Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Wild Kart

Hrajete online hru Wild Kart

Unity3D hra, která vám ukáže skvělé možnosti tohoto vývojářského enginu. Ve hře budete ovládat malou formuli, s kterou se vydáte na závodní trať. Utkejte se v rychlostní soutěži s dalšími protivníky.

ovládání hry Wild Kart

myší, viz instrukce ve hře • 3.73 MB • 908x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Ants Warriors Defense
Strategie - 83x
Zajímavá strategická online hra ve stylu tower defence a vysílání jednotek. Tentokrát budete pomáhat mravencům v jejich boji s konkurenčními jednotkami. Hra vás nepochybně zaujme nejen svou grafikou.
Youda Sushi Chef
Strategie - 25x
Vyzkoušejte si virtuální práci jako kuchař v honosném sushi baru. Cílem je co nejrychleji obsloužit zákazníky, kteří dostali chuť na nejrůznější laskominy z vaší nabídky. Hra vyžaduje opravdu rychlý postřeh.
Strategy Defense
Strategie - 29x
První díl oblíbené strategické online hry Strategy Defense. Úkolem není nic menšího než zničit všechny nepřátelské jednotky na mapě. Hra je založena na tahové strategii, proto je důležité si své tahy dopředu pečlivě promyslet.
Garden Guardians
Strategie - 41x
Suprově zpracovaná strategická online hra ve stylu tower defense. Tentokrát nebudete stavět klasické bojové věže, ale rostliny. Pomocí nich chraňte různé sladkosti před mlsným hmyzem, který si hledá cestičku, jak sladkosti zničit.
hra v Unity3D
3D TD
Strategie - 43x
Název této hry hovoří zcela za vše. Jde o 3D hru s herním principem Tower Defense. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se ubránit svou základnu před vlnami nepřátelských jednotek. Je důležité promýšlet, které věže postavíte. Určitě nezapomeňte na zmrazovací a věž proti vzdušným jednotkám.
Hospital fun
Strategie - 57x
V této strategické online hře se podíváme do nemocnice. Vaším úkolem bude toto středisko řídit tak, aby bylo vše v nejlepším pořádku. Budete se starat o pacienty, ale také o vybavení nemocnice. V každé části je nutné ošetřit konkrétní počet klientů.
Xeno Tactic - super strategie
Strategie - 21x
Xeno Tactic je výborná strategická online hra. V celkem 6 mapách musíte zabránit nepřátelským jednotkám, aby prošly vaším bludištěm. Bludiště postupně vystavíte z obranných věží, které můžete vylepšovat. Do 4. mise si bohatě vystačíte s plně vylepšenými základními věžemi. V 5. a v 6. mapě už budete muset zapojit další jednotky a strategické myšlení.
The Pocalypse Defense
Strategie - 42x
Pocalypse Defense je graficky i hratelně vydařená online hra pro milovníky strategií a tower defence her. K dispozici máte několik postav, s pomocí kterých musíte ubránit kolonii před krvelačnými zombíky.
GemCraft Labyrinth
Strategie - 30x
Luxusní pokračování oblíbené tower defence série Gemcraft. Podaří se vám dobře rozmístit obranné věže a nakombinovat dobře gemy tak, abyste přemohli všechny útočníky? Hra je opravdu propracovaná, skvěle hratelná.
Defender Hold the Holly Pig
Strategie - 54x
Naprosto perfektní online hra ve stylu tower defense. Budete tedy chránit svaté prasátko. Rozestavte obranné věžičky a snažte se zabránit postupu příšerek, které mají zálusk na vaše prase.
Alien TD
Strategie - 30x
Vaším úkolem je strategicky umístit veškeré bojovné dveře a to tak, abyste zabránili průniku nepřátel. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zadržet. Až budete připraveni, tak je můžete pustit.
GretoWars
Strategie - 46x
Skvěle hratelná online hra, která nás zavede do středověké bitvy. Ovládáte udatného bojovník a jeho nebojácnou družinu. Cílem je vylepšit své jednotky tak, abyste se porazili nepřítele a ovládli celý svět.
Dead Tree Defender
Strategie - 34x
Výborná hra, ve které se pokusíte coby lučištník ochránit se svými přáteli jeden starý strom. Ovládání je vpodstatě jednoduché - pozicí kurzoru myši a délkou stisku levého tlačítka udáváte směr a sílu střely. Cílem je pokosit všechny útočí nepřátele.
The Canyon
Strategie - 18x
V této hře je Vašim úkolem ochránit své území před nepřáteli, kteří se snaží proniknout až na druhou stranu. Uděláte to tak, že rozestavíte různé obranné zbraně, díky kterým nepřátele zničíte. Určitě se u této hry nudit nebudete.
Viking Warfare
Strategie - 36x
V této hře se skrývá velmi zdařilá strategická online hra ve stylu tower defense. Vaším úkolem bude obrana základny s pokladem. Vystavějte dobře navrženou obranu a odolávejte útokům nepřátelských jednotek.