Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Friv

Hrajete online hru Friv

Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Friv

myší, viz instrukce ve hře • 0.74 MB • 617x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Plasticsaucer
Postřehové hry - 25x
Skvělá zábavná hra. Vašim úkolem je doletět s mimozemským talířem co nejdále. Po cestě se musíte vyhýbat různým nástrahám, které jsou na Vás nastraženy. Jak daleko dokážete doletět záleží jen na Vás a na Vašem postřehu.
Ball
Postřehové hry - 20x
Výborná postřehovka, z které se vám po chvíli jistě začne točit hlava. S každým seráním žluté nebo zelené tečky totiž přibude jedna červená a a těm se vy musíte vyhýbat. Po herní ploše se pohybují různou rychlostí a snaží vás zničit.
Alpha Attack
Postřehové hry - 22x
Postřehová a dovednostní minihra od Miniclip. Na vaše městečko padají zničující bomby. Vy je v roli obránce musíte ničit tak, že na klávesnici stisknete příslušné písmenko, které má bomba na sobě.
Dwarf Goldminer
Postřehové hry - 29x
Pokud máte rádi hry na téma těžení zlata, tak vás tato hra určitě bude bavit. O co v ní jde? V roli horníka se budete snažit vytěžit co nejvíce zlata a drahokamů. Jakmile splníte určitý limit, tak postupujete do dalšího kola.
Pokemon Diamond
Postřehové hry - 35x
Pěkná spojovačka ve stylu oblíbených Pokémonů. Jak už to v podobných hrách bývá, budete hledat stejně barevné dílky a snažit se je spojit do trojic. Tím se postupně hrací pole čistí a před vámi se ukazuje obrázek Pokémona.
18 Wheels Driver 2
Postřehové hry - 32x
Druhý díl povedené hry na parkování kamionu. Pokuste se usednout za volant tahače a zaparkovat ho na určené místo. Je to docela makačka. V dalších úrovních přibyde návěs, s kterým už je to pěkná fuška.
Whaa
Postřehové hry - 44x
Chytlavá postřehová minihra s velice jednoduchým herním principem. Ve hře "pouze" sestřelujete barevné kruhy, avšak je to velice zábavné. Samozřejmostí je sbírání bonusů, dále například použití speciální zbraně atd.
Spewer
Postřehové hry - 13x
V této hře je Vašim úkolem utéct ze šílené laboratoře od ještě šílenějšího vědce. Hrajete za nějakou příšerku, která používá jako zbraň blití. Chce to rychlost a přesnost, aby si Vás nevšiml chemik. Nudit se určitě nebudete.
Falafel king
Postřehové hry - 55x
Zajímavá hra, pro lidi s rychlým postřehem a koordinací. Budete vést stánek s rychlým občerstvením a prodávat housky se zeleninovou a jinou náplní. Všem zákazníkům ale budete muset vyhovět, jak si objednají.
Cocktail Fruit Frenzy
Postřehové hry - 26x
Další klon nesmírně oblíbené hry ve stylu Bejeweled. Tentokrát jsou místo krystalů obrázky ovoce. A jaký je v této hře úkol? Hledejte stejné symboly a pokud jsou alespoň tři v řadě nebo diagonále, tak je odstraňte.
Rocket Rush 2
Postřehové hry - 19x
Raketoplán se potřebuje dostat do potřebné výšky, což ale rozhodně nebude jednoduché. Musíte dávat pozor na nebezpečné překážky na trati, které postupem času budou stále více nepříjemné. Najděte správný rytmus a místo, kudy by se dalo proletět, aniž by raketoplán explodoval. Pokuste se získat co nejvíce hvězdiček.
hra v Unity3D
Toon 3D Delivery Dash
Postřehové hry - 28x
Krásně zpracovaná online hra s auty. A nebude to jen grafika, ale i celková hratelnost, která vás určitě osloví a hru si oblíbíte. Úkolem je parkovat auto a vyhnout se jakémukoliv škrábanci či nehodě.
Diamond Rush 2
Postřehové hry - 50x
Zničte šperky novým a ohromujícím způsobem ve hře Diamond Rush 2! Stejně jako ve hře Diamond Rush porazíte čas a zničíte co nejvíce drahokamů. Tentokrát však můžete objevit až 5 planet a překonat 15 úrovní. Čím dál se dostanete, tím je to těžší, takže dosáhněte co nejvyššího komba! Plánujte dopředu a staňte se ve hře Diamond Rush 2 opravdovým maniakem na drahokamy!
Ice Cream Tri Match
Postřehové hry - 10x
Jednoduchá logická online hra ve stylu Spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice sladkých dobrůtek. Najděte alespoň tři stejné obrázky, za větší počet obdržíte super bonusy. Příjemná oddechovka pro všechny hráče.
Paths 2
Postřehové hry - 17x
Skvělá hra na chvíle volna, když se potřebujete prostě odreagovat. Kreslíte dráhu pro svoji kuličku, která má za úkol dojet k cíli ve tvaru hvězdy. Na cestě je ale spousta hejblátek, které budete muset včas uhnout.