Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Friv

Hrajete online hru Friv

Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Friv

myší, viz instrukce ve hře • 0.74 MB • 1131x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Guardian of the explorer
Postřehové hry - 18x
Úkol této hry je jediný. Uchránit zrádného Jidáše, který je v zajetí, před padajícími kameny. Dokážete odrazit všechny valící se kameny a Jidáše tak zachránit? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je. Hrát může jeden nebo dva hráči.
Oroboros
Postřehové hry - 28x
Jakýmsi speciálním vesmírným hadem sbíráte nebezpečné poletující hvězdy. Seberete je tak, že kolem nich obtočíte smyčku svým dlouhým ocasem. Pokud jich zneškodníte dostatečný počet, dostanete se dále.
Witch in 60 Seconds
Postřehové hry - 65x
Perfektní superhra ve stylu bejeweled a spojování tří stejných symbolů, Přesouvejte herní dílky tak, abyste měli trojice. Postupně nabíjejte kouzla a snažte se vymazat celé herní pole. Docela příjemná oddychovka na dlouhý čas v kanceláři ;).
Puzzle Fruits
Postřehové hry - 31x
Hry vycházející z herní legendy Bejeweled dlouhodobě patří mezi největší taháky. A nejinak je tomu i u této gamesky, ve které budete hledat trojice stejně barevných krystalů. Jakmile splníte určitý počet bodů, postoupíte do další úrovně.
Space Ball
Postřehové hry - 28x
Zajímavá minihra, ve které bude vaším úkolem ovládat míček a dostat se ke všem čtverečkům na hrací ploše. Ke splnění celé hry je zapotřebí, aby měl míček stejnou barvu jako čtverečky. Docela příjemná chytlavá gamesa.
Fruiti Blox
Postřehové hry - 14x
V této hře je Vašim úkolem zničit co nejvíce kostiček. Zničíte je tak, že spojíte čtverce, které musí mít ve všech rozích stejně barevnou kostičku. Záleží jen na vás, jak velkou kostičku či obdélník uděláte. Sbírejte různé bonusy a dostaňte se do dalšího kola.
hra v Unity3D
Forest Cargo 3D
Postřehové hry - 57x
Náš farmář žije opravdu krušný život uprostřed lesů, obklopen přírodou a divokými zvířaty. Kromě péče o farmářská zvířata se stará i o zvěž v divočině. A zde přichází váš úkol - rozvézt zásoby k zvířatům, aniž by vám spadla byť jediná bedna.
Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy
Postřehové hry - 183x
Hrdina této zábavné hry to trochu přepískl s pitím alkoholu. Má teď urgentní problém - obsah žaludku mu nebezpečně bublá, což může mít za následek... ehm, však uvidíte. Vaším úkolem je miniponorkou sbírat bublinky.
Peet A Lock
Postřehové hry - 61x
Odemkněte zábavu a pomozte Peetovi dostat se na záchod ve hře Peet a Lock - dokonalé hře na vybírání zámků! Proveďte Peeta nejtěžší výzvou jeho života - zamčenými dveřmi do koupelny! Díky svým lockpickingovým dovednostem musíte klepnutím na obrazovku zasáhnout zvýrazněná místa, zatímco se čára pohybuje v kruhu. S každou další úrovní se náročnost zvyšuje, protože je třeba zasáhnout více míst. Ale pozor - pokud se vám nepodaří dveře odemknout špatným načasováním klepnutí, Peet ztratí kontrolu a pokadí se. To se nesmí stát! S vaší pomocí se Peet konečně dostane na záchod a postará se o své záležitosti. Díky zábavné hratelnosti a návykovým mechanikám je Peet a Lock ideální hrou pro každého, kdo se chce zasmát a zažít výzvu. A díky nekonečným úrovním vám zábava nikdy nedojde. Tak si Peet a Lock zahrajte hned teď a odemkněte zábavu v ultimátní hře lockpicking!
Waikiki Solitaire
Postřehové hry - 75x
Zajímavě stvořený solitér, ve kterém budete čistit hrací pole od karet různých hodnot. Cílem je vytvořit seřazené balíčky podle hodnot - od esa po krále. Dokážete dohrát hru až do konce nebo se zaseknete?
Monkey Treasure
Postřehové hry - 2x
V této hře máte za úkol v každém ševelu vysbírat všechny poklady, které jsou rozprostřeny pod mořskou hladinou dříve, než Vás dostanou piráti. Během každého kola sbírejte bonusy a bomby, které Vám pomohou při boji s nepřítelem.
Neon 2
Postřehové hry - 19x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Poke Bubbles
Postřehové hry - 31x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
American Summer Parking
Postřehové hry - 21x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra. Máte-li dostatek silných nervů a dobrý odhad, tak vás bude hra bavit. V opačném případě to bude hra nervů plná odřených blatníků. Ovládání auta není jednoduché, navíc mnoho nevydrží. Buďte tedy maximálně opatrní.
Time Killer
Postřehové hry - 19x
Výborná online hra pro hráče s dobrým logickým myšlením a postřehem. Vaším úkolem je v každé scéně rozbít hodiny. Zní to jednoduše, ale v pozdějších úrovních to bude celkem makačka. Hra se spustí kliknutím na nápis Continue.