílit.
Rise of the Marshals
Akční hry - 1x
Neskutečně skvělá hra s RPG prvky. Tato super hra má skvělou hratelnost a také příběh. Tak se do toho dejte a pobijte všechny nepřátelské jednotky, které se v této hře stále objevují. Nenechte se zabít.
Cooperation Part 2
Akční hry - 0x
Druhé pokračování skvělé akční hry v níž budete mít za úkol prostřílet se nepřátelským prostředím. Opět budete mít výhodu dvou obrazovek, díky kterým budete rychleji nepřátele ničit. Takže se pusťte do hry a prokousejte se mezi nepřáteli.
Kings Island
Akční hry - 0x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?
Seed of Destruction
Akční hry - 1x
Hlavní hrdina hry s názvem Seed of Destruction se vydává na šílenou jízdu, kde se bude projíždět přes město a bude likvidovat veškeré civilisty i vojáky. Sami sice střílet nedokážete, ale ocasem dopravního prostředku můžete odrážet střely nepřátel, čímž je lze šikovně nasměrovat zpátky na toho, kdo vystřelil. Hra není vhodná pro děti.
Operation Graduates
Akční hry - 0x
Ve své vesmírné lodi se vydáte na nebezpečné putování vesmírem. Budete při tom ničit jednu nepřátelskou jednotku za druhou. Je jich mnoho, a proto sbírejte bonusy, které vám dají lepší zbraně a celkovou výbavu.
The Shoot Out
Akční hry - 0x
V této skvělé hře se ocitáte v roli odstřelovače. Bojujte proti ozbrojeným teroristům ve dvou různých misích. V prvním kole budete mít za úkol zlikvidovat 45 agresorů během tří minut a v dalším budete muset zlikvidovat časované nálože. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Sword and Sandals 3
Akční hry - 2x
Stvořte si svého vlastního gladiátora podle své fantazie a vyjděte se sním dobývat jednu arénu za druhou. Porážejte své soupeře pomoci různých chvatů, ale také magie. Staňte se nejlepším gladiátorem světa.
The Expendables: Deploy and Destroy
Akční hry - 0x
Nový film Postradatelní 2 přichází do kin od 30. Srpna. Pro propagaci tohoto filmu se studio rozhodlo, že vytvoří hru ve stejnojmenném podání. Tak se do toho dejte a plňte veškeré úkoly, které vám byly zadány.
Stickman Madness 2
Akční hry - 0x
V této opravdu akční a docela i brutální 3D hře hrajete za hrdinu, který se ocitne v neznámém prostředí a všichni kolem něj se ho chtějí z neznámého důvodu zbavit. Dokážete se ubránit útokům a zachránit si tak svůj holý život? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.