Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Friv

Hrajete online hru Friv

Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Friv

myší, viz instrukce ve hře • 0.74 MB • 140x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
School Bus License 3
Postřehové hry - 0x
Jste připraveni na test z parkování autobusu? V tomto již třetím díle je získání řidičského oprávnění o něco těžší. Čeká na vás celkem 17 těžkých úrovní, ve kterých oceníte pevné nervy a přesnost.
Monkey lander
Postřehové hry - 0x
Krásná oddechovka, ve které budete s malou opičkou ovládat kosmický koráb. Vaším nelehkým úkolem bude posbírat všechno ovoce a bezpečně přistát na přistávací plošině - přistání musí být velmi jemné a plynulé.
Tibet Quest
Postřehové hry - 0x
Hra Tibet Quest sleduje osudy mladé slečny, které se ztratil otec při hledání bájné země Shangri La. Od tatínka dostala magický klíč, jenž pasuje do trezoru, z něhož zjistí důležité informace, které by mohly vést k nalezení dávno ztraceného člena rodiny. Vydejte se s dívkou na dobrodružství a přiřazujte k sobě trojice stejných symbolů.
Retron
Postřehové hry - 0x
Pokud potřebujete procvičit postřeh a orientaci v prostoru a náhlých nečekaných situacích, doporučuji tuhle hru. Je laděná do retro stylu, takže si i starší rádi zavzpomínají na grafiku let minulých.
Želvy Ninja
Postřehové hry - 0x
Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.
How Dare You
Postřehové hry - 0x
Nikomu není povoleno přerušit hlubokou meditaci mistra mnicha. Ale co když k tomu nějakým zlotřilým způsobem dojde? Odpovědi se dočkáte v této graficky povedené super skákačce.
Run Ninja Run: Unexpected Road
Postřehové hry - 0x
Japonští bojovníci ninja se vyznačovali skvělou fyzickou připraveností a byli často dokonale spjatí s přírodou. Jedním takovým válečníkem ninja se stanete i v následující hře. Musíte překonávat připravenou trasu, na které se nachází celá řada nepříjemných překážek. Proti sobě máte i několik samurajů, které musíte přesně trefit.
Spiderman Villains
Postřehové hry - 1x
Pěkně zpracovaná online hra se Spidermanem. V této hře využijete svůj postřeh při vystřelování pavučin na vaše protivníky. Ale pozor! Mezi nepřátelskými postavičkami se občas objeví i vaše láska Marry Jane, tak ji neubližte.
Monopoly Money Wars
Postřehové hry - 0x
Hra, která spojuje herní principy oblíbené stolní hry Monopoly a originální skákačky. Podle hodu kostky se rozhoduje o vašich dalších krocích v této plošinovce. Vedle toho budete také sbírat zlaťáky.
Van jellies
Postřehové hry - 0x
Suprová hra s velice originálním nápadem. Z nebe prší želé bonbony a vy je musíte chytat na své prkénko tak, abyste zachovali rovnováhu a celé se to nezřítilo. Po čase to bude velice obtížné, tak se připravte.
Toy Story Woody To The Rescue
Postřehové hry - 0x
Graficky velmi přívětivá online hra na motivy oblíbeného kresleného filmu Příběh hraček. Vrhněte se do hry a zažijte skvělé dobrodružství. Nejdříve se rozhoupejte na laně a otestujte svůj postřeh při přeskoku na věž.
The Locked Room
Postřehové hry - 0x
Graficky velmi pohledná online hra, která prověří váš postřeh. Co je cílem hry? Postupně nalezněte všechny ztracené předměty. Všechny se ukrývají na obrázku, tak jen pečlivě hledejte. Najdete je všechny?
Bubble Fleefies
Postřehové hry - 0x
Pěkná oddychovka v oblíbeném tématu Spoj tři. Cílem je odstranit z hrací plochy všechny barevné kuličky. Musíte velmi dobře mířit a rychle vystřelovat kuličky. Snažte se spojovat vždy alespoň tři kuličky stejné barvy.
Witch in 60 Seconds
Postřehové hry - 1x
Perfektní superhra ve stylu bejeweled a spojování tří stejných symbolů, Přesouvejte herní dílky tak, abyste měli trojice. Postupně nabíjejte kouzla a snažte se vymazat celé herní pole. Docela příjemná oddychovka na dlouhý čas v kanceláři ;).
Magic Well
Postřehové hry - 0x
V magické studni se nachází celá řada různých příšerek a vaším úkolem nebude nic menšího, než objevovat skupinky stejně vypadajících monster a klikat na ně, čímž je odstraníte. Minimální počet příšer v jedné skupince určené pro odstranění je tři. Hra obsahuje pěkný příběhový mód, u něhož se jistě zabavíte.