Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Abstracta - chytlavé kličkování
sponzorované odkazy

Abstracta - chytlavé kličkování

Hrajete online hru Abstracta - chytlavé kličkování

Příjemná superhra Abstracta vás zavede, jak jinak, do abstraktního světa, ve kterém je vše možné. Ovládáte jakousi kapku, s kterou kličkujete mezi nebezpečnými minami a sbíráte různé bonusy. Právě díky bonusům se dostáváte do dalších módů hry.

ovládání hry Abstracta - chytlavé kličkování

myší, viz instrukce ve hře • 3.33 MB • 93x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Alex in danger
Arkády - 17x
Vžijte se do role malého nebojácného mravence Alexe a doskákejte až do finále. V této klasické plošinovce narazíte na mnohé překážky, ale také na spoustu bonusů, které vám usnadní splnění všech úkolů.
Team Work
Arkády - 24x
Pěkná online hra vhodná hlavně pro děti. Vaším úkolem je pomocí skořápek do vajíček chytat bomby, které po vás hází zlý Extremosaurus. V některých vajíčkách jsou ukryty bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Super Dangerous Dungeons
Arkády - 66x
Pěkná skákačka, která dá vzpomenout na klasické plošinovky ze starých 8-bitových počítačů. V každém kole na vás čekají různé nástrahy, které budete muset překonat. Hledejte klíče, přesunujte krabice a hledejte červená tlačítka.
One Screen Hero
Arkády - 39x
Pěkná dobrodružná skákačka, ve které budete sbírat zlaté mince a snažit se prokousat bludištěm až k východu. Po cestě potkáte i několik monster, které bez milosti likvidujte. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Tigger Jumping
Arkády - 23x
Tigger Jumping je pěkná skákačka, ve které je vaším cílem proskákat s tygrem přes obláčky. Cestou na vás samozřejmě čekají různé bonusy. Hra se ovládá myší.
Panik Plays Pop
Arkády - 32x
Panik je malý panáček, který má problém s bublinami plných kyseliny. V této hře je vaším úkolem zneškodnit všechny bubliny, od velké až po nejmenší. Ze začátku je hra docela těžká, ale pomůžou vám různé bonusy. Hra Panik Plays Pop se ovládá mezerníkem a šipkama.
Little Fat Ninja - originální skákačka
Arkády - 25x
Ne všichni ninjové mají vypracovanou svalnatou postavu. Například hrdina této online hry je tak trochu při těle, ale nikterak se tím netrápí. Momentálně ho trápí více zlá tlupa, která obsadila hrad Volcsum. Vaším úkolem tedy bude překonat všechny překážky a osvobodit hrad. Originálním prvkem v této hře je možnost nakreslit si myší plošiny, od kterých se můžete odrazit.
Jamal
Arkády - 50x
V této skvělé skákací hře hrajete za brouka Jamala, se kterým musíte posbírat všechno ovoce, které se nachází v každém kole. Dávejte si velký pozor, aby jste nespadli do propastí. Můžete se také podobně jako spiderman zachytávat různých okrajů.
Invasion of the Galactic Goobers
Arkády - 4x
K Zemi míří armáda galaktických buráků. Usedněte do svého vesmírného korábu a dejte se jim na odpor. Superhra Invasion of the Galactic Goobers je pěknou předělávkou klasické hry Space Invaders. Po každých 250 bodech na vás čeká Big Boss.
Feed Us: Lost Island
Arkády - 34x
Další pokračování mega série Feed Us. Krvelačná a hladová piraňa je zpět, a je ještě zuřivější než kdy dříve. V její roli budete pojídat nebohé oběti. Čeká na vás několik misí a šest nových oblastí.
hra v Unity3D
ROLLING KITTY
Arkády - 45x
Tak tahle roztomilá kočka se zasekla v balónu a nyní se kutálí světem vstříc osudu... na cestě jí čeká mnoho překážek, které musí chtě nechtě překonat. Ze začátku je to klidná jízda, ovšem postupem času obtížnost pěkně narůstá.
Epic C Brawl Spider Man
Arkády - 29x
Vyzvěte Pavoučího muže na pěstní souboj. Myslíte si, že dokážete super hrdinu porazit? Zkuste to! Nejprve se do boje vydejte holými pěstmi, posléze můžete využít i různé zbraně, s kterými to už bude větší zábava.
Pac Man - legenda se vrací
Arkády - 49x
Super hra Pac Man vám bude známá, pokud jste zažili éru automatů v maringotkách a 8-bitových počítačů. Právě na nich se v roce 1980 legendární Pac Man objevil. Zahrajte si nyní Pac Mana na PC - je to jednoduché a zábavné. Krmte svého hrdinu, ale pozor na příšerky! :)
Jacko in Hell
Arkády - 43x
Staňte se Jackem, který patří k symbolům svátku zvaného Halloween. Jacko byl požádán, aby objevil ducha Halloweenu. Vydejte se tedy napříč zajímavě vypadajícím světem a dávejte si dobrý pozor, aby se Jackovi nikde nic nestalo, protože do cesty se mu postaví řada nepřátel a také různé nebezpečné pasti.
Hopy Go Go!
Arkády - 31x
Dračí mládě jménem Hopy se vydává na dobrodružnou výpravu, na které můžeme být přítomni. Na začátku se dozvíte něco k příběhu a uvidíte, jak zlý černokněžník připravil Hopyho o královský trůn. Poté už se můžete vydat do první oblasti, kde musíte překonávat připravené překážky a dávat pozor na nepřátele.