Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Friv

Hrajete online hru Friv

Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Friv

myší, viz instrukce ve hře • 0.74 MB • 944x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Headspin Storybook
Postřehové hry - 23x
Cílem této bezvadné postřehové hry je převrátit všechny předměty v knize tak, aby byly vždy zrcadlově. Máte na to velmi málo času, takže to bude chtít rychlost a přesnost. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Zvládnete tento nelehký úkol?
18 Wheels Driver 2
Postřehové hry - 32x
Druhý díl povedené hry na parkování kamionu. Pokuste se usednout za volant tahače a zaparkovat ho na určené místo. Je to docela makačka. V dalších úrovních přibyde návěs, s kterým už je to pěkná fuška.
Element Blocks
Postřehové hry - 119x
Příjemná oddychová online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat barevné objekty a snažit se sestavit kompletní řadu. Hra spojuje herní principy tetrisu a klasických spojovaček stejných symbolů. Hodně návyková gamesa.
Cradle of Egypt
Postřehové hry - 34x
Cradle of Egypt je poměrně zajímavá hra a jak již název napovídá, ocitneme se v prostředí starověkého Egypta, kde se svého času rozkládala jedna z nejmocnějších říší. Ve hře dostanete za úkol přiřazování trojic shodných předmětů. Tyto předměty musí být v jedné linii, aby se mohly odstranit. Cílem je splnění zadaného úkolu.
Blobi Pop
Postřehové hry - 21x
Střílejte se svého kanónu barevné kuličky. Princip je jednoduchý, pokuste se spojit aspoň tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli. Pokud se vám to nebude dařit, kuličky ze stropu na vás začnou padat.
Turtle Odyssey 2
Postřehové hry - 27x
V této oddychové a příjemné skákačce se setkáte s želvou, která sbírá diamanty a mince. Pomozte želvě při jejím dobrodružství vysbírat všechny diamanty, vyhýbat se nepřátelům a najít cestu do dalšího kola.
Robot Dinosaurs
Postřehové hry - 26x
Pěkná gameska na odreagování - nejprve si vyberte jednoho ze dvou dinosaurů a poté už jen ničte naprosto vše, co se vám připlete do cesty. Cílem hry je zachránit vesmír před útokem zla z jiné dimenze, ovšem my víme, že hlavní je se dobře pobavit.
Climbing for Love
Postřehové hry - 39x
Chlapík se zamiloval a chystá se pro svoji novou lásku vykonat něco pořádně šíleného. Rozhodl se totiž, že za svojí milovanou vyleze do nejvyššího patra výškové budovy. Pomozte mu v lezení a snažte se vyhýbat tomu, aby se muž setkal s překážkami na trati. Naopak se pokuste sbírat peníze, srdce a křídla.
Starship eleven
Postřehové hry - 38x
Zahrajte si tuto skvělou hru a užijte si plno zábavy. Na výběr máte ze dnou kosmických lodí, které musíte umět dobře ovládat. Vašim úkolem je posbírat různé věci, které potkáte po cestě. Dávejte si pozor, aby Vaše loď nespadla nebo nenabourala do nějaké překážky.
Duck Life 4
Postřehové hry - 31x
První tři díly hry Duck Life byly velice zajímavé a nyní autoři přichází se čtvrtým pokračováním, kde se opět dáte do tréninku malého kachňátka. Potřebujete vyhrávat závody, ale ještě předtím bude potřeba hodně výcviku, protože na začátku kachna neumí vůbec nic. Sbírejte také peníze pro nákup vylepšení a bonusů.
Penalty Fever
Postřehové hry - 39x
Výborná a chytlavá online hra pro milovníky fotbalu. Zvolte si svůj tým a prokažte své mimořádné schopnosti. Budete střílet penalty, ale také budete chytat coby brankář. Hra je sice jednoduchá, ale velmi pěkně hratelná.
Cog Factory
Postřehové hry - 28x
Stali jste se pracovníkem v továrně a máte za úkol udržet přístroje v chodu. K tomu budete využívat spojování aspoň třech koleček, která musí mít stejnou barvu. Udržujte několik strojů najednou v chodu.
Quick Draw
Postřehové hry - 13x
Hodně chytlavá online hra, která vyzkouší váš postřeh. Úkolem je střelit útočníka dřív, než střelí on vás. Vaše rychlé reflexy jsou to nejdůležitější. Nezapomínejte rychle nabíjet.
hra v Unity3D
Blue-Collar Astronaut
Postřehové hry - 29x
Graficky velmi pěkná online hra, ve které budete ovládat malou raketku. S tou se musíte dostat až na konec bludiště. Nebude to vůbec lehké, protože cestou je nespočet možností, které vaši raketku pošlou do křemíkového nebe.
Traffic Cash
Postřehové hry - 30x
Zahrajte si online hru na simulaci dopravy ve městě. Vaším úkolem bude řídit dopravu tak, aby nedocházelo k zácpám a vše bylo hezky plynulé a bez nehod. Dobře promýšlejte, která auta necháte jet.