Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Wild Kart

Hrajete online hru Wild Kart

Unity3D hra, která vám ukáže skvělé možnosti tohoto vývojářského enginu. Ve hře budete ovládat malou formuli, s kterou se vydáte na závodní trať. Utkejte se v rychlostní soutěži s dalšími protivníky.

ovládání hry Wild Kart

myší, viz instrukce ve hře • 3.73 MB • 1531x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Kiz - Flower Defense
Strategie - 19x
Luxusní strategická online hra ve stylu tower defence. Tentokrát ale nebudete stavět obranné věže, ale rostlinky. Hra má výbornou grafiku, je skvěle hratelná. O zábavu je tedy postaráno. Vysaďte hodně květin, které vám dávají cenné body, za které si nakoupíte obranné věžičky.
Robot Factory
Strategie - 27x
Řadíte se mezi ty, které vždycky bavilo si něco stavět ze stavebnice? A co takhle postavit robota? Získávejte peníze, vyrábějte součástky a skládejte čím dál víc robotů, abyste vytvořili silný průmyslový koncern.
Storm Tower Defence
Strategie - 10x
Obranná strategická hra Storm před vás klade nelehký úkol - ubránit vaše velitelství před útokem nepřítele. Postavte na strategická místa silné věže a doufejte, že nikdo neprojde. Peníze získáváte z dolů, kterých ale můžete postavit pouze omezený počet. Doporučuji stavět doly a co nejdříve "Big Defense Gun".
Burger Restaurant 2
Strategie - 16x
Pokračování úspěšné superhry Burger Restaurant. Opět se setkáme s mladou hrdinkou, která si otevřela vlastní restauraci s prodejem hamburgerů. Podaří se vám úspěšně vyřídit všechny objednávky od hladových zákazníků?
Pandemic 2
Strategie - 3x
Pokuste se zničit všechny obyvatele na naši planetě Zemi. K tomu vám poslouží bakterie, paraziti a viry. Snažte se je rozšířit mezi obyvateli pomoci pitné vody a dalších zdrojů, aby co nejdříve všichni umřeli.
Attack of the Johnnies
Strategie - 48x
Bezvadná obranná online hra ve stylu tower defense. O co jde? Budete stavět věžičky a snažit se zabránit postupu nepřátelským jednotkám. Věžičky musíte samozřejmě vylepšovat a neustále sledovat vlny nepřátel.
Land Defender TD
Strategie - 27x
Velmi povedená super strategická online hra ve stylu tower defence. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se, aby přes labyrint neprošla žádná nepřátelská jednotka. Věžičky je možné upgradovat. Důležité je věže dobře rozmístit, aby měly velký dostřel a široký dosah.
Big Mansion
Strategie - 42x
A nyní něco pro milovníky her, ve kterých si můžete vydělat pořádný balík peněz. Sice jen virtuálních, ale i to snad trochu potěší. Staňte se realitním makléřem, nakupujte domy a prodávejte je se ziskem. Sledujte cenu nemovitostí a prodávejte, dokud cena roste. Podaří se vám koupit nejdražší dům?
Elite Force - Conquest
Strategie - 15x
Výborná akčně strategická online hra. Hra je tak trochu postavena na principu tower defence. Čili na mapě strategicky rozmístíte několik druhů obranných věží a pokusíte se zabránit průniku nepřátel. Doporučujeme spouštět ve větším okně.
Forge of Empires
Strategie - 46x
Zahrajte si skvělou browserovou strategickou hru Forge of Empires. Začněte v době kamenné a postupně se přes jednotlivé epochy dostaňte na výsluní. Ve hře nechybí nic, co by správná strategie měla mít. Plánujte strategii, vylepšování a další úkoly ve hře.
Guard of the Kingdom
Strategie - 21x
Zajímavá logicko strategická online hra, ve které se budete snažit ubránit nepřátelským jednotkám. Vaším úkolem je zabránit vojáčkům v postupu a tím ochránit vašeho krále.
Tainted Kingdom
Strategie - 31x
V této hře se dostanete do středověku, kde zrovna probíhají ty nejkrvelačnější boje této doby. Zmobilizujte svou jednotku a vydejte se s nimi do boje proti vašim nepřátelům. Vyhrajete tuto středověkou válku?
The Kings League Odyssey
Strategie - 31x
Opět je tu pokračování jedné z oblíbených her. V této strategické online hře se stanete hrdinným bojovníkem ve vašem království. Připojte se ke královské lize a poražte nepřítele. Více jednotek, více upgradů, více úkolů.... to je tahle super hra.
Artillery - souboj dělostřelectva
Strategie - 21x
V zajímavé online hře Artillery je vaším úkolem perfektně odhadnout balistickou dráhu střely a zasáhnout protivníka. Vždy proti sobě stojí dvě jednotky artilerie. Pro pohodlné hraní této strategické hry doporučuji ji spustit ve větším okně.
Tank Attack
Strategie - 32x
Vaším úkolem je prohánět se s malým obrněným tankem po válečném poli a střílet po všem co se jen v okolí mihne. K likvidaci vašich nepřátel budete potřebovat přesnou mušku a především dostatek odvahy, protože většinu boje budete čelit drtivé přesile.