Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Friv

Hrajete online hru Friv

Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Friv

myší, viz instrukce ve hře • 0.74 MB • 1298x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Nanotube
Postřehové hry - 705x
V této postřehové hře se setkáte s kolem, které má po svém obvodu určitou barvu. Se středu kola vám vylétávají kuličky a vy je musíte zachytávat stejně barevným obvodem kola. Dokážete je všechny chytit?
Rotavios
Postřehové hry - 1x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.
Airport Bus Parking 3
Postřehové hry - 2x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra, ve které budete za úkol zaparkovat letištní autobus. A nejen to, musíte včas přepravit pasažéry. Jízda po ranveji není lehká, protože je tam zrovna čilí provoz.
Smarty Bubbles
Postřehové hry - 33x
Zahrajte si jednu z nejoblíbenějších her - bubbleshooter. Tentokrát v poměrně jednoduchém, avšak chytlavém, provedení, kdy hrajete na co nejvyšší skóre. Vystřelujte barevné balonky a snažte se vytvořit alespoň trojice stejně barevných balonků.
Trapped Ball Oxide
Postřehové hry - 8x
Ve hře hrajete s malou kuličkou, se kterou se musíte dostat přes ozubená kolečka. Chce to chvilku tréninku a snad vám to půjde lépe, protože i sebemenší chyba znamená opakování úrovně. Dostanete kuličku až k východu?
Xrave
Postřehové hry - 1x
Aktivujte všechny závity, které máte v daném kole pomocí jakého si klíče. Posouvejte klíč na různé strany a kombinujte různé varianty. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, takže se pusťte do hry.
American Summer Parking
Postřehové hry - 3x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra. Máte-li dostatek silných nervů a dobrý odhad, tak vás bude hra bavit. V opačném případě to bude hra nervů plná odřených blatníků. Ovládání auta není jednoduché, navíc mnoho nevydrží. Buďte tedy maximálně opatrní.
Pick A Lock
Postřehové hry - 3x
Velice jednoduchá, ale neskutečně chytlavá online hra, která dokonale otestuje váš postřeh. Po spuštění musíte kliknout v okamžik, kdy se červená čára dotkne oranžového bodu. Je to těžké hned v prvních levelech.
Run Run
Postřehové hry - 2x
Právem je všeobecně známo, že v jednoduchosti je síla (krása). Tato hra je jednoduchá, přesto však na úrovni. Proskákejte všechny levely a dostaňte se na konec hry v rekordním čase! Obtížnost se pořád zvyšuje.
Apple Cannon
Postřehové hry - 3x
Vaším úkolem je s chlapcem hodit jablíčko do košíčku. Máte určen počet, kolik těchto jablíček musíte do tohoto košíčku hodit. Dejte se do toho a dávejte si pozor, abyste zbytečně košík nepřestřelovali.
Funny Easter
Postřehové hry - 619x
Soubor her, ve kterých se snažíte hledat a spojovat trojice stejných objektů, je snad nekonečný. Jednou z takových herních pecek je i tato gameska Funny Easter. Spojujte stejně barevná vajíčka a postupujte do dalších úrovní.
Freaky fun
Postřehové hry - 661x
V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.
Hammer Plus - zatloukání hřebíků
Postřehové hry - 3x
Zatloukáte rádi hřebíky? Myslíte si, že jste v tom dobří? Online hra "Hammer plus" vás možná trochu vyvede z omylu... Zatloukání hřebíků totiž v této superhře není zrovna lehké. Je důležité odhadnout sílu a hlavně se rovně trefit :).
Top that deux
Postřehové hry - 1x
Další z her, ve které budete vyrábět občerstvení pro zákazníky. Bude to chtít velkou rychlost, protože oni na vás moc dlouho čekat jistě nebudou. Pokud vám to bude trvat tak se naštvou a to pro vás není dobré.
Popstar
Postřehové hry - 27x
Příjemná postřehovka s tématem spojování tří stejných symbolů. Cílem je dosáhnout stavu, kdy na hrací ploše nezbyde ani jeden barevný dílek. Své tahy dobře promýšlejte, abyste se do dalšího kola dostali s dobrým bodovým ohodnocením.