Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Friv

Hrajete online hru Friv

Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Friv

myší, viz instrukce ve hře • 0.74 MB • 515x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Busman Parking 3D
Postřehové hry - 38x
Podle nějaké statistiky se chce každý třetí chlapec stát řidičem autobusu. Představy o tomto povolání jsou jistě krásné. Ovšem praxe je velice náročná. Zkuste si to v této online hře, ve které budete řídit a parkovat velký autobus.
Sea Scape
Postřehové hry - 17x
Vydali jste se na své lodi na širé moře a teď je váš čas vzít si potápěčskou výbavu a prozkoumat mořské dno. Pokuste se najít poklady námořníků, kteří neměli štěstí a se svými loďmi ztroskotali.
Fruita Crush
Postřehové hry - 93x
Skvělá online hra ve stylu spoj tři stejné symboly. A pokud jde o symboly, tak tentokrát to bude šťavnaté ovoce. Hledejte lepší kombinace (4 a více stejných), využívejte bonusy a zkuste zdolat všech 100 levelů.
Circle Madness 2
Postřehové hry - 21x
V této mini hře si procvičte postřeh. S malou bílou kuličkou se pokuste co nejdéle vyhýbat žlutým kulím. Každých pět vteřin vám jedna žlutá koule přibude. Můžete získat i spoustu bonusů, které vám buď pomohou nebo uškodí.
hra v Unity3D
Park it 3D Fighter Jet
Postřehové hry - 23x
Tak parkovací hru s tryskáčem jsme tu dosud neměli. Vyzkoušejte si, jaké to je ovládat tento obrovský bojový kolos a přesně jej zaparkovat na určené místo. Stíhačka Mig 29 již čeká na vás, společně s 18 náročnými úkoly.
Fireworks
Postřehové hry - 224x
Pěkná postřehová online hra, ve které budete odpalovat rakety ohňostroje. V momentě, kdy se raketa začně rozsvěcet, tak klikněte na odpalovací zařízení příslušné barvy.
Amusix: Flute
Postřehové hry - 17x
Pro všechny hudební nadšence je tady hra s názvem Amusix: Flute. Vyzkoušíte si v ní hraní na flétnu. Potřebujete přesně mačkat jednotlivá zobrazená písmena na klávesnici, přičemž je potřebujete podržet dostatečně dlouhou dobu, aby se naplnil ukazatel. Snažte se nedělat chyby. Vyslechnete si zajímavé tóny.
Base Jumping
Postřehové hry - 52x
Base Jumping je zábavná obdoba parašutismu. Společně se třemi soupeři se pokusíte snést z oblak na zem jako první. Pokud vyhrajete ligu, postupujete do další. Po páté úrovni vás čeká nejtěžší souboj s Králem. Dokážete správně načasovat start a vypuštění padáku?
Memory Violetta
Postřehové hry - 37x
Jednoduché online pexeso pro nejmenší hráče her a pro milovníky Violetty. Myslíte, že se vám podaří postupně odebrat dvojice stejných obrázků, aniž byste se zmýlili pro otáčení obrázků?
Black White Car
Postřehové hry - 24x
Vítejte v černobílém světě, kde se s autem vydáte na výlet. Potřebujete posbírat co nejvíce bonusů se symbolem amerického dolaru, zatímco jiným překážkám na trati se musíte bezpečně vyhýbat, aby se s autem nic nestalo. Na začátku si můžete vybrat ze dvou herních módů, na výběr máte mezi Story Mode a Free Mode. Každý z nich má něco do sebe.
Apple Cannon
Postřehové hry - 22x
Vaším úkolem je s chlapcem hodit jablíčko do košíčku. Máte určen počet, kolik těchto jablíček musíte do tohoto košíčku hodit. Dejte se do toho a dávejte si pozor, abyste zbytečně košík nepřestřelovali.
Park My Big Rig 3
Postřehové hry - 21x
Superhra s oblíbeným tématem parkování trucku. Tentokrát jde o celkem velké auto, které musíte s přesností zaparkovat. Postupně budete parkovat trucky, traktory a další různá velká auta. Bude to makačka.
Breakit 4
Postřehové hry - 22x
Vynikající postřehovka tak trochu ve stylu staré automatové hry Arkanoid. Plošinkou budete odrážet míček a snažit se odstranit všechny barevné bloky z hrací plochy. Zvláštností je, že plošinka se naklání. Hra obsahuje celkem dost levelů, takže si hru užjete do sytosti.
A Dragons Tale
Postřehové hry - 176x
V této bezvadné hře je Vašim úkolem najít pět rozdílů. V tomto příběhu se narodil malý dráček, aby jste zjistili, jak příběh pokračuje, musíte najít pět rozdílů a tím postoupit na další stránku. Zjistíte, jak celý příběh skončí?
Underwater ClayMatch
Postřehové hry - 33x
V prvním kole dostanete k dispozici pět minut na získání tři sta bodů. V dalších kolech se bude navyšovat nutný počet bodů a samozřejmě se sníží časový limit. Ve hře se objevují různé bonusové předměty, které se pokuste plně využívat, protože se v některých situacích opravdu vyplatí. Dokážete vytvořit dostatečný počet shodných trojic?