Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Wild Kart

Hrajete online hru Wild Kart

Unity3D hra, která vám ukáže skvělé možnosti tohoto vývojářského enginu. Ve hře budete ovládat malou formuli, s kterou se vydáte na závodní trať. Utkejte se v rychlostní soutěži s dalšími protivníky.

ovládání hry Wild Kart

myší, viz instrukce ve hře • 3.73 MB • 782x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
The Dead Pirates Chest
Strategie - 39x
Vytvářejte stále nové jednotky, které se budou bránit proti nepřátelům. Stojíte na straně pirátů a tak se nenechte dobýt. Vytvářejte si stále různé vojáky, které přelstí vaše nepřátele. Tak se do toho dejte.
Carrot Fantasy Extreme
Strategie - 620x
Skvělá obranná gameska, kterou musíte vyzkoušet. Budete ochraňovat mrkev před nájezdy hladových nepřátel. Dobře rozmyslete rozestavění obranných věží a nezapomeňte je důmyslně vylepšovat.
Genghis Khan
Strategie - 24x
Tahle povedená hra brilantním způsobem kombinuje ekonomickou zdatnost se strategií. Máte něco málo peněz na to, abyste si v téhle hře vybudovali armádu, kterou protivník nebude moci porazit. Zvládneš to?
Coffee Tycoon - provoz kavárny
Strategie - 25x
Zahrajte si na manažera začínající kavárny a pokuste se vybudovat prosperující podnik. Je nutné pečlivě vybrat nabídku nápojů, starat se nejen o zákazníky, ale i o své zaměstnance. Hru doporučujeme spustit ve větším okně.
Penguins Attack 3
Strategie - 54x
Snažte se v této super hře zastavit invazi tučňáků, kteří chtějí vládnout celému světu. Rozestavete proto veškeré střílecí věže podél trasy, kde budou chodit a snažte se je zneškodnit dřív, než bude pozdě.
Archers Duty
Strategie - 31x
Pokuste se uchránit poslední věž v království před zlými agresory. Utkejte se se šermíři, kopiníky, s kavalérií a s dalšími útočnými jednotkami v nerovném a nelítostném boji. Graficky podařená hra, nejinak je tomu i s hratelností. Rozhodně superhra!
Bananageddon
Strategie - 7x
Ve hře máte za úkol se ubránit proti zvířecím příšerkám, které se snaží k vám proniknout a zničit vás. Musíte dobře rozmístit, promyslet a načasovat svoji obranu, abyste dosáhli vítězství nad příšerkami.
Zombie Riot
Strategie - 21x
Velmi pěkná super hra plná krvelačných zombíků. Vaším cílem je uchránit se před útokem zombie a taky zachránit co nejvíce přeživších. Lidi, které zachráníte vám poté pomohou v dalším boji.
Strategy Defense
Strategie - 29x
První díl oblíbené strategické online hry Strategy Defense. Úkolem není nic menšího než zničit všechny nepřátelské jednotky na mapě. Hra je založena na tahové strategii, proto je důležité si své tahy dopředu pečlivě promyslet.
Kiz - Flower Defense
Strategie - 19x
Luxusní strategická online hra ve stylu tower defence. Tentokrát ale nebudete stavět obranné věže, ale rostlinky. Hra má výbornou grafiku, je skvěle hratelná. O zábavu je tedy postaráno. Vysaďte hodně květin, které vám dávají cenné body, za které si nakoupíte obranné věžičky.
Tortuga Defense
Strategie - 8x
Rozestavte v této super hře vaše věže a pokuste se zničit tyto nepřátelské jednotky. Nesmí vám žádná loď proplout přes území. Dávejte si na to velký pozor. Dostávejte se tak i do dalších úrovní této hry.
Papa Wingeria
Strategie - 515x
Jste zaměstnáni v malém fast foodu svého strýčka. Všude kolem voní křupavá kuřecí stehýnka a všem hladovým zákazníkům se již sbíhají sliny. Vaším nelehkým úkolem bude vyřídit všechny objednávky, samozřejmě vše musí být přesně podle přání klientů. Hra nabízí široké možnosti upgradů, nebudete se nudit,
Zombie Tactics
Strategie - 25x
Pěkná tahová strategie, ve které budete soupeřit s armádou zombíků. Snažte se své jednotky na hrací ploše umístit tak, abyste v každém kole přemohli nepřátelskou armádu. Hra má příjemnou grafiku a hraje se dobře.
Warzone TD
Strategie - 12x
Pokuste se zabránit v průjezdu nepřátelským jednotkám. K tomu, aby jste to dokázali, musíte postavit obranné zbraně na pláň. Jenže předem nevíte odkud vaši nepřátele přijedou. A právě tohle dělá tuto hru jedinečnou.
Royal Squad
Strategie - 38x
Skvělá strategická řežba pro všechny milovníky obranných her. Vysílejte své udatné jednotky do boje s nepřítelem, vystřelujte smrtelné šípy a nebojte se použít kouzla. Poražte všechny jednotky, které na vaši základnu útočí.