Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Fishing Maniac!
sponzorované odkazy

Fishing Maniac!

Hrajete online hru Fishing Maniac!

Originální hra se zvířaty. V tomto případě budete hrát za červíka, který se vydal chytat rybky. Je to na hlavu postavené, ale hra je to opravdu zábavná a dobře hratelná. Takže se pusťte do hry a hurá na rybky.

ovládání hry Fishing Maniac!

myší, viz instrukce ve hře • 18.2 MB • 616x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Pepsi Pinball
Arkády - 37x
Pepsi Pinball je graficky naprosto výborná superhra. Zkuste si zahrát netradiční pinball v prostředí divokého západu. Pěkným bonusem jsou minihry, které jsou ve hře obsaženy - například pokud se vám podaří trefit míček do salónu...
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Christmas Village
Arkády - 2138x
Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?
Play with Fire 2
Arkády - 2x
O ohni se říká, že je dobrý sluha, ale zlý pán. V této online hře to platí do puntíku. Úkolem je v bludišti naklást zápalné bomby tak, aby zničily protivníka, ale vy jste zůstali stále naživu. Bomby pokládáte mezerníkem, při dvojitém stisknutí ji hodíte.
Jacko in Hell
Arkády - 44x
Staňte se Jackem, který patří k symbolům svátku zvaného Halloween. Jacko byl požádán, aby objevil ducha Halloweenu. Vydejte se tedy napříč zajímavě vypadajícím světem a dávejte si dobrý pozor, aby se Jackovi nikde nic nestalo, protože do cesty se mu postaví řada nepřátel a také různé nebezpečné pasti.
Dragoniada
Arkády - 15x
Staňte se svědky vylíhnutí malého dráčka z vejce a ujměte se ho na jeho cestě. Poskakujte z jedné plošinky na druhou a dávejte si dobrý pozor na všudypřítomné nepřátele. Dráček naštěstí dokáže už od útlého věku chrlit oheň, čímž si poradí s nejedním protivníkem. Dokážete doskákat až na vrcholek vysoké hory?
Super Mario Bounce
Arkády - 33x
Pomozte Mariovi sebrat všechny zlaťáky a doskákat do další úrovně. Každý level má omezený počet skoků, proto s Mariem skákejte uvážlivě. V pozdějších úrovních můžete využít zbraně, které vám skutečně pomohou.
hra v Unity3D
Minecraft: Mine Runner
Arkády - 25x
Zajímavý klon nesmírně populární hry Minecraft. Tentokrát je hra v unity3D (nezapomeňte stáhnout a povolit plugin). Vaším úkolem v této hře je běžet v bludišti a vyhýbat se překážkám, které jsou na každém rohu.
One Step Back
Arkády - 35x
Malý panáček se vydává do velkého světa. Nechce, aby ho pronásledovala minulost, takže se musí pohybovat pořádně rychle, protože jeho stín je mu v patách. Snažte se do cíle dostat v co nejrychlejším možném čase, protože jinak se dostanete do pořádných potíží. Některé úrovně jsou triviální, ale jiné jsou náročnější.
Feed Me Moar 2
Arkády - 37x
Druhý díl herní pecky Feed me moar. Ve hře budete svou chytrostí bojovat s monstry, které můžete přemoci pouze tak, že je nakrmíte až k prasknutí.
Grumpy Daruma
Arkády - 322x
Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?
Camp Runamack Challenge
Arkády - 16x
Zajímavá online hra, ve které na vás čeká několik těžkých zkoušek. V Thunder Challenge je vaším úkolem propádlovat dvě kola v nebezpečném rybníku. Ovládání je trochu těžší, ale během chvíle se dostanete do správného grifu)).
Canabalt
Arkády - 34x
Hlavní hrdina hry Canabalt se ocitne v poměrně nekomfortní situaci. Pobíhá zděšeně po střechách budov a přitom se musí vyhýbat nejrůznějším překážkám a nástrahám. Budovy na sebe samo sebou nenavazují, takže je nutné si dobře vyměřit skok, aby se hlavní hrdina někde nerozplácnul o roh budovy či nespadl do propasti.
Gizmo Rush
Arkády - 30x
Pěkná online hra s kamarádem Gizmem. Ten se vydal na svém kole přes překážky. Dokážete s Gizmem jet přes nejrůznější překážky a dorazit v bezpečí až do cíle? Nezapomeňte sbírat kostičky, které dodávají energii.
Jumping Mac
Arkády - 29x
Vaším úkolem v této online hře je pomoci Gumákovi posbírat všechny diamanty ve 20 levelech, aniž by spadl do ohně nebo jiných nástrah. Dejte pečlivý pozor na odrazy.
Prince of Persia
Arkády - 410x
Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)