Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Carrot Fantasy

Hrajete online hru Carrot Fantasy

Skvělá obranná hra, ve které však místo věžiček budete stavět obranu ze zeleniny. Cílem je zabránit zvířatům, aby si pochutnali na princezne Karotce. S rozmyslem stavte věže a nezapomeňte je vylepšovat.

ovládání hry Carrot Fantasy

myší, viz instrukce ve hře • 32.09 MB • 75x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Garden Inventor
Strategie - 26x
Vlastníte zahradu, na které si pěstujete krásné květiny. Jenže teď se na vaši zahrádku žene parta škůdců, kteří jí vám chtějí zničit. Postavte kolem příjezdových cest zbraně, které jim v tom zabraní.
Elite Force - Conquest
Strategie - 13x
Výborná akčně strategická online hra. Hra je tak trochu postavena na principu tower defence. Čili na mapě strategicky rozmístíte několik druhů obranných věží a pokusíte se zabránit průniku nepřátel. Doporučujeme spouštět ve větším okně.
hra v Unity3D
Steam Defense
Strategie - 66x
Kdesi ve vesmíru jedné základně došly zásoby paliva. Lidé se snažili odcestovat v záchranných modulech, ovšem většinu zabily asteroidy. Několik přeživších si nyní musí poradit s obranou základny.
Penguin Diner 2
Strategie - 110x
Druhý díl jedné z vynikajících online her Penguin Diner. Opět se podíváme do malé restaurace pro tučňáky, kde je plno hladových hostů. Obslužte všechny zákazníky v časovém limitu a nechte podnik vzkvétat.
Worlds Guard
Strategie - 0x
Rozmístěte v této super super hře věže, které budou sestřelovat příchazející nepřátele. Můžete položit i granáty, které je hned zabijou. Tak se do toho pusťte a udržte své věže stále aktivní.
Tainted Kingdom
Strategie - 28x
V této hře se dostanete do středověku, kde zrovna probíhají ty nejkrvelačnější boje této doby. Zmobilizujte svou jednotku a vydejte se s nimi do boje proti vašim nepřátelům. Vyhrajete tuto středověkou válku?
Football Defans
Strategie - 38x
Řádění některých fotbalových pseudofanoušků se stává neskutečným, čemuž musí zabránit policejní oddíly. Ve hře Football Defans se k sobě chtějí dostat dva znesvářené tábory věčných rivalů, aby se mohly poprat. Do cesty jim musíte postavit policejní jednotky, aby je odradily od jakýchkoliv nepřístojností.
Kingdom of the Wind
Strategie - 10x
V této hře získáte zámek v samotném nebi. A aby jste si ho udrželi musíte se potýkat s útok vašich nepřátel, kteří vás chtějí zničit. Pokuste se s využitím svých zbraní a peněz své panství ubránit.
Tanks - ostřelování pro dva hráče
Strategie - 13x
Online hra Tanks je pro dva a více hráčů. Každý má svůj tank a cílem je zasáhnout a zničit soupeřův tank. Je důležité dobře odhadnout směr a sílu střely. Tankem můžete pohybovat pomocí šipek.
Farm Time
Strategie - 686x
Máte rádi farmářské super hry se zvířaty? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Cílem hry je vydělat 20 tisíc dolarů tím, že budete chovat kuřata a prodávat je. Časem nakoupíte jiná zvířata a výdělek bude rychlejší.
Dead of Night - boj se zombies
Strategie - 31x
Výborná akčně strategická tahová online hra. Postavte se nočnímu útoku zombíků, ochraňte medika, vědce, ale také sebe. Po každé noci můžete nakoupit lepší zbraně, střelce atd. Hrajte ve větším okně.
Fox Fyre
Strategie - 14x
V této skvělé hře umisťujete svá děla na orbit a likvidovat tak nepřátelská děla. Vyzbrojte se 20ti různými zbraněmi a schopnostmi. Sbírejte bonusy, vydělávejte peníze, vylepšujte se a vyhrajte. Graficky hezky zpracováno.
Story of Hero
Strategie - 14x
Ve světě nastaly vskutku krušné časy. Spasit naše nebohé životy může pouze hrdina. Tím není nikdo jiný než vy. Vžijte se tedy do role světového zachránce a ubraňte území před vlnami nepřátel. Jedná se o povedenou tower defense online hru.
Zacks Hardware
Strategie - 46x
Originální strategická tower defense hra, ve které vám jako zbraně budou sloužit krámy z železářství. Rozestavte dobře obranné prvky a snažte se porazit nepřátelské jednotky, které s každou vlnou zesilují.
Stormy Castle
Strategie - 40x
Graficky úžasná strategie, ve které budete bránit svou základnu a trénovat vojenské jednotky. Pokuste se vycvičit silnou armádu a zaútočit na nepřátelský hrad. Ve hře nechybí ani celá řada vylepšení. Opravdová herní pecka pro všechny hráče,