Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Wild Kart

Hrajete online hru Wild Kart

Unity3D hra, která vám ukáže skvělé možnosti tohoto vývojářského enginu. Ve hře budete ovládat malou formuli, s kterou se vydáte na závodní trať. Utkejte se v rychlostní soutěži s dalšími protivníky.

ovládání hry Wild Kart

myší, viz instrukce ve hře • 3.73 MB • 835x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Heroes of Mangara
Strategie - 88x
Luxusní strategická záležitost, ve které se stanete vládcem a ochráncem země Mangara. Vaším úkolem bude postavit systém obranných věží a odrazit útočné vlny nepřátelských jednotek. Vylepšujte věže, postavu hrdiny a snažte se vyhrát.
Black Sun Siege
Strategie - 21x
Skvěle zpracovaná tahová strategie, která zaujme rozhodně každého. Na hracím poli máte svůj tým, který je tvořen bojovníky vyznávající čtyři základní živly - voda, země, vzduch, oheň. Správnými tahy a útoky zničte svého soupeře.
Temple Guardian 2
Strategie - 30x
Tato strategická hra vás určitě zaujme svou dobrou hratelnosti a také svým průběhem. Nejdříve si postavte své obranné věže, získejte peníze zabíjením nebo obchodováním a pak se vrhněte do vylepšování zbraní.
Momentum Missile Mayhem Ultimate Edition
Strategie - 23x
Druhé pokračování skvělé hry Momentum Missile Mayhem přináší mnoho vylepšení. Můžete si vybrat, kam postavíte své dělo (vlevo, vpravo, střed), bitevní pole je větší, nepřátelé chodí ze všech stran, jsou vylepšené zbraně a také o chlup lepší grafika. Doporučuji hrát tuto hru ve větším okně. Momentum Missile Mayhem 2 je hodně velká hra, načítání bude delší.
hra v Unity3D
BATTLE RECRUITS HD
Strategie - 382x
Zdařilá 3d hra v Unity. Hra před vás staví nelehký úkol - vytrénovat svou udatnou armádu a poté zasadit smrtící úder vašemu nepříteli. Podaří se vám vycvičit vojáky tak dobře, aby bez problému zničili objekt útoku?
Bubble Tower Defense
Strategie - 24x
K dispozici máte do začátku padesát zlatých mincí, za které si musíte nakoupit obranu, abyste mohli čelit nepřátelům. Ti přicházejí ve vlnách a postupem času se zvyšuje obtížnost. Za likvidaci bublinek obdržíte další peníze, jež použijete pro stavbu nové obrany. Pokud některá z bublinek unikne, ztratíte jeden život.
Gemstone Tycoon
Strategie - 30x
V této parádní onlinovce budete vykonávat virtuální zaměstnání coby dispečera vlakové nákladní dopravy. Vaším úkolem je zajistit plynulý chod vlaků tak, aby se nestala nehoda. Všechny vlaky s kamením musejí dojet v bezpečí do cíle.
The Islands of Freedom
Strategie - 40x
Dnes budete mít za úkol dobýt nepřátelské ostrovy. V této super hře si musíte rozmístit jednotky po ostrovech a hlídat si počet jednotek. Vyšlete vaše jednotky na dobytí nepřátelského ostrova a pokuste se ho přebrat.
Strategy Defense
Strategie - 29x
První díl oblíbené strategické online hry Strategy Defense. Úkolem není nic menšího než zničit všechny nepřátelské jednotky na mapě. Hra je založena na tahové strategii, proto je důležité si své tahy dopředu pečlivě promyslet.
Invasion Tactical Defense
Strategie - 23x
Je to tady! Agresivní vetřelci z hlubin vesmíru útočí na planetu Zemi! V online hře Invasion: Tactical Defense musíte Zemi za každou cenu ochránit. Nepřátelští mimozemšťané útočí v létajících talířích, vy máte ve výzbroji několik typů kanónů a raketometů. Na pomoc máte i vojáky, kteří vám budou pomáhat a doplňovat munici.
Battle Panic
Strategie - 79x
Oblíbená a skvěle zpracovaná strategická super hra, ve které zakusíte těžký středověk. Vaše město je pod útokem zlých orků. Na vás je, abyste se jim se svojí armádou postavili. Nejlepším hráčům se naskytne možnost zničit celou nepřátelskou základnu.
Relic Of War
Strategie - 39x
Máme tady strategickou hru, ve které budete muset ubránit vaší základnu. Hra se odehrává v roce 1947. Vytvářejte nové vojáky, vylepšujte si zbraně a posílejte je na boj. Pokud to je možné, tak se snažte, aby byli v úkrytu.
Micro Life - starejte se o mikropotvůrky
Strategie - 21x
Hra Micro Life vás zavede do života malinkých potvůrek. Vaším úkolem je starat se o ně, krmit je, chránit před hladovými nepřáteli a hýčkat je, aby vám neutekly. Když pidi stvoření trochu povyrostou, nakladou jedno vajíčko, za které získáte peníze. Život mikrozvířátek je ve vašich rukách! :)
Story of Hero
Strategie - 14x
Ve světě nastaly vskutku krušné časy. Spasit naše nebohé životy může pouze hrdina. Tím není nikdo jiný než vy. Vžijte se tedy do role světového zachránce a ubraňte území před vlnami nepřátel. Jedná se o povedenou tower defense online hru.
Sea of Fire
Strategie - 11x
Hra Sea of Fire patří mezi podařené strategické gamesy. Na mapě máte omezený počet sektorů, ve kterých můžete stavět různé budovy (kasárna, továrny, kulometná hnízda atd.). Až vybudujete celou základnu, je na čase poslat jednotky na nepřítele. Pokud jednotka dojde až k nepřátelské základně, způsobí její poškození. Cílem hry je postupným útokem zničit všechny protivníkovy budovy. Pro pochopení hry doporučuju hrát nejdříve "Skirmish".