Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Friv

Hrajete online hru Friv

Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Friv

myší, viz instrukce ve hře • 0.74 MB • 905x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Mathematical Zuma
Postřehové hry - 41x
Ve hře Mathematical Zuma dostanete za úkol likvidování míčků, které se zničí v okamžiku, kdy zformujete dvojici s výslednou hodnotou deset. Pokud by spolu sousedilo více stejných hodnot, můžete vhodným způsobem odstranit všechny najednou. Barevné kombinace v tomto případě nehrají žádnou roli. Hra obsahuje více úrovní.
Pepe Love Run
Postřehové hry - 26x
Jako tchoř se oběvíte na jedné straně dálnice v plném provozu.Ale to nejhorší je, že na druhé straně dálnice je vaše milovaná tchořice.Proto se za ní přes dálnici vydáte.Dávejte pozor na auta a motorky.
Om Nom Connect Classic
Postřehové hry - 37x
Om Nom a jeho přátelé potřebují vaši pomoc v novém barevném dobrodružství Onet Connect! Pomozte Om Nomovi dát dohromady jeho přátele a podělte se s nimi o jeho chutné bonbóny. Abyste toho dosáhli, musíte k sobě přiřadit stejné roztomilé příšerky nebo bonbóny, aby zmizely z hrací plochy. Příšerky a bonbóny si však vzájemně brání v přiřazení, takže si musíte dávat pozor a najít správné pořadí a cestu k jejich spojení. Ale nebojte se, Om Nom má v rukávu několik skvělých bonusů, které vám v obtížných situacích pomohou! V případě, že na hrací ploše nemůžete najít žádnou shodu, můžete použít lupu. Nebo použijte Om Nom Shuffle k promíchání aktuálního pořadí na hrací ploše a přemístění všech příšerek a bonbónů! Jste připraveni pomoci Om Nomovi rozdělit se o bonbóny se všemi jeho kamarády? Pak se rovnou vrhněte do hry a dosáhněte co nejvyššího skóre!
Knife Rain
Postřehové hry - 28x
Naostřete virtuální nože a přijměte perfektní herní výzvu. Cílem je na objekt vrhat nože tak, aby se předmět rozpadl. Nesmíte trefit jiné objekty, které už v předmětu jsou (např. další nože). Hra je návyková a může být i docela těžká.
Cocktail Fruit Frenzy
Postřehové hry - 26x
Další klon nesmírně oblíbené hry ve stylu Bejeweled. Tentokrát jsou místo krystalů obrázky ovoce. A jaký je v této hře úkol? Hledejte stejné symboly a pokud jsou alespoň tři v řadě nebo diagonále, tak je odstraňte.
Eyes Blaster
Postřehové hry - 25x
Umisťujte shodně barevné oči dohromady, abyste se jich zbavili. Pro vyřešení úkolu a postup do další úrovně potřebujete odstranit všechny oči. Obtížnost se postupně navyšuje, ale ze začátku jistě nebudete mít závažnější problém k sobě přiřadit dvojici shodně barevných očí. Hra se ovládá naprosto jednoduše a rychle si ovládání zažijete.
Sweet Candy Shooter
Postřehové hry - 179x
Skvěle zpracovaná online hra na téma bublinek a spojování tří stejných symbolů. Tentokrát jsou bublinky zastoupeny sladkostmi v podobě ovoce. Tím se nenechte rozptýlit a snažte se hrát velmi rychle a samozřejmě přesně.
Line Game Orange
Postřehové hry - 32x
Dostaňte oranžový proužek až do cíle. Musíte si dávat pozor na nástrahy, které na Vás čekají. Čím rychleji pojedete tím hůř se Vám bude zastavovat. Dávejte si pozor, aby jste se nedotkli okrajů, jinak pro Vás hra končí.
Missile Game 3D HS
Postřehové hry - 4x
Bezvadná 3D hra. Proleťte tunelem jak nejrychleji to půjde. Ovládání je jednoduché, ale musíte si dávat velký pozor, aby jste nenarazili. V této hře je na Vás nachystáno mnoho překážek. Dokážete je všechny zvládnout? Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Trapped Ball Oxide
Postřehové hry - 47x
Ve hře hrajete s malou kuličkou, se kterou se musíte dostat přes ozubená kolečka. Chce to chvilku tréninku a snad vám to půjde lépe, protože i sebemenší chyba znamená opakování úrovně. Dostanete kuličku až k východu?
Bump Pinball
Postřehové hry - 18x
Klasický pinball jistě znají starší generace, v minulosti to totiž byla velice populární hra na herních automatech. Speciálními packami odpalujete kuličku, aby nespadla do díry a nasbírala co nejvíce bodů.
Algar
Postřehové hry - 26x
Ti otravní sobi už zase nechtějí dát pokoj a pořád ruší neustálým pobíháním okolo. Vaší jedinou municí je sníh, tak začněte vyrábět koule a ukažte jim, zač je toho váš loket. Trefte co nejvíce sobů.
Photo King
Postřehové hry - 48x
Fotografování patří mezi oblíbené koníčky u celé řady lidí a mnoho fotografů se snaží zobrazováním věcí a lidí kolem sebe živit. Staňte se tím nejlepším fotografem pod sluncem, který dokáže fotit ty nejveselejší obrázky. Aby byly všechny tváře veselé, musíte je polechtat peříčkem a poté vyfotografovat.
Galactic Tennis
Postřehové hry - 1x
Výborná hra, která nabízí i možnost multiplayeru, takže si budete moci zahrát taky proti například kamarádovi. Jde o tennis, který je laděn do velice futuristického designu. Zábava na předlouhé hodiny.
Kill The Wabbits
Postřehové hry - 22x
Pěkná a zábavná webová gameska, ve které budete střílet z děla a snažit se zasáhnout schovaného králíka. První úrovně jsou ještě docela lehké, ale postupem času narazíte na velmi důmyslně navrhnuté levely.