Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Friv

Hrajete online hru Friv

Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Friv

myší, viz instrukce ve hře • 0.74 MB • 541x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Circlo
Postřehové hry - 39x
Kdybych řekl, že tahle hra je o sestřelování barevných kuliček, a jejich spojování do skupin podle barvy, jistě byste ohrnovali nos, že to už znáte. Tahle je ale pojata velice netradičně, sestřelujete tam totiž v jakémsi kolečku do středu.
Apple Season
Postřehové hry - 48x
Ve hře Apple Season se nacházíme v období, kdy se na stromech urodilo velké množství jablek. Tato jablka padají z horní části hrací plochy a vy máte dole košík, do něhož se musíte pokusit pochytat co největší možné množství jablek. Jablka padají občas velkou rychlostí a všechna určitě nestihnete chytit. Celkem spadne sto jablek, kolik jich sklidíte?
Park My Plane
Postřehové hry - 37x
Toto je hodně oblíbená superhra s letadly. Sami se divíme, že se tu neobjevila dříve :). Jak už název hry napovídá, půjde v ní o parkování letadla na ranveji. Dojeďte letadlem na předem vymezené místo a poté na ranvej.
Happy Tree Friends Dynamit
Postřehové hry - 31x
Online hra, ve které půjde o život našim známým Happy Tree Friends. Vše bude záležet na vašem postřehu a umění pohrát si s dynamitem, který se nesmí dostat na zem. Držte jej ve vzduchu co nejdéle, jinak...
Paths 2
Postřehové hry - 17x
Skvělá hra na chvíle volna, když se potřebujete prostě odreagovat. Kreslíte dráhu pro svoji kuličku, která má za úkol dojet k cíli ve tvaru hvězdy. Na cestě je ale spousta hejblátek, které budete muset včas uhnout.
Turbocharged Penguins
Postřehové hry - 24x
Tučňáci umějí létat! Nevěříte? Věřte. Tedy platí to alespoň v této online hře. Vaším úkolem je odpinkat tučňáka co nejvýše, třeba až do hlubokého vesmíru. Na cestě sbírejte turbo bonusy, které vašeho tučňáka trochu popoženou :). Až budete ve vesmíru, tak si hlídejte, aby se tučňák nedostal mimo obrazovku. Znamenalo by to konec hry.
Indus Valley
Postřehové hry - 19x
V této hře oddychové hře budete hledat na obrázku dané předměty. V každém kole vám šlape na paty čas, ale může vás uklidnit, že máte možnost nápovědy. Dokážete najít vše a postoupit do dalších kol,
Crystal Balls
Postřehové hry - 15x
Sympatická oddechová online hra, ve které se zabavíte při hledání stejně barevných kuliček. Myslíte si, že máte dobrý postřeh na to, abyste nahráli nejvyšší skóre? Vzhůru do hry a ukažte se.
Long Bus Driver 2
Postřehové hry - 24x
Zkuste si roli řidiče autobusu v zabydlené čtvrti. Jezděte autobusem od zastávky k zastávce bez toho, aniž byste způsobili dopravní nehodu. Buďte také ohleduplní k chodcům, kteří rozhodně nechtějí přijít k úrazu.
Guardian of the explorer
Postřehové hry - 18x
Úkol této hry je jediný. Uchránit zrádného Jidáše, který je v zajetí, před padajícími kameny. Dokážete odrazit všechny valící se kameny a Jidáše tak zachránit? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je. Hrát může jeden nebo dva hráči.
Peet A Lock
Postřehové hry - 56x
Odemkněte zábavu a pomozte Peetovi dostat se na záchod ve hře Peet a Lock - dokonalé hře na vybírání zámků! Proveďte Peeta nejtěžší výzvou jeho života - zamčenými dveřmi do koupelny! Díky svým lockpickingovým dovednostem musíte klepnutím na obrazovku zasáhnout zvýrazněná místa, zatímco se čára pohybuje v kruhu. S každou další úrovní se náročnost zvyšuje, protože je třeba zasáhnout více míst. Ale pozor - pokud se vám nepodaří dveře odemknout špatným načasováním klepnutí, Peet ztratí kontrolu a pokadí se. To se nesmí stát! S vaší pomocí se Peet konečně dostane na záchod a postará se o své záležitosti. Díky zábavné hratelnosti a návykovým mechanikám je Peet a Lock ideální hrou pro každého, kdo se chce zasmát a zažít výzvu. A díky nekonečným úrovním vám zábava nikdy nedojde. Tak si Peet a Lock zahrajte hned teď a odemkněte zábavu v ultimátní hře lockpicking!
Jewel Jungle
Postřehové hry - 44x
Pro fanoušky spojovaček tu máme další klon klasické hry Bejeweled. Opět bude vaším úkolem hledat kombinace minimálně tří stejných symbolů. Pokud objevíte vyšší kombinace, získáte bonusy. Čeká na vás neuvěřitelných 150 úrovní.
Hidden Numbers
Postřehové hry - 30x
Zajímavá online hra, která potrápí váš postřeh a trpělivost. Vaším úkolem ve hře "Hidden Numbers" je najít v obrázku skrytá čísla.
Too Many Bugs
Postřehové hry - 35x
Online hra 2 Many Bugs má velice jednoduchý cíl - vaším úkolem je co nejrychleji označit brouky stejné barvy. Stačí kliknout myší a ohraničit vždy nejméně dva brouky stejné barvy. Pokud se vám do obrysu připlete jiný brouk, máte smůlu. Každá úroveň je omezena nemilosrdným časovým limitem.
16
Postřehové hry - 11x
Jednoduchý název, celkem jednoduchá grafika, ovšem naprosto skvělá hratelnost a chytlavost. Jde o jakousi skákačku, která nabízí nespočet levelů. Musíte se dostat k zelené ploše a vyplnit ji svou kostkou.