Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Friv

Hrajete online hru Friv

Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?

ovládání hry Friv

myší, viz instrukce ve hře • 0.74 MB • 291x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Dogi Bubble Shooter
Postřehové hry - 42x
Oblíbený bubbleshooter v trochu jiném kabátku. Tentokrát kuličky sestřelujete pomocí pejska. Jinak jsou ale pravidla zcela typická - snažte se spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Dokážete dohrát nejvyšší skóre?
Trapped Ball Oxide
Postřehové hry - 47x
Ve hře hrajete s malou kuličkou, se kterou se musíte dostat přes ozubená kolečka. Chce to chvilku tréninku a snad vám to půjde lépe, protože i sebemenší chyba znamená opakování úrovně. Dostanete kuličku až k východu?
Photo King
Postřehové hry - 47x
Fotografování patří mezi oblíbené koníčky u celé řady lidí a mnoho fotografů se snaží zobrazováním věcí a lidí kolem sebe živit. Staňte se tím nejlepším fotografem pod sluncem, který dokáže fotit ty nejveselejší obrázky. Aby byly všechny tváře veselé, musíte je polechtat peříčkem a poté vyfotografovat.
Super Kicks
Postřehové hry - 19x
Super Kicks je díky své obtížnosti docela chytlavá hra, která vás vždy po zkaženém míči donutí spustit hru znovu. A stále se pokoušet překonat vlastní rekordy... Hra se ovládá pouze myší.
My New Room
Postřehové hry - 2x
V této disainerské hře si můžete navrhnout pokoj podle svých vlastních představ. Máte na výběr z mnoha druhů barev stěn, koberců ale také záclon a ostatních věcí. Nechybí ani velká škála nábytku a samozřejmě doplňků.
Soul Quest Plus
Postřehové hry - 17x
Zajímavá online hra, ve které budete svou kuličku (duši) navádět na vznášející se Pandořinu skříňku. Level splníte, pokud budete skříče nablízku po určitý čas.
American Summer Parking
Postřehové hry - 21x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra. Máte-li dostatek silných nervů a dobrý odhad, tak vás bude hra bavit. V opačném případě to bude hra nervů plná odřených blatníků. Ovládání auta není jednoduché, navíc mnoho nevydrží. Buďte tedy maximálně opatrní.
Ballies
Postřehové hry - 12x
V této hře ovládáte žlutého smajlíka. Vašim úkolem je ničit ostatní smajlíky, kteří kolem Vás letí. Musíte však ničit stejně barevné smajlíky jako je zrovna barevný tunel. Takže když je tunel červený ničíte červéné smajlíky. Mužete také použít bombu.
The Elevator
Postřehové hry - 16x
Lidé mívají různé profese, a jedna z méně častých je řidič výtahu. Vozíte lidi nahoru a dolů po hotelu tak, jak si přejí. Bude to fuška, protože lidí stále přibývá a stíhat to není vůbec snadné, jak uvidíte.
Heroic Ants
Postřehové hry - 41x
Jednoduchá chytlavá super hra s mravenci. Jeden takový chce doletět co nejdále. A to je právě úkol pro vás - pomoci mravencovi v co nejdelším letu. Nastavte dobrý úhel a správnou sílu letu. Podaří se vám docílit nejvyššího skóre?
Hotcorn
Postřehové hry - 19x
Už jsme tu měli přípravu hamburgerů ve stánku zpracovanou jako hru, ale popcorn vidím poprvé. Budete muset usmažit všechen popcorn ve stanoveném čase, ale všude bude zároveň spousta překážek, které musíte překonat.
Bomby Bomy
Postřehové hry - 22x
Pěkná postřehová hra, ve které je vaším úkolem sestřelovat potvůrky pomocí bomb. K tomu vám slouží jakási trampolína lyžích, kterou bomby odrážíte. Pokud bomba spadne na zem, tak se držte raději stranou.
Muscle Car Parking
Postřehové hry - 15x
Další z plejády oblíbených her na parkování. Tentokrát budete mít za úkol zaparkovat poněkud větší auto na ne zrovna široké parkovací místo. Buďte pečliví, přesní a hlavně rychlí.
Retron
Postřehové hry - 12x
Pokud potřebujete procvičit postřeh a orientaci v prostoru a náhlých nečekaných situacích, doporučuji tuhle hru. Je laděná do retro stylu, takže si i starší rádi zavzpomínají na grafiku let minulých.
Whack a mole
Postřehové hry - 17x
Tato online hra vyzkouší váš postřeh. Musíte klepnout přes čumák co nejvíce krtků, kteří neustále vystrkují své hlavy z nor.